Вили и Иренка, май нямаме никакви шансове с това младо гадже

Много точно, право и ясно, и СУПЕР добре формулирано, римувано и казано

Мамо Ради, как ще заспи с толкова фенки

). Към тази цена като прибавя подарък и транспорт....и ще започне да ми пуши джоба. А и месеца принципно е напрегнат финансово за мен с тая неплатена отпуска. Дано не изглеждам смешна или сметкаджийка, но така мисля аз 
Нека му е, обаче! Това да се чува! Андреята на Мила и той е същия красавец (нали ми е слабост
(че нали се самоопределя като редка плетка у главата
) за тия снимки! Как можааааа???? Уж за приятелка ми се пишеш, а искаш да дебелея още!
.Странен, защото моя умник (Вожда де) онази вечер пече някакви меса (пилешко, пуешко, свинско) микс. с гъби, сметана, вино и незнам си още кво 100часа и за да се запече най - сетне, а не само да ври, половината от образувалия се сос го отсипа в една купа. Е, те тоя сос го излях върху картофите, добавих копър, сол и масло, и ги задуших в йената.
Неочаквано добра комбинация се получи. Даже имат лек дъх на месце, значи то се обезмисля. Много съм доволна от себе си. Досега се целувах в огледалото
и ще се правя на Човек от женски род.

(че нали се самоопределя като редка плетка у главата
) за тия снимки! Как можааааа???? Уж за приятелка ми се пишеш, а искаш да дебелея още!
... ако ни разкара Ванката, заради по- младото или някоя от другите ни красавици, Милаааааааааа да ни запазиш едно местенце на опашката, по- отпред .. преди Маргото .. ше черпя

За съжаление не мога даже да видя произведението ти, защото нали ми е изключен достъпа до фото сървърите и нищо не ми се зарежда! Сигурно съм обаче, че е върха!
Безаварийно сърфиране ти желая. Чакай да те питам за този сироп за кашлица, който препоръча. Аз вчера го взех, защото и ние като вас се влачим с кашлица. Снощи го дадох на Симона, но той се оказа силно отхрачващ и Симона чак повърна 3 пъти, ама яко. Та исках да те питам и при вас ли така действаше? 
Въпреки че и без торта да е, все ми е тая .-.. в крайна сметка АЗ ЩЕ ВИ ЗАВЪРТЯ ЕДНА ... 
стават прашни за една седмица
а иначе за снимки от бгфотото може да си копираш колкото си искаш, само трябва да отвориш снимката в нов прозорец..като цъкнеш върху нея и после с десен бутон на мишката , от новото меню избераш КОПИ и си го копваш в някоя твоя папчица на компа ти... ако ти се опъва звънни ми да ти давам ИНСТРУКЦИИ он-лайн... 

, че както сигурно си прочела другите ни мъже са вече УХАЖВАНИ и ЗАЕТИ... а и лично ваш МИШО не е за изпускане с тези ЗАПЛЕНИТЕЛНИ ОЧИ 
, а аз исках вече да я оставям за по цял ден, но да видим кога ще ме огрее.. май ми хареса да се МОТКАМ без дете.... 

Най-добре е по-скоро да се уточним,защото по празниците имат доста работа.
Там могат от '100 грама сладки' и още няколко места да ни поръчат.
А ако имате и вие предложения за място ги давайте,не се стеснявайте 
За яслата е съвсем нормално малко по-късничко да се усети какво точно става.Затова и сега е започнала Дидито да хленчи,но в този момент не трябва да се поддаваш,защото става по-трудно.
Иначе няма значение от къде ще е ... аа, да не е от Неделя, щото там са им мнооого сладки и тежички .... 

иначе тези клубчета който си пуснала не са лоши.. но на мене ми е все и тая.. виж ти като ще идваш от ДАЛЕКО..ще си по ПРЕДИРЧИВА..
то така и трябва да е
така че дерзай и ръчкай ОРГАНИЗАТОРИТЕ...