Отговори
# 75
А, добър ден и от нас.
Добре дошла на Маргото. С пожелание да няма повече аварии с компа.
Ние отново не сме на ясла. Снощи доста кашляше, заведох го при докторицата, която каза, че нищо му нямало, но да си остане 3 дни в къщи #Crazy След като му няма нищо защо да седи в къщи? Днес изобщо не е кашлял и утре го пращам, ще му напиша бележка по домашни причини и това е.
Сега умирам от смях с него, хванал е един телефон и ходи из цялата къща и вика - бабо, дадьо сушам сушам, дай бонче. От 15 мин. го повтаря.
Вили браво на Дидката за яслата няма да им се връзваш на номерата на лелките, да си гледат работата, те са си я избрали тази професия ние не сме виновни ,че има толкова много деца.  Супер е творението, което си направила Hug Heart Eyes
Иренка, как е тортата? Направи ли я?
Приятна вечер от нас мили момичета  bouquet

# 76
Добър вечер и от мен HugХайде да се появя,да не ме забравите Heart Eyes

Ама гледам Иренка е зачезнала след нашата среща Rolling Eyes Къде се дяна таз жена,уж си тръгнахме заедно,не ми се стори да отива на друга среща Heart EyesМислех,че и снимки вече е показа,а тя никаква я няма.Както винаги срещичката ни беше много приятна,няма наприказване blahblah blahblahДецата голяма игра му удариха,то не бяха прегръдки,целувки  remybussiИван даваше на Никол бонбони,а тя като истинска дама му отстъпи да покара колелото й Heart EyesНай-тържествено обещаха,че ще присъстват на Коледната ни срещичка Hug

Марго,радвам се на твоето завръщане  love001Дано найстина е безаварийно и по-често включването ти Heart EyesЗа темичката ни нямам никаква идея newsm78Виж колко сме си редовни как ще ни закрият......предлагам да стачкуваме,ако има нещо такова Rage

Вили,браво на Дидито,дано само е здравичка PraynigСнимката е страхотна PeaceЗащо не вземеш с нещо такова,да се занимаваш,дизайн или нещо такова(не знам точно как се казва)но мисля,че си много добра Peace
Вили,  Пусни анкетата за дата за срещата,ако не те затруднява PraynigАз от сега гласувам за 17 За подаръчетата мисля,че може пак така да направим,а и то вече предколедно ще има и дядо Коледа в тези клубчета.Другият вариянт е всеки да вземе за своето дете и надписан в чувала на 'добрият дядо' Heart Eyes Но това пък е най-лесното за уточняване Hug
Мила,миличка дано Анреята да е добре Praynig бързо да се оправяте.МОже да му даваш нещо за имунната система за подсилване.Целувки от нас и да сте здравички и скоро да ни навестиш Heart Eyes

Рали,ние четем приказки от известно време,вечер преди лягане bookНе че и Иван седи и слуша приказката до край,но му е интересно като цяло.Разлиства,сочи животните,прави някакви опити да разкаже,много е смешен Joy

Момичета,останете със здраве и до скоро Hug Топла и приятна вечер Ви желая  love001

# 77

момичета това е варианта... докато не се появят още ОКТОМВРИЙЧЕТА  Hug и да искате по-ХУБАВО... за сега не ми идват други идейки.... newsm78

по малба на Рени пуснах АНКЕТА.. призовавам ви да гласувате... че да помогнем на ОРГАНИЗАЦИОННИЯТ КОМИТЕТ в лицето на РЕНИ и МИЛЕНКА , да спретнат КОЛЕДНИЯ КУПОН...   bouquet

# 78
Гласувах и аз по нощите като лудите. За 9-ти и 16-ти, ама незнам защо точно за тогава. Общо взето ми е все тая. И утре да речете- там съм. А къде мислят организаторите да го правят? Само да не е в Мики Маус. Кетъринга им е отварат Sick а цените като в Шератон.
Там правихме рожд. ден на Ками (в Банишора) и си останахме гладни и измръзнали. И вида, и вкуса на сандвичите и хапките бяха под всякаква критика. Егати икономията на материал #2gunfire Добре, че тортата си беше наша, та поне децата и се накефиха и си хапнаха повечко от нея.

Момичета, да ви питам дали някоя от вас няма желание да си продава лятната количка. Моя съседка остана без количка. Счупи и се насред пътя. Детето и е на 18мес. и не си заслужава тепърва да си купува нова. Иска втора употреба, пък колкото изкара...Във форумчето с алъш- вериша не видях да се продава. В ТСМ-а при нас има лятни по 65лв.Ходих с нея да я гледаме, обаче не стига, че ми се видя скъпа, а и доста несигурна ми се видя. Като си помисля, че детето и е с 1глава над Ками и мин. 15кг., ми тя ще се счупи за 1седм. Та, така, дано някоя от вас иска да се оттърве от МПС-то си.

Аааа, давате ли на децата флуорни таблетки за зъбките? Какви и от кога? Кои са по- добрите?
Моята мома не ще да си лъска зъбите, поне таблетки да почна да и давам.

Доре, не се коркай за кашлицата. Води го, да не мислиш, че само Вики кашля. Моята мома ходи от 9.10. една седм. и после 2 си беше в къщи с много яка хрема, която премина в кашлица с едни жилави секрети Sick, дето нямаха изкарване. Изпи 1 шише Студал, 1 Проспан и нищо. Пуснах я от 30.10 на ясла и отивам в аптеката да и взема сироп за вечерта. Разправям аз на аптекарката кво е пила, а тя ми казва, че на нейните внучета дава само Бронхикум (немски като Проспана, на билкова основа, но със 5 билки + евкалиптово масло). Не бил известен, защото нямал реклама по телевизиите. А иначе по вид и вкус прилича на накогашния ПЕРТУСОЛ, ако си го спомняте. Само от него му минаваше на синчето ми кашлицата. Що го спряха, мамка им... #2gunfire
Искам да ти кажа, а и на другите мами, че тоя сироп се оказа ВЪЛШЕБЕН Peace Дава се сутрин и вечер само, което на мен ми е удобно заради яслата. Ми след 3-я прием вече нямаше жилави секрети и самата кашлица затихна. Е, сега сутрин като стане се обажда на 1-2 пъти, но то е май от сухия въздух в спалнята. Няма и помен от гадната кашлица.
Ето и съдържанието му. В 100мл. разтвор има:
течен екстракт от гринделия - 1мл.
течен екстракт от корени на огнивче - 0,2 мл.
течен екстракт от корени на безстъблена иглика -0,5мл.
течен екстракт от кора на квебрахо - 0,7 мл.
течен екстракт от мащерка - 1мл.
Помощни вещества: специален захарен сироп,евкалитпово масло, ментол,натриев бензоат, дестилирана вода.
Тези гринделия и квебрахо ги чувам за първи път обаче newsm78

Айде, утре пак, много ви здраве. Лека нощ smile3524

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 11:59 от pimpa

# 79
Снежни привети, Момичета!

Вили, много Ти е хубав аватара, а за лентичката, нямам думи. И не Се мисли много за 18. ами отиди. Heart Eyes
Ралниче, писмо за дядо Коледа таз година не писахме, но до преди 2год редовно изпращах до Лапландия заради племенника, но от другата година ще подновя традицията. А как мина съботния куклен кръжок на Христо? Поздравления за новата му страст, народните танци. А за снега, имаме си доста.
Иренка, къде Се загуби? Как е Николетката?
Пимпа, питаш как се забавляваме с Дана, ами играем с топки- правим си мини боулинг или футбол, четем/ разглеждаме книжки, рисуваме, правим упражнения, слушаме музика, чистим и помалко готвим. Няма скука при нас. Честит Ти нов компютър, Здравко за какво Си събира парички сега та го изпрати на село? Hug
Мили, бързо оздравяване на Андреята желая! Hug
Дорий и вие с Викито да ги забравите тез болести.
Капче, отдаде ли се на шопинговата терапия почивните дни?
Стели Мели, много Ти е красива и потайна втората лентичка. Целувки за малкият Ти бъбривко- Валето. Hug
Мамарени, напредвате ли с апартамента или сте го замразили до пролетта?
Мимче, къде Си, напредвате ли с орг-ята на коледното парти?

Приятен нов ден ви желая!

# 80
 Cry Cry Cry Много ми е говняно Cry Cry Cry
Сутринта като заведох Ками в яслата (естествено последна в 9,30) попаднах на лелката. И от разговора ми с нея вече незнам колко пъти се разплаквам Sad
Винаги досега я посреща и изпраща някоя от сестрите и все ми обясняват как нямало проблеми с нея, яла, спала, не плачела... Днес, обаче реших да си задам дежурните въпроси на лелката с очакването ми, че ще е по-разговорлива и подробна. Е, така беше.
Та, Ками била най- свитото, най- кроткото, най- мълчаливото дете. Ако се добере до някоя играчка, си играе докато не и я вземат. Не обелвала и дума, само когато си каже за пишкане. По цял ден мълчала и стояла някъде сама. Трудно заспивала, въртяла се в леглото и докато заспи, и то стане време да ги вдигат. Подозирах за спането нещо такова, защото я взимам с подути очички. Не червени от рев, а просто подпухнали.
Е, как да не ми е гадно!!! Cry Това не е моето дете. Тя бърбори неспирно в къщи, пее, танцува, не се спира. Явно детето ми е ПОДТИСНАТО, СТРАХЛИВО и НЕСИГУРНО, т.е. в голяяяям СТРЕС според мен. Дали така няма да и се вмени някакъв комплекс???
Сещам се и за Слон Балон. Ако някоя от присъствалите мами, познаващи Ками, е забелязала тогава, тя непрекъснато ме търсеше. Хем и се играеше с децата, хем да става това в мое присъствие. Едвам отидох до тоалетната, даже от бързина да излезна си скъсах ципа Blush
Искам мнението ви по въпроса. Може пък аз някъде да бъркам или да пропускам нещо? Дали да я спра от ясла? Обаче и до 1ви кл. да я държа в къщи, пак ще настъпи момента на контакт с деца. И то какви...повечето са нагли и буйни, а тя не знае да удари или да се защити! Какво да я правя? Освен да я уча да се бие?
Айде, стига съм ви занимавала с мойте глупости, че пак ме избива на рев. Наоколо съм, ще чакам да се включите.

# 81
  • Русе
Здравей Марго, вмъквам се много набързичко, защото те виждам колко си разстроена. Няма начин да не ти е мъчно, като си чула, че детето ти стои самичко и може би се чувства некомфортно сред другите деца, но това е етап в който нашите мъници се сблъскват  за първи път с намирането на своето място в живота и рано или късно трябва да го преживеят. Явно Ками е по-свито и притеснително дете, но ако я спреш от ясла няма да и помогнеш. Защо не опиташ да се запознаеш с други майки, чийто деца са в същата група и да се съберете заедно на кафе, а децата да са край вас и едновременно с това да са заедно. Мисля, че така Ками ще ги приеме по-лесно, като види, че и ти ги приемаш. Опитвай се да я накараш да ти разказва за другите деца, как се казват, с какво обичат да играят, тя коя играчка от яслата обича и др. такива. Не се самонавивай, децата се справят по-добре от нас възрастните с адаптацията. Peace Hug Heart Eyes 

# 82
Ей ме на .. вече 30 мин. се опитвам да вляза в темата ни и ми дава да опитам по късно .-.. пощурях, не стига че не съм писала от 3 дни и вече очаквах някой от вас да ме набие  #2gunfire  ами и тва сега ... да почвам, че да не спре комп. нещо, всичко очаквам вече ..  #Cussing out
В събота срещата беше страхотна, бях убедена че ще изпреваря Рени да ви разкажа, ама неуспях ...  Grinning Неможахме да се наговорим, затова сме си и оставили за следв. път, който се надявам да е скоро ...  Praynig Децата бяха супер приятелски настроени, даже повече от приятелски  Heart Eyes (сори Миленка, ама устоява ли се на такъв МЪЖ  Embarassed) ..  пускам ви снимките да се НАСЛАЖДАВАТЕ ... а една ще ви пусна да видите за какво иде реч:

ето и целия албум:  Среща лИбовна ..

В неделя цял ден зяпахме филми с Драго и нямах време да качвам снимките, което пък ме спря да ви пиша, щото исках да ги пусна заедно с постинга ..  Embarassed
В понеделник висях в клюто и по едно време се светнах да качвам снимките, тъкмо ги качих (много се бавеше тва бгфото, издразни ме яката  #2gunfire) и вече закъснявах да вземам Никол от ясла , щото в 17ч бях й записала час на фризьор  Laughing и като знаех как неиска да си тръгва от яслата и всички я гоним из стаята, взимам друго дете и я лъжем че него си взимам, а тя ми вика: Чао мами   Laughing .. та се наложи да бързам като откачалка ... Тъкмо се прибрахме с нея и реших да седна да ви пусна снимките и да си напиша постинга и Драго ми се обади, че да се приготвяме с Никол, че като се прибере ще ходим на гости .. то в съседния блок, ама се прибрахме чак в 1ч през ноща, добре че Никол и там поспа, пък и знаех че днес няма да я водя на ясла ...  Embarassed Laughing Легнах си с нагласата, че ще стана рано- рано да ви пиша, щото днес има профилактика на тока в Правец и бяха оповестили че няма да има от 9ч сутринта до 16ч следобяд ... ама като легнахме късно и се събудих чак в 8:45ч (добре че беше Драго да ми звънне) .. с тичане пуснах климата да стопли бързо хола, пуснах фурната да стопли гювеча, който така и не опитахме вчера заради гостито, но се сетих, че ако го стопля сутринта ще държи топло чак до обяд в затворената фурна, та да яде госпожицата топло ядене, а освен това бързо сложих да заври вода за попарата и аз да си направя 1 сандвич да хапна и още бях в кухнята, когато чух звъна на климатика че тока умря ...  Laughing та поне яденето оправих ..  Peace
Вчера в яслата ми казаха да ида днес да я взема по- рано, щото ще е студено вече следобяда, та им казах, че няма да я водя, по- добре в къщи да си студуваме, но да я облека дебело, отколкото в яслата да незнам как я държат ...
И днес цял ден в къщи в игри, галения, гушкания, много готино си изкарахме двете ... направо такъв ден не сме имали, пък и нямаше кой да ме откъсва от нея (става въпрос най- вече за компютъра  Embarassed) и тя беше много щастлива ... На обяд хапна топла яхния, но чак сега заспа, даже и тока дойде по- рано с 1 час и аз веднага скокнах да ви пиша ... ама не ми се отваря страницата, та си и попсувах и сега съм на отчет и в хепи форма ...  Laughing
Таралежа го правих вчера, щото няколко дни търся безуспешно филирани бадеми ... та реших да го правя вече, та ако ще и плешив да е, ама му сложих бисквити за иглички, като ги нарязах с ножа .. трудна работа, по- скоро ставаха на прах, все пак с ножа ги режа, ама успях да му туря игли на Бежко ..  Laughing 
Пускам ви албума, като вижте и пил. ми крилца по китайски кви красоти станаха + пикантните ми картофки от онзи ден ...
Торта Таралеж и още нещо ...

Вижте също така първите стъпки на Никол в изобразителното изкуство в яслата  ..  Peace
Много мило ми стана , на мама рисувачката  Laughing Laughing Laughing
Клик ..

Така сега да ви кажа, че таралежа още не сме го разрязали, довечера ще е, но мога да кажа че е нещо страхотно, щото обрах квото остана по съдовете още вчера Embarassed   като не беше стегнал, а сега сигурно е повече от страхотен Heart Eyes .. полях го и с един разтопен шоколад в малко прясно мляко ...  Grinning  Айде да не се отплесвам в описанието, че да не се налага да си отрежа още сега, а Драго така и не го е видял в готов вид, даже незнае, че вчера съм правила такова чудо, щото забравих да му кажа ..   Embarassed Laughing

Пускам това да не спре нещо комп. че ще се изям от яд за цялото писане и ще вляза уж да редактирам, че да си допълня ...  Peace

Продължението:

Марго, много мъчно ми стана за Ками и за теб как си го приела това, но тя е нова и е СЪВСЕМ НОРМАЛНО да не се втурва с останалите .. тя не познава още децата, ще се окопити и гаранция ще си е същата Ками като в къщи ... фурията ..  Heart Eyes Недей страда за това, за Никол също ми казваха, че е тиха и сама си се заиграва, не се бута, не се бие, не квичи, но напоследък ми казват, че ако някой нещо й вземе, тя отива да си го върне обратно и го тегли докато не си го получи, ако някой я бутне, тя го бута също ... ами така де, няма тя да е загубената ...  Laughing И на това ще я уча от сега и въобще не ме е срам - каквото повикало, такова се обадило ... В у-щето имах съученичка дето от първи клас я тормозеха момчетата че майка й умряла, баща й в затвора и тя по цял ден спираше да плаче, неможех да я убедя че са злобари и че това не е вярно .. До 11 клас бяхме заедно и въпреки че момчетата не бяха същите в гимназията, те я разбраха и не спираха да й се подиграват и я тормозят ... веднъж на един такъв шамар му завих заради това, а той продължи още повече да я тормози ... няма нашите деца да се глупавите ...
Отпусни душичката си и не спирай детето от ясла  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty това ще е огромна грешка от твоя страна .. Да е жива и здрава е важното, другото е за месец най- много и после ще се отпусне .. гаранция ти давам ..  Peace
Нали за това ги пуснахме на ясла, да се събират с деца, да се учат на самостоятелност, няма мама да е все до тях ... с нея ли ще ходиш в у-щето .. тоя период ще го мине, бъди сигурна и по- добре да се отрака докато е по- малка, отколкото самата тя да срамува в училище ... (казах ти историята) ... в у-щето не обичат въобще вълците единаци, подигравки до безкрай .. а тя тоя период ще го мине рано или късно, затова по- добре сега ... така че в яслата им е мястото на децата ...  Heart Eyes

Вили, ОКТОМВРИЙСКИ ОТБОР е НОМЕР 1 .. просто сме велики ... много ми харесва визитната картичка на темата ни ..  Heart Eyes

Рени, да не си помисли че някой батко ме е срещнал след срещата ни и ме е завел с частния си самолет на Хавайските острови .. А? Laughing (пу да стане някой ден  Laughing)

Рали, Кали, какъв е тоя покрив на Наталина, че не съм го видяла из темите???? Светнете ме ..  newsm78

Мила, бързо оздравявайте и скоро ви очакваме  Heart Eyes

Пропуснала съм и именния ден на всички победители .. да им е честито името и да са живи и здрави   bouquet

Хайде че се улях вече ...  отивам да гласувам за Коледния купон .. ще дойдем, само живи и здрави да сме  Praynig

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 17:13 от Irena80

# 83
здравейте и от нас Hug

Марго, аз още като я видях Ками на срещата ЗАПОДОЗРЯХ, че нещо ви се е случило и не сте ФУРИИТЕ, който бях срещала преди... но какво да те посъветвам.. май РАЛИ, добре ти го е казала, а аз бих допълнила да вземеш да прикоткаш лелката и да и обръщат повечко внимание, да я забавляват и помагат в контакта с децата, защото ако я спреш сега не е сигурно, че когато пак решиш да я водиш няма да е по-лошо...  Naughty то сега и ПЕРСОНАЛА в градините явно не си гледа работата .. защото аз си мисля че освен да ги слагат на гърне и хранят ... трябва и да ги ЗАБАВЛЯВАт тези деца ... че иначе както са мънички и несигурни трудно ще се впишат в колективните игри...

Иренка, след вкусотийте които пусна.. смятай какви ЛИГИ ми потекоха.. а днес не съм готвила още.. сега като пусна ПОСТИНГА и отивам.. че ще ме изгонят... hahaha а ЛЮБОВНИЦИТЕ нямам думи... много са ми сладки... чакай да ти подпаля ФИТИЛИТЕ, и аз като МИЛЕНКА.. че и ДИди му е фенка.. и от купона имаме малко компромати.. ..  Joy но обещавем да не се бием.. а да се напием... Hug ама как няма да са му много фенките..като виж ЛЕНТИЧКАТА и преброй МОМЦИТЕ..на всеки има по Две.. моми..как няма да се конкурират.... #Crazy

# 84
..... но обещавем да не се бием.. а да се напием... Hug

Много точно, право и ясно, и СУПЕР добре формулирано, римувано  и казано   Peace

# 85
ауууу, Иренка, отдавна не съм влизала в наща темичка, и сега като влизам какво виждам.... Shocked кви са тия любовни срещи, кви са тия работи....  loveuuu dancing  remybussi
имаш късмет, че все още не съм се научила да публикувам снимки тук, но след това, което видях съм силно амбицирана да се науча до довечера....
.... такаааа, сега по същество.
Офертата ми за коледния купоне за клуб "мечо Пух и приятели" , намира се в "Младост"-2. Вариантите са 4:
1.-2 часа парти + детско меню + какичка + дядо Коледа - 9лв. на дете
2.- вариант 1 + Коледна торта 1 и 1/2 кг.- 11,70лвна дете
3.- вариант 1 + меню за родителите (плато - сандвичи , банички със сирене и кашкавал, еклерчета-20бр., шоколадови петифурки и... забравих кво още) -12,80лв. на дете.
4.- вариант 3 + коледна торта- 15,50лв. на дете
Детското меню включва:
-малки сандвичи
-снакс
-сок
-солети
-бонбони
(май и коледен подарък от заведението)
...а ако искате лакомствата могат да ги опаковат в отделни коледни пликчета newsm78
 PraynigМоля ви, пишете ми вашите коментари- устройва ли ви мястото, цените и т.н., за да реагираме на време- да търсим други варианти.
Аз съм ходила там- много са мили всички .

# 86
забравих да кажа, че освен датата( която засега май е ясна), трябва да уточним и часа. Аз мисля, че 10 и 30 е добре, поне на предишния купон беше угоден. А също и бройката на децата.
п.п. собственичката на клуба ми е приятелка и засега е запазила и 16 и 17 декември за нас. Помоли ме да уточним колкото можем по- бързо точната дата и час...
Вили , фонът на снимката е страхотен, както и твоите снимки. Много Коледно настроение лъха от тях Peace
....... и.... Иренка, започвам със снимките. Имам доста материал

# 87
Миленка мене мястото ме устройва.. ама даже не го знам къде е нищо че живея в Младост... та ние сме ЗА... а другото както реши БАНДАТА...

# 88
...ето ме пак мене. Толкова съм разстроена от ЛЮБОВНИЦИТЕ, че си забравих мисълта....
 ....за чувала на добрия дядо- ние трябва да му го напълним Rolling Eyes 
отивам да успокоявам разстроената ми дъщеричка

# 89
Ееее момичета,тоя Иван няма да го спася,много фенки,много чудо Rolling EyesВече имаме и една малка фенка Heart EyesДнес й бяхме на Рожден ден и там падна голямо прегръщане и целуване Joy

Миленка,мила недей така,чак се притесних за Нетито Heart EyesУтре ще обсъдим на спокойствие вариантите HugИван както си ляга рано-рано,тази вечер се прибрахме в 9,30 и все още не е заспал и така плаче,че направо ми се къса сърцето SadА не иска аз да го приспивам,а иска татко си WhistlingНаправо се е превъзбудил и май няма скоро да заспи,отдавна не му се е случвало такова нещо #Crazy

Иренка,страхотни снимки HugАз ще мога ли да си ги дръпна или ще ми ги пуснеш на пощата newsm78 А за тези вкусотий дето видях нямам думи Peace

Ох ставам,че става нещо страшно оттатък #Crazy Хайде до утре,лека нощ Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт