Отговори
# 105
да се разпиша за днес... че повечкото сте поизчезнали... и аз обещавам да ИЗЧЕЗНА... hahaha

Миленка, щом казваш че има достатъчно ИГАЧКИ, да го правим в КЛУБЧЕТО в МЛАДОСТ... и аз да намажа  smile3508 smile3533 smile3508с БЛИЗКО място за СРЕЩА....ааааааааааа нека попътувате всички останали...  smile3534 smile3534 smile3534
датата да е 17 декември , а часът 10.30 .... така май ще ни устройва повечето... newsm78 КАЗВАЙТЕ си ПРЕТЕНЦИИТЕ, че ОРГАНИЗАТОРИТЕ нас ЧАКАТ... newsm10 smile3525 newsm10

след малко отивам да си взема ДИДЕТО, че днес ревахме само като влязохме при децата.. да видим как е минал после денят.. .. от градината ще отидем малко на разходка, че такова СЛЪНЦЕ е напекло.. и не е за изпускане..., а да си изчакаме КАКАТА от УЧИЛИЩЕ... че напоследък все САМА си се прибира...

СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ... пожелавам на всички болни да оздравяват , за да могат на воля да играят

# 106
Здравейтееее!
Вили, вчера не съм мила прозорци. Онзи ден от 5 съм измила 2. Вчера Вожда ми скъса обувките от ходене по улиците, даже на кръчма на обяд ме е водил. Двамата нали от 2г. не сме се разхождали на спокойствие без дете, та вчера и онзи ден това правихме. Днес мислех да измия поне още 2, обаче не би. Ядоса ме мамка ми.
Исках да си сменям абон. план в Глобул, че съм с инвалидния на баба ми и тя трябваше да ми прати пълномощно за тая работа. Обачеееее, познайте какво гласеше то ooooh!....да ме представлява пред Глобул за закриване на телефонния пост Joy ЩЯХ ДА УМРА! Кво закриване, къв тел. ПОСТ, кви 5 лева?
Навиках и се по тел. и добре, че Здравко е там и се беше наспал, та да и формулира горе- долу пълномощтното. Разтрепериха ми се дрехите и сега да му мисли Вожда. Няма да излиза и днес на работа - шЪ му късам потника Heart Eyes

За купона и аз повтарям: Съгласна съм в Младост, с часа 10,30, с меню (1или2) и датата 17-ти. Претенции за торта нямам, добро Animal Pig съм и ям всичко. Предполагам, че и за подаръците ще е като мин. път. Даже мисля тия дни да харесам нещо, че не ми се търчи пак в последния момент.

Ставам да залепя на челото на Вожда една снимка на мамка ми и да си отмъщавам #2gunfire
Останете си със здраве.
 Мили що не се е обаждала, да каже как е Андреята? Някой, ако знае нещо - да казва как е?!?
Айде ЧАОООО!!!

# 107
  • София, Младост 3
Лелеее, сега видях Креми колко дълга коса има! Абе, хора, само моето ли гардже е плеши?!  Rolling Eyes

Та кажете за подаръците, щото аз съм кът с времето и не мога да си позволя да оставя за последния момент.  Като миналия път ли ще бъде, или всеки ще купува на своето отроче (до определена сума). Нали трябва да запълним торбата на дядо Коледа. Освен това някакви лакомства ще има ли в торбата на дядо Коледа - примерно малки шоколадчета или увити шоколадови бонбони, бисквитки и т.н.?

# 108
Няма повече да търся нищо .. пратиха ми оферти от клубовете, но щом нещете - ще ходим в Младост ... въпреки че много зле ми се вижда, ама важното е да се съберем, пък където и да е ...  Peace

Ставам .. днес неуспях да ви пиша и да ви копирам офертите, щото тъкмо седнах на обяд и ми се обадиха да ида да си вземе Никол, че има конюктивит и й сълзи окото и 37.2 темп., та я водих на лекар ... това е  от мен за днес ..

И още нещо: нямам претенции и за тортата .. сигурно на Неделя съм попадала все на тежки торти ... все ми е тая, каквото решите и откъдето решите ... но само да не е сметанова, че само при мисълта за сметана ми става лошо ...  Peace

Ели, още не сме виждали снимки на Креми, така че косата дето си видяла е на КАМИ ..  Grinning
Не сте само вие плеши .. даже онзи ден постригах Никол и вече сме хептен като момче .. добре че са обиците и любимия ми розов цвят за дрехи, та да не ни объркат ...  Laughing

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 17:16 от Irena80

# 109
Добър вечер и от мен Hug
Май цял ден бях напред -назад и чак сега стигнах до компа.В неделя сме канени с моите приятелки на една друга наша приятелка на погача,и се чудех сладки носеха ли се newsm78 Забравила съм,не се чудете Embarassed

Елка
,това в 'Патета'са цени мисля само на програмите,затова изглеждат шокиращи.А за подаръците мисля,че е най-добре всеки да вземе за неговото дете подарък.Нали ще са в чувала надписани Rolling EyesПак да са някакви дребни,да не се дразнят все пак децата.

,Иренка,дано НИкол се оправи бързо PraynigОТ къде този конюнктивит е напипала?Казаха ли да й слагаш нещо?Внимавай и вие да не лепнете,че е много заразно(не да те плаша,ама....)
Защо ми се струва за партито,че се сърдиш и не си доволна,все едно-айде от мен да мине SickОбещавам,че няма да поръчаме торта от 'Неделя".Макар,че не разбирам защо така си ги нарочила,според мен са едни от хубавите торти,а и за 10 и повече години,не са ги развалили грам.Аз на Иван за яслат такава взех.Но все пак няма да те убеждавам в качествата им,просто исках да кажа,че няма да е такава.Ако могат да ни поръчат от "Лагуна",мисля,че ще е добре (надявам се) Hug

Вили,как е Дидито?Много така ми става мъчно като пишеш как плаче Sad Иван в началото ме посрещаше като го взимах с рев.Горкото цял ден събирало.....НО ще видиш пък като свикне,как и на теб ще ти е спокойно на душата Hug Пожелава то по-скоро да се радваш на тези моменти Heart Eyes

Къде изчезнаха Мила и Ади?Много работа ги затрупа ли,какво newsm78 Чакаме и от тях включване  Heart Eyes Heart Eyes

Лека вечер и лека нощ от мен  bouquet

# 110
Привети и от нас с Даничка!

Иренка, дано скоро се оправи Никол от тоз конюктивит. В градинката само тя ли е, той май е вирусен? Оправи ли се мама Пепи? Снимките са Ти разкошни, толкоз майсторство и естетика влагаш в готвенето. А за покрива на Наталинка, ето . Дано да Ти допадне! Hug
Пиленце, честит Ти нов аватар и подпис!
Вили, стискам ти палци да се навиеш и да отидете с Дидката в "Славяни". Ще изкарате чудесно, дори ще се учудиш че ще намериш доста сродни приятелски души там. Пък и МЕИ-то е голяма школа, доста Момичета от форума сме минали оттам, може ии познат да срещнеш. Отиди, чуваш ли, /ако си бях в БГ с удоволствие щях да Ти правя компания/?! Приятно ходене на РД на кака Петя утре. Hug
Пимпа, успех с пълномощното. Ти какво реши нали няма да спираш Ками от ясла?
Ади, докъде го докара с йогата, избрахте ли с 1/2 бъдещата Ти кола?
Ралниче, приятен театрален кръжок утре на Христо. Той ходи ли вече на "криминалният"?
Мамарени, приятна Ти погача в неделя, а за сладките мисля че няма лошо да занесеш малко, нали все пак ще е "женско" парти?!
Миленката, как са Нети и Ивето? Ивето кой предмет най- обича в училище? Hug
Мили, надявам се че вече сте здрави с Андреята, но сигурно Си претрупана с работа, но почивните дни са само за почивка, нали?!

Момичета, в колко часа си лягат дребосъчетата Ви? Ние с Дана по рано от 10 не смогваме да лягаме, а като чувам Ванката на Мамарени 8.30, направо се чудя?! newsm78

Приятна и почивна, усмихната събота Ви желая!

# 111
Иренка е голяма майсторка на кулинарните произведения, спор няма в нашето семейство октомврийчета тя е номер едно!  Peace
Пиленце, прочетох книгата за родители, супер е и съм напълно съгласна с идеите й! Peace
Аз противно на всички, смятам, че Пимпа, трябва малко да спре Ками от ясла, особено след като прочетох и книжката на Пиленце, според мен има дечица, които малко по-трудно приемат околните... Така че мила, моят личен съвет е малко да останете двете, ако имате възможност, събирай я с други дечица да играе, да свиква, но ти да си край нея, а и хората край вас трябва да ви помагат, приятелки, роднини... Но това си е мое мнение, не го налагам ни най-малко! Embarassed
Кали, ние си лягаме и ние най-рано в десет, особено сега след като не излизаме много навън да се измори!
Колкото до нас, бяхме много болни на инжекции три дена... Сега обаче сме по-добре! Рядко се разболява Вальо, но за сметка на това качествено!!! Сега изчезвам да приготвя обяда!   chef

# 112
Здравейте и от нас .. благодаря на всички за високата оценка за моите пишман готварски произведения ..  Heart Eyes старая се, но какви готвачки има тук във форума, немога да ги стигна и милион години ...  Laughing

Рени, съжалявам че последния ми постинг така е прозвучал, но първо бях в отвратително настроение заради Никол и второ се светнах, че коя съм аз да суфлирам като дърта баба кое, как и какво да бъде, след като организацията сме я възложили изцяло на вас двете с Миленка .. Така че както го направите, така ще бъде .. за мен е по- важно да ви видя, та дори и на някой булевард да е, и дори да е за 2 мин. ..  Hug
Също така за тортите на Неделя е некомпетентно изказването ми, щото първо не съм опитвала всички торти, за да давам мнение и второ репликата ми беше въз основа на слухове и няколкото опитани от мен торти ... аз обичам всякакви торти, стига да не съм набъкани със сметана ..  Peace Каквато и да поръчате, от където и да поръчате - задължително ще я хапнем ..  Grinning
Още веднъж съжалявам ... Peace

Кали, защо не писа тия дни?  Hug
Мама Пепи и леля са добре, даже леля тая седмица беше и на работа, а днес идва и у нас да ни види, а мама Пепи лекаря й каза, че още месец ще има болки, щото това все пак са оголени нерви, но иначе всичко заздравя ..  Peace

Момичета, не мога да пиша повече, щото Никол преди малко беше с 39 темп., та й сложих Нурофен свещичка и сега иска да играем и плаче .. затова дано утре е по- добре и да мога да ви драсна ...  Peace

Вчера сътворих страхотен специалитет, дето и на царя да му го приготвите гаранция ще си оближе пръстите ... много вкусно и бързо , като се има предвид, че Никол следобяд беше вкъщи и спа 1 час само ,  а аз успях да го приготвя ... ще ви пусна и снимка, ама сега немога и да си мечтая да я кача, че ми се е увисила на анцуга и всеки момент ще падне ..  Laughing

Приятна вечер  Peace

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 19:59 от Irena80

# 113
Милички, здравейте!  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Наистина се извинявам, че не писах толкова дълго и не влизах изобщо. В понеделник лекарката каза, че Андреята е с вирусен ларингит и предписа страшно много лекарства. Освен това се оказа, че трябва и други специални неща да се правят като инхалации и др. Та беше тежка седмица. Ходих и на работа. И успях самата аз да се разболея. А в петък докторката заръча още една седмица на същото лечение за малчо и още седмица вкъщи. А той направо откача вкъщи. И на мен специално страшно се лигави. Откачам на моменти  #Crazy
Както и да е, важното е да е жив и здрав  Praynig Че такива ядове имах с пиенето на лекарства  ooooh! Не иска това дете и туй то! Какво ли не правих - истерии, молби, игри, закачки - нищо не помага! Накрая с една спринцовка разбрахме, че можем да се лъжем.
Та прочетох сега по диагонал какво става тук. Искам само да кажа две думи:
Марго,мила, стана ми много мъчно от това, което си написала за Ками и яслата. Но! Моите лични впечатления са, че тя е като повечето дечица на тази възраст. Просто ти не видя в самото начало кака Андреята не се пускаше от мен и трябваше да вляза при него. Винаги става така, а е момче  Naughty Ками според мен просто е едно нежно мило малко момиченце, на което му трябва малко повече време да свикне с яслата. Стрес е за всички деца със сигурност, но за съжаление от раждането им все това ги чака - стрес...  Sad Как е сега тя? Сигурно съм пропуснала някакви последни твои постинги за яслите?  Hug
Иренка, Ренка, блазе ви за изкарването!  Grinning Следващия път, живи и здрави, тримата ще ги съберем  Heart Eyes
И всъщност второто нещо, което исках да кажа (а те станаха 100  Joy):
Страхотни сте, че организирате този Коледен купон! Каквото и да е, ние, живи и здрави, сме с две ръце. Аз мога да допринеса, като купя преди това медальоните и ви ги донеса там. Но ще организирам това, като имам минутка време.
Целувам ви всичките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 114
  • София
Здравейте момичета, май съм се била позагубила, щом толкова много сте изписали  Thinking и по-интересното е, че това ми е един от най-малко натоварените периоди от много време насам - затишие пред буря (само дето бурята малко се бави...) Ама то когато човек има много неща за вършене и се организира по-добре, а като има повече време - за нищо не остава свободна секунда - не знам дали и при вас е така, но при мен е с пълна сила   Embarassed

Първо да кажа на Елка и Мила за въпросният функционален шум на сърцето. Ние водихме Мишо в "Медицински център Детско Здраве", там ни препоръча педиатърката, с направление бяхме. Ама нещо не откривам сайта, който разглеждах тогава, а намирам 2 други за този център  newsm78 ето го ЕДИНИЯТ, но в него почти всичко е under construction, ето го и ДРУГИЯ, ето и във форума на центъра какво пише по въпроса (въпреки, че Креми е обяснила, ама за мен малко сложно  Embarassed ) http://forum.zdraveto.com/cgi-bin/forum/YaBB.pl?num=1148895620
Мишо го гледаха на ехограф, той не можа да легне спокойно за кардиограма, но на ехографа се виждали някакви неща, който не мога да въпроизведа, имаше някакъв мерцедес, което и Креми потвърди, че било супер, много са любезни, лекарката беше спокойна и компетентна (поне говореше компетентно и ... сложно  Embarassed ) и накрая ни успокои. Обяснението беше, че по време на вътреутробният период детето диша под вода и работила само горната половина на сърцето (не помня защо), в момента на раждане вече започва да използва дробовете си, кръвта тръгва по друг маршрут и не преминава през същото място през сърцето, а вече и през долната половина, и на "старото" място  на преминаване  оставало мини-мини-миниатюрна дупчица, която се затваря след известно време, но в началото през нея влиза въздух и свири. Crossing Arms (Креми, не умирай от СМЯХ, моля те  Naughty това успях да разбера, даже се учудвам, че помня изобщо нещо Mr. Green )
Както и да е, вие ще си отидете на детски кардиолог и се надявам и при вас всичко да е добре (и да влизате в групата на тези, които касае горното лаическо обяснение  Mr. GreenPeace

Кали, Кали този час на лягане ни е най-болната тема  ooooh! Изобщо не знам ако трябва да става за градина как ще влезе в релси... Обикновено ляка след 11, някъде към 11.30-12  ooooh! Ако случайно ние с баща му решим да си легнем по-рано той ляга при нас, но не го свърта, става, светка нощни лампи (не разрешава да ги загасиме), играе си, вади дрехи, чорапи от шкафчето си  ooooh! Напоследък като му се приспи не иска да ходи в леглото си, а да заспива...пред телевизора  Crazy Отпуска се и ако реша да го преместя настава рев! Мога да го преместя или ако е дълбоко заспал (към 12.30-1) или ако го сложа в нашето легло, между нас и после, когато заспи дълбоко го прехвърлям в креватчето му  Cry Другото любимо и на трима ни е да си легнем на спалнята и да си четем преди сън - и Мишо си взима някая книжка и започва да търси из текста буквите, които познава и току вика "Мамаа, ето М", "Татиии, ето И", "Ето НУЛА" - буквата "О" не я признаваме, тя за него си е кръгла НУЛА Joy
А за йогата - ходя на power yogi - двигателни упражнения, въпреки, че през цялото време инструкторката твърди, че работим за вътрешни органи. Обаче вече няколко пъти на следващия ден ме болят ставите Sad най-вече тазобедрените и тези на коленете. Като цяло много ми харесва, а тия дни бях по-свободна и ходих по-често  Peace

Марго стана ми мъчно за Ками - милата, не смее да гъкне по цял ден. Май не й е комфортно ако те няма наоколо, не може да се отпусне и да си играе. Помня на срещата как не те остави една глътка кафе да пийнеш, а и от тоалетната те извади  Rolling Eyes Не знам какво да те посъветвам, ти си знаеш най-добре, имаш и опит - ветеран си  Mr. Green Сигурно ще се отпусне, ще свикне, все някога ще й се наложи да се адаптира към такава среда, където мама няма да е под ръка и да е такава морална опора...ще й го припомняш някой ден като ревне за самостоятелност, ще викаш - аз като те пращах на ясла - тогава не искаше да си самостоятелна, сега ли се сети  Mr. Green
Може би наистина ако познава някое от децата ще й е по-лесно, ще се отпуска да играе и да се адаптира...

Вили страшна си душо, такива невероятни кулажи правиш - и общата снимка, която е просто върха, и тази в подписа ти - от къде толкова идеи и желание! А относно кандидат-снахата - радваме се с Мишо, че още сте ни верни  Heart Eyes ще поддържаме огъня - вечеря на свещи, игра в патиланци - ще измислим нещо  Joy
Как сте в яслата - има ли шанс да й хареса  Laughing

Отдавна не съм писала и сега доста дълго стана, само последно да кажа за срещата и пускам микрофона - спомням си, че когато си говорихме в Слон-балон за Коледни купони май Верчето каза "само да не е на 16-17", запомнила съм го, защото е най-близката до празника събота и неделя - не видях да е писала нищо по въпроса, но мой не се е включвала и тя напоследък - нека да каже сама, това ми е бегъл спомен и може да съм в грешка.
Иначе от моя страна няма значение кога ще бъде, всички дати ме устройват, съгласна съм с Маргото, че май вариант 1 е най-подходящ - децата не ядът почти нищо на такива събирания, така че ми се видя разумно предложенията лакомствата да са в пликче  Peace А за нас в 10.30 сутринта едва ли са необходими някакви кулинарни изненади...А стори ли ми се, или в един по-горен постинг на Иренка тя предлага да направи форумската торта? Тази идея на мен много ми допадна - само гледаме нейните специалитети, но Драго вечер се наслаждава на вкуса им  Crossing Arms  Mr. Green А и такъв ангажимент ще означава, че непременно ще дойдат - така, че ако Иренка е съгласна аз гласувам за нейна торта  Peace (а накрая ще си разделим сметката за продуктите, също и за труд, за превоз..)

Относно подаръците от моето детство си спомням тържествата в операта (там правеха тържества за децата на музикантите, а моите родители свирят в оркестъра на операта), че когато Дядо Коледа (всъщност тогава беше Дядо Мраз) вади от чувала подаръци, надписани с имената на всяко от децата и аз винаги получаваш онзи пакет, дето се мъдреше на нашите в гардероба предишната седмица  Joy
Искам да кажа, че май реда е всеки да купи нещо на собственото си дете, а не на принципа на томбулата, когато ТИ подаряваш на накого, а на ТЕБ ти подарява някой друг...
Разбира се, подаръците трябва да са сравнително равностойни. Кажете сума - аз си мисля да я вдигнем малко от предишната, за да има повече избор, че за миналата томбула не беше лесно да се вмести човек в 7лв. Предлагам 15-20 - какво ще кажете?
Хайде оставям ви вече, няма да зачезвам по толкова, че сега от 1 час пиша това...

# 115
Привети, Момичета!

Мамарени, приятна погача утре.
Иренка, кажи какво беше поредното кулинарно изкушение, сладко или някаква манджиджка измайстори? А изписаха ли някакво кремче за очичките на Никол?
Вили, всичко мина повече от прекрасно, нали, благородно ти завиждам и чакаме разказ, моля?!
Стели Мели, какво се беше разболяло Валенцето, грип ли нещо?
Мили, а кой ще гледка Андреята другата седмица, Ти или Майчето ти ще помага?
Ади, вие с мишо сте много напред с ученето, и буквичките познавате, ама как няма да е така при двама книголюбители- родители като вас с Татито. А баба и дядо няма ли скоро пак някъде на турне да заминават за коледните празници?
Ралниче, къде Се загуби? Как са двамата юнака- Анджи и Христо? Докъде стигнахте с матраците, намерихте ли исканите модели?
Пимпа, прибра ли се Здравко с новото пълномощно? Как се решите с Ками, такава хубава и дълго косичка има кукличката Ти, Дана винаги ми се дърпа за ресане?
Поздрави за всичките ни Бременелки- Козлю, Аня, Свободната душица!

Момичета, а вие мислите ли да слагате противогрипни ваксини на дечицата, тук ми предлагат за Дана, ама аз много им се чудя? newsm78

Лек и хубав нов неделен ден Ви желая!

# 116
  • Русе
Здравейте момичета, тук съм, не съм изчезнала, но правя разни нещица за благотворителният базар и не ми остава време да пиша (не съм особенно сръчна и ми отнема доста време) и затова само ви чета. Ние сме добре- всички са здрави. Сега тръгваме за село, но тези дни ще приключа с творенията и ще пиша вече, обещавам. Hug

# 117
здравейте набързо и от мене Hug

както сигурно сте разбрали АЗ ходих на купона организиран в клюкарника... bowuu не че е голяма работа, ама да вземете следващият път да дойдете и ВИЕ, че колкото и да беше хубаво, все пак си ми ЛИПСВАХТЕ, те там повечето имаха бая СРЕЩИ зад гърба си и на мене в началото ми беше скучно, добре че си бях взела Диди с мене.. после се запознах с една мама , която също беше с детенце, ама от Септемврийчетата на 2004, после с още една и т.н.... та се поодпуснах да ЗНАЕТЕ... Joy а снимки имам малко , предимно на малките купонджии, че ми беше СРАМ да снимам мамите.. Embarassed Rolling Eyes Embarassed като ги кача ще ви ги покажа, иначе в КЛЮКАРНИКА сигурно ще пуснат повече, че си имаше дежурен РЕПОРТЕР в лицето на БОРКО... ей имало и мъже в нашият форум.. bowuu

Кали, рожденият ден е утре и това пак ми е голям АНГАЖИМЕНТ...че Петя си беше поканила 15 деца и искаше да правим КУПОНА в нас.. ама нали се сещате какво ще стане при такава ГРУПА от 10-годишни.. и аз на своя глава резервирах час и място и утре ще правим РОЖДЕН ДЕН в сладкарница-Джимис... после ще ви разказвам как е минало... то Петя не че не направи МУЦКА, като и казах какво съм напланувала.. ма нямаше как да приема толкова деца в къщи.. просто щеше да е голяма глупост, ако не бях направила нещо по въпроса... #Crazy

Ади, радвам се че не ни връщате РЪКА и сте запазена ТЕРИТОРИЯ за наша мома ДИДА...  hahaha

Рали, успех в изготвянето на коледните изненади за благотворителният базар...  bouquet

Мили, и твоята не е била лесна , покрай болеста на Андрея.. не ни мисли нас, гледай да се лекувате, пък ние и да си мърморим не ни обръщай ВНИМАНИЕ..нали сме свободни и няма какво да правим по цял ден, освен да си чешем ЕЗИЦИТЕ... hahaha

Марго, стига си мързелувала  и ела да драснеш някой ред... Thinking

малко снимки от купона...в Славяни

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 13:54 от wily

# 118
Здравейте и от мен, преди малко Никол се събуди с 38.6 темп., и след като вече спадна, мога да си отдъхна пред комп. .. дано не вдига вече, че откачам направо ..
Щяхме да ходим на гости тая вечер, ама не смея да я извеждам при тия обстоятелства ..
Днес се обадиха кумците ни че ще ни идват на гости и тъкмо завъртях баницата и те се обадиха че е възникнало нещо и се отлага пътуването до Правец .. та досега си хапнахме баницата дето така грижливо приготвях .. За пръв път я правя, рецептата съм я засичала няколко пъти, но все не й идваше времето .. обаче съжалявам че по- рано не съм я направила, защото Драго не обича баница, а сега преполови тавата ..  Laughing
Ето две снимки на онзиденшната пилешка фантазия (така си я кръстих) и на баницата днес ...

Ади, само ти мила видя предложението ми за торта, затова при следващото ви гостуване у нас (обещала си  Simple Smile), ще ти я направя специално за теб ..  Heart Eyes

Кали, на Никол изписаха Ciloxan (капки) и 3 пъти на ден пускаме в оченцата и в нослето също .. сополи няма, но е запушен носа и хърка като спинка .. дано се оправи, че днес не сълзат оченцата, но тая темп. откъде се появи .. незнам .. Добре че поне от капките имаше ефект, че струват майка си и баща си, а тубичката е само 5 мл ..
Вие как сте Кали, как е Дана, папка ли си всичко, говори ли вече, гърнето как е?

Вили, за тоз бг-мамма купон имам желание вече 2 години и сега една мама тук от форума ми обеща че ще ме води .. тя не пропуска сбирка и за Коледния съм с нея, вие като неходите .. даже се учудих че ще ходиш ... но много се радвам, снимките са супер .. Запозна ли се с Белинда .. много готина мацка, нали , гледам на тяхната маса май сте седяли .. имаше ли много дечица, как се реши да идеш сама с Дидито .. РАЗКАЗКАЖИ ми за срещата с подробностти , та дори и на лични ...  Peace

Мила, бързо да се оправя Андрейката, ти не се ядосвай, нека прави бели, но да е здрав ... пък и те са деца .. и аз се дразня и на моменти имам чувството че откачам, ама броя вече до 10 ..  иначе моментално им идва да я ударя .. снощи тъкмо написах постинга си и го пускам и тя какво натисна незнам, но изтри всичко само с 2 клавиша ... няма да ти казвам как се развиках, но се сетих че само ще я разплача, без да разбере за какво точно й крещя като истеричка, та се спрях, успокоих се и когато тя дойде да ме погали (сигурно е усетила яда ми все пак  Laughing) и ми мина та й се размина и си го написах пак постинга .. кво да правя ... Laughing  Hug

Хайде приятна вечер на всички и бъдете здрави  Peace

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 19:00 от Irena80

# 119
Малеееееее, Иренка, изтекоха ми лигите....това ме навежда на мисълта, че не сме стигнали до консенсус за коледната торта. Що не врътнеш една, че с тия виртуални вкусотии, с които ни храниш........ аз мога да допринеса със сребърни захарни топчета- за сняг .
Момичета, днес съм щастллива, че успях да седна и да пиша нещо. Ивка не ме допуска, Нети иска внимание, мъжът ми пък взе да ревнува вече от компа- горката аз! Вчера тамън седнах и -ХОП-спря интернета smile3511, Сутринта-сядам и Венци- айде- отиваме на вилата smile3515Чак сега умаломощих всички, спат и аз набързо-
радвам се, че стигнахме до мнението, че мястото за купона не е толкова важно- важното е децата да изкарат добре и ние да се видиме. Уговорих със собственичката на клуба, "лакомствата", които се полагат към менюто- да ги извади от чувала  дядо Коледа. Те ще ги опаковат и всяко дете ще получи пакетче.
По въпроса с подаръците-  тъй като тука принципа не е като на томбола- подаръците са само от дядо Коледа- мисля, че всяка майка трябва да купи на своето дете и да го надпише. Мисля, че размерите на подаръка са по- важни от цената. Децата ги оценяват на размери. Предлагам да се постараеме да са в по- малки кутии.
хора, лягам си, че нямам сили. Кали,утре, като пратя децата на у-ще ще пиша по- подробно за тях и за желанието, с което каката ходи #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт