Отговори
# 90
Айдееее.....
Вили и Иренка, май нямаме никакви шансове с това младо гадже Hug
..... но обещавем да не се бием.. а да се напием... Hug

Много точно, право и ясно, и СУПЕР добре формулирано, римувано  и казано   Peace

Мамо Ради, как ще заспи с толкова фенки #Crazy

# 91
За купона. Аз съм за:
час - 10,30 (съдя по миналия път)
меню - номер 1 (според мен цената не е без значение, а и нали го правим за децата, що ми е на мен меню newsm78). Към тази цена като прибавя подарък и транспорт....и ще започне да ми пуши джоба. А и месеца принципно е напрегнат финансово за мен с тая неплатена отпуска. Дано не изглеждам смешна или сметкаджийка, но така мисля аз Thinking

Ренка, ми Ванката, да мЪ ЗвЪньвЪш, ама с тоя чар....направо момите ще го разкъсват Heart Eyes Нека му е, обаче! Това да се чува! Андреята на Мила и той е същия красавец (нали ми е слабост Laughing...).

Вили, казвай как да си прехвърля от твоите снимки в моята поща? Или пак ти ще трябва да ми ги пращаш? Принципно, ако мога аз да си ги прехвърля ще е по- добре, че така ще си крадна малко и от тези на другите мамички.

А г-жа Драганова направо ще и оскубя...мишниците newsm29 (че нали се самоопределя като редка плетка у главата Joy) за тия снимки! Как можааааа???? Уж за приятелка ми се пишеш, а искаш да дебелея още! Rage

Аз пък да ви се похваля какви задушени картофки в *странен сос* правих newsm22 .Странен, защото моя умник (Вожда де) онази вечер пече някакви меса (пилешко, пуешко, свинско) микс. с гъби, сметана, вино и незнам си още кво 100часа и за да се запече най - сетне, а не само да ври, половината от образувалия се сос го отсипа в една купа. Е, те тоя сос го излях върху картофите, добавих копър, сол и масло, и ги задуших в йената.
Ееее, немоем да им се накефим, значи newsm44  Неочаквано добра комбинация се получи. Даже имат лек дъх на месце, значи то се обезмисля. Много съм доволна от себе си. Досега се целувах в огледалото thumbsup
Сега ще изтичам до кафето пред нас за една биряга beer и ще се правя на Човек от женски род.

# 92
Така, айде да започвам, че после сядам да гледам филм ..  Grinning

Здравейте дружки, радвам се че са ви харесали моите кулинарни сътворения, таралежа може да не прилича на таралеж, но на вкус е невероятен ... не, няма дума да кажа колко е вкусен .. за моя изненада, уж си мислех че сама ще си го яд, Драго и Никол им допадна снощи и го преполовиха ...  Crossing Arms Laughing

Миленка, чакам компромати за изневярата на наш Ванко .. давай докато е време, мислех че сме му завъртяли главата вече и е решил че НАС ще взима, пък се оказва че много му шарат очичките ..  Laughing Laughing Laughing

Аз още не съм гласувала за ден и час, даже още не съм видяла анкетата, че вчера забравих, но мислех че ще идем в същия клуб с многото играчки, където сте били сега ... а вие що държите да е в друг????????????????????????????? Не ви хареса ли или кво???
Удобен ли ми е на мен тоя клуб, да не е голяма врътня и да не мога да го намеря .. дайте и други предположения, но да не са към Надежда, че цяла София не ми се минава ... нещо по- нанагоре към Ботевградско шосе гледайте да е ..  Praynig
Менюто пък .. 1 вариант ми харесва, мен меню ми не трябва, но без торта НЕ ГО ЩА .. къв купон ще е без торта .. така че по- ми допада 2 вариант + тортата, ама не мога да разбера какво значи Коледна торта 1 и 1/2 кг. , аз ли съм неграмотна но тоя половин килограм нищо не ми говори ... моля светнете ме?????????????  Laughing
Дайте и карта на тоя клуб, че да видя дали ми е удобен .. иначе ТВЪРДО да не е на 16, щото на 15 вечерта съм на банкет, Драго и Никол ще се гледат, а аз ще се прибера почти сутринта и няма да мога да се оправя да тръгнем .. иначе 10:30 е най- идеалния за нас час ..  Peace

А г-жа Драганова направо ще и оскубя...мишниците newsm29 (че нали се самоопределя като редка плетка у главата Joy) за тия снимки! Как можааааа???? Уж за приятелка ми се пишеш, а искаш да дебелея още! Rage

Приятелка съм ти ма Марче, ей къде е Правец, идвай и сядай на масата ...  Hug
Иначе освен веждите ми и косата (на главата - уточнявам Laughing) няма кво друго да скубеш, щото не давам други косми въобще да се покажат, каму ли да са годни за скубанЬе ..  Naughty Naughty Naughty  Laughing

Иначе ти добре си се ориентирала към Андреята ... ще имаш известни сватя ..  smile3508 ... ако ни разкара Ванката, заради по- младото или някоя от другите ни красавици, Милаааааааааа да ни запазиш едно местенце на опашката, по- отпред .. преди Маргото .. ше черпя smile3533 smile3534 

Айде оставям ви да ми разясните за срещата и пак ще се включа ..  Peace

# 93
  • София, Младост 3
Привет, момичета,

При нас пак е период на по-усилен труд и нямам много време да пиша.

Гледам, някакъв спор за мъже се е разразил тука ... Laughing

Козлю, благодаря ти много за информацията, мила. Наистина, ще трябва да отидем на специалист след като Симона оздравее напълно, за да се види какво е положението. Ади, очаквам от тебе инфо за доктор – вие нали ходихте в Трета градска? Казват, че там са най-добрите специалисти кардиолози.

Мили, дано Андрейката оздравее бързо. Тия вируси стават по-устойчиви от година на година. Даже и мен успяха да хванат – от вчера и аз подсмърчам.

Вили, много мило от твоя страна да се занимаваш с нашта биба. Разбира се, че не се сърдя. Аз търсих подходяща снимка без биба, но такава не открих.  Grinning  За съжаление не мога даже да видя произведението ти, защото нали ми е изключен достъпа до фото сървърите и нищо не ми се зарежда! Сигурно съм обаче, че е върха!

Марго, добре дошла отново. Радвам се, че се завърна с твоя неподражаем стил  Grinning Безаварийно сърфиране ти желая. Чакай да те питам за този сироп за кашлица, който препоръча. Аз вчера го взех, защото и ние като вас се влачим с кашлица. Снощи го дадох на Симона, но той се оказа силно отхрачващ и Симона чак повърна 3 пъти, ама яко. Та исках да те питам  и при вас ли така действаше?

Марго, сега прочетох постинга ти от вчера. Нормално е детето да изживява стрес при смяна на обстоятелствата, особено когато мама я няма. В Изкуството да бъдеш родител пише, че в периодът между 2 и 3 години детето е особено чувствително към промените и тежко ги понася. Освен това, на тази възраст децата все още нямат необходимост от социално общуване с връстниците си - те могат да играят едно до друго, но не и едно с друго. Това се променя след 3-тата година, когато детето вече има нужда и съзнателно търси да си играе с другарчета. Не се тревожи излишно, Ками ще свикне в градината и скоро ще стане пак такава каквато е била, че даже ще започне да възприема някои добри, а и някои лоши навици. Симона беше в същото положение и аз също бях изкрейзила – не можех да си позная детето, да не говорим, че цял месец не се усмихна и само се вкопчваше в баба си. За щастие преминахме през този труден период и сега всичко е горе-долу добре.

За срещата – съгласна съм с датата 17.12 (за да може и Иренка да дойде) и часът 10,30 също ме устройва. Само да сме здрави. Що се отнася до вариантите, и на мен не ми се дават много пари, като се има предвид тежкия месец, така че съм за вариант 1 или 2 – каквото реши мнозинството. А какви са тортите там, може ли да си внесем наша торта, в смисъл да я поръчаме от сладкарница, която на нас ни хареса?

Хайде лек ден на всички и много целувки   bouquet

# 94
Добре че в момента си говорим с Маргото в Скайпа, та ми обясни, че Коледната торта във варианта е кило и половина .. чудих се какви са тия кила, не ми се връзваха с изречението ..   Laughing
Дайте да си поръчаме торта от другаде и да си я внесем ... Миленка питай може ли ..  Peace Въпреки че и без торта да е, все ми е тая .-.. в крайна сметка АЗ ЩЕ ВИ ЗАВЪРТЯ ЕДНА  ...  Embarassed Embarassed Embarassed

# 95
Добро ви утро!
Ели, със сигурност в повърнатото са преобладавали храчките. Ками също беше така 1-2 пъти. Но никога не повръщаше храната, а само огромни локви с храчки. Така обаче излиза всичко и после забравяш.
Аз сиропчето го давах по съвет на аптекарката след ядене и след това в близкия поне половин час гледах да не приема нищо, дори и течности, за да подейства хубаво и да изкара гадостите.
Не се притеснавяй изобщо. Колко пъти вече и го даваш?

Заведох Ками на ясла, опекох паламуда, маринован от снощи и започнах да мия прозорци. Нали съм си луда...
Та, не ме търсете днес! Още повече, че и Вожда е почивка. Той пък лепи кенефчето, че нещо се клати..., което означава, че трябва сериозно да се замисля за килата си Laughing Laughing Laughing

Айде, много ви здраве!

# 96
привет момичета  bouquet

Маргото, така като си ги почнала тези прозорци да вземеш да наминеш и през нас.. че и моите имат нужда от ЗАЧИСТВАНЕ..че с тези строежи около блока.... #Crazy стават прашни за една седмица  ooooh! а иначе за снимки от бгфотото може да си копираш колкото си искаш, само трябва да отвориш снимката в нов прозорец..като цъкнеш върху нея и после с десен бутон на мишката , от новото меню избераш КОПИ и си го копваш в някоя твоя папчица на компа ти... ако ти се опъва звънни ми да ти давам ИНСТРУКЦИИ он-лайн... Hug

Миленка, кажи къде в Младост-2 , се намира този клуб, за да се ориентираме , а за менюто аз съм без претенции, каквото кажат МОМИЧЕТАТА, аз мога и с торта и без торта...а нали съм в ПЛАТЕН отпуск.. все още имам от ЛИЧНИТЕ си запаси за ХАРЧЛЪК, ... то не че ми е много голяма УЧИТЕЛсКАТА заплата върху която ми  начисляват ОТПУСКАТА, ама колкото толкова...

Иренка, как не дебелеете при тези ВКУСОТИИ , който готвиш... аз ако ги правя на МОЯТ.. той ще стане не 100 , а 200 кила  ooooh!

Ади, къде се загуби и ти пак много работа явно има... аз да ти кажа, че понеже тук ЖЕНСКИТЕ мами си разпределяме ЕРГЕНЯТА, да знаеш, че съм ви ЗАПЛЮЛА за наша ОТБРАНА мОМА ДИАНА  bowuu, че както сигурно си прочела другите ни мъже са вече УХАЖВАНИ и ЗАЕТИ... а и лично ваш МИШО не е за изпускане с тези ЗАПЛЕНИТЕЛНИ ОЧИ   Rolling Eyes тъй че мърдане няма...

Рени, нали не се сърдиш , че свирим ОТБОЙ от ваш ИВАН.. то той много УХАЖВАН и ЖЕЛАН и нямаме никакъв шанс...

Мили, как е другият СЛАДУР на отбора, оздравявате ли... че трябва да обръщате внимание на многото женуря на КОЛЕДНИЯТ купон...

дави попитамняма ли някой желаеш да отидем на КУПОНА на 18 в СЛАВЯНИ... за повече прочетете в КЛЮКАРНИКА..много ми се иска, но искам компания...че освен вас други мами от форума не познавам... ooooh!

Диди, нещо взе да се опъва сутрин като дойде време да влиза в яслата.. и да плаче също... май взе да се ОСЪЗНАВА, че остава без мама там и вече не е толкова добронамерена на тема ясла.. newsm78 , а аз исках вече да я оставям за по цял ден, но да видим кога ще ме огрее.. май ми хареса да се МОТКАМ без дете.... Joy

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 13:30 от wily

# 97
# 98
Момичета добър вечер Hug

Започвам първо с Партито,защото ми се струва по-важно.

Иренка,ние не сме се уговаряли конкретно да е там ,където бяхме миналият път.Мисля,че не пречи да сменим обстановката,то навсякъде в тези клубчета,играчките,обзавеждането и повечето неща са на един принцип,но все пак нещо по-различно.
Затова тук Ви моля,ако имате нещо против,или някакви забележки и коментари относно място и цени казвайте Peace Най-добре е по-скоро да се уточним,защото по празниците имат доста работа.

Друго клубче,което мога да Ви предложа е 'Патета',там правихме на Ванко РД и аз останах много доволна.Намира се в Лозенец,'Патета' За цени не видях,на нас ни излезе детското меню и какичката,тортата и другите неща бяха отделно
А и ако повечето прецените,че ви идва скъпо(сега по празниците е съвсем разбираемо,човек да е по-притеснен финансово)може да го отложим Rolling Eyes Но все пак,мисля,че ще е весело Hug

Ние също сме за варианта,без меню за нас.Все пак сутрин е ,и повечето предполагам ще пием кафенце Laughing За тортата както кажете.Моето лично мнение е,че празник без торта,не е празник WhistlingТам могат от '100 грама сладки' и още няколко места да ни поръчат.
Иренка,не те разбрах какво имаш в предвид от другаде newsm78
Ами това май исках да кажа,ако има друго пак ще ви пишем. Сега сте Вие,да кажете HugА ако имате и вие предложения за място ги давайте,не се стеснявайте Heart Eyes

Вили,не се сърдя.Аз съм най-съгласна с теб......няма да се бием..........а да се напием.......младите да се оправят сами Grinning Heart EyesЗа яслата е съвсем нормално малко по-късничко да се усети какво точно става.Затова и сега е започнала Дидито да хленчи,но в този момент не трябва да се поддаваш,защото става по-трудно.

Лека нощ и да спите в кош  sleepuu

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 21:39 от mamareni

# 99
Здравейте, момичета!
за протокола:
говорих с момичето за варинт 1, а тортата ние да си донесем отнякъде- няма проблем,...
... сега оставам вие да решите- каква и откъде.  party023

# 100
Само за секунда влизам, че трябва да будя Никол за ясла ...

РЕни, от ДРУГАДЕ да поръчаме тортата, да не е тази кило и половина дето се предлага в клуба ... това имах предвид ..  Peace Иначе няма значение от къде ще е ... аа, да не е от Неделя, щото там са им мнооого сладки и тежички ....  Peace

после ще разгледам картите и 2-та клуба и ще пиша пак ...  Peace

# 101
Къде сте бе девойки .. аз за секънд път влизам днес, вас още ви няма ..  Laughing

Сега разгледах клубчетата дадени от Рени и Миленка и ще си дам мнението ..

Миленка, тва клубче много постно като играчки, прилича ми на първото дето се събирахме ... иначе като цени е приемливо ..  Peace
Рени, кви са тия 100-200 лева в клуб Патета, толкова ли излиза едно парти или рожд. ден там ... и то без менюто .. егати цифроманията .. newsm78

Ще взема и аз да се разтърся ... Дайте и други предложения, много моля .. да не е скъпо и да има много играчки като в този дето сега сте били в него ...  Praynig

Вижто ето това: http://www.tinki-winki.net/contacts/index.html Ходили ли сте там, скъпо ли е .. писах им мейл да ни направят спец. оферта и ако ми отговорят ще ви кажа .. какво мислите?

И на тези им писах: http://www.prikazka.net/?cat=3

Ето и тук: http://www.mentovnosorog.com/parti.php

И на тези им писах: http://www.bunny-bg.com/kids.html

Стига толкова .. помните ли че първия път щяхме да си направим срещата в Мики Маус, разгледах сайта им, ама там трябва минимум 10 деца, а ние незнам дали ще се съберем толкова ..

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 11:47 от Irena80

# 102
приветчик и от нас за ВАС Hug

Иренка, стига плака, че ни няма.. ти как зачезна  преди 2-3 дни.. сега  е наш ред... hahaha иначе тези клубчета който си пуснала не са лоши.. но на мене ми е все и тая.. виж ти като ще идваш от ДАЛЕКО..ще си по ПРЕДИРЧИВА.. Naughty то така и трябва да е  Thinking така че дерзай и ръчкай ОРГАНИЗАТОРИТЕ... bowuu

Марго, то голямо чистене сложи ти и днес ли продължаваш.. ще вземеш да развалиш времето с този ЕНТУСИАЗЪМ.. я виж какво е СЛЪНЦЕ напекло.. ходи развей дУПЕ из софийската чаршия...

Диди, със всеки изминал ден става все по-РЕВЛИВА.... язък че така я похвалих в началото.. днес излезе с рев от къщи... и така чак до градината... а и там си поплаквала през деня... #Crazy

никой ли неще да дойде с нас на МАМЕШКИЯТ купон от КЛЮКАРНИКА..че ние с ДИДИ мислим да отидем, ако не ни мине котка път .. де.. а каката е на рожден ден и сигурно няма да се присъедини към нас... та ЕСЛИ се премислите моля елате да се повеселим... Hug

# 103
Здравейте, момичета! Ще ме извините, ама нещо много се обърках. И то съм за объркана за коледния купон newsm78
Иренка,  - за клубчетата, които предлагаш:
Приказката има само една пързалка с топки и нищо друго
Тинки- Уинки - имам информация, че е мизерно, а
Мики Маус е в Люлин- предполагам, че ти е далече
Оставам с впетчатление, че имаш някоя конкретна торта впредвид. Кажи коя и от къде- ще отида да я поръчам -не ми представлява никаква трудност.
Клубчето, което съм избрала не е постно откъм играчки, въпреки, че от снимките оставаш с такова впетчатление. Има голяма дървена къщичка, палатка, пълна с топки и още (според мен) достатъчно играчки за 2-годишни деца за 2 часа, имайки впредвид, че ще има и "програма" ,и торта, и подаръци. Вярно е, че помещението не е голямо , но и децата не са много.
В София -клубове- много, торти-различни и цени- разнообразни. 
Вили я устройва мястото, a pimpa- цената, а тебе- датата- 17дек.  Мисля, че  тр ябва да измислиме вариант, угоден на всички- коледа   е такъв прекрасен празник, а и повод да се срещнеме отново (някои от вас още не познавам). 
Мами,мислите и пишете, докато още има време да се реагира

# 104
  • София, Младост 3
Миленка, само да вметна, че Мики Маус не е в Люлин, а на петте кьошета, но там наистина има минимален брой деца, за който трябва да се плати. Освен това, не си спомням да имат кой знае какви играчки - забавления за двегодишни, но какичките са много готини. Това е един от малкото детски клубове, в които пушенето е разрешено в стаята за родители.

На мен много ми харесаха предложенията за тържества на Патетата, особено това с кукления театър, но цената е доста солена  Sad

Аз нямам големи претенции, освен да не е прекалено скъпо.

Иренка, защо тортата да не е от Неделя? Ти знаеш ли каква страхотна торта ядохме миналата седмица точно от неделя - с пандишпанени блатове и лек (несметанов) крем. Беше съвсем прясна и направо фантастична - мм. Ако си яла плодова пита на Неделя - същата е и тортата, само дето няма плодове отгоре. Не че казвам да поръчаме такава, само да уведомя Иренка, че и в Неделя има леки торти. За разлика от Сто грама сладки - там всички торти са доста тежки и сладки, мисля че не са много подходящи за децата, пък и са доста скъпи - между 2,80 и 3,80 парчето. 

Разбира се, аз ще се съглася с каквото избере мнозинстовото.

Чао сега на всички, отивам да работя, че имам зверски много работа.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт