Вили, снимките са ти разкошни, Ирка и Ники са много пораснали. Рефлекс, Белинда, Кросамая, Сърдечко са страхотни Момичета, нали?! Видяли колко е хубаво на срещата, а ти се чудеше толкоз дълго. Много Сте хубави с Дидката през обектива на Борко. Приятно изкарване утре на празника на Петя!

Иренката, ти добре пусна снимките, но да беше споделила рецептата за пилешкото изкушение, на което и царя не може да устой, а също и баничката, където така се е усладила на Драго. Честит ти нов аватар, двете Ти съкровища са много красиви, всеки по своему, един с детска невинност, другият с мъжкото си излъчване, само Мамината красота и женственост липсва.
А за Дана, говоренето- няма спирка, за гърнето за сега е тема табу, а иначе ходихте да гледаме пристигането на дядо Коледа тук. 
Ралниче, успех с творенето, после да разказваш. Христо и Анджи помагат ли?
Миленка, как изкарахте на вилата?
Мамарени, хайде не ни дръж в неведение, разказвай как мина "погачата", моля! Порадвали се на бебчо?

Хубав нов ден Ви желая, лека и успешна седмичка!

Ще кажете защо не съм ги измила от ония дни, когато имаше слънце??? Ами много просто - Вожда си беше ЦЕЛИ 4 дни в къщи и се скъсахме да скитаме навън и да си играем на *чичо доктор*
Сега ме боли лявата ръка, едвам пиша. Даже мислех изобщо да не пиша, ама Вили ме нахока в Скайп-а и аз 
. И виж да ме послушаш, че как съм ти набрала с тия снимки на гозби 

засе га толкова, после пак
Може наистина да му даваш нещо подсилващо
що не сме отишли да си я вземем, че не е оставила децата да СПЯТ и такива други в този ред.. и сега познайте мома Диди - СПИ... утре не я ИСКАТ след обяд ВЪОБЩЕ..как ли ще я караме с този режим не знам...