Отговори
# 120
Привети, Момичета!

Честит Рожден Ден, на Петята!
Вили, да ви е жива и здрава красивата кака. Здраве и много късмет й желаем с Даничка!

Вили, снимките са ти разкошни, Ирка и Ники са много пораснали. Рефлекс, Белинда, Кросамая, Сърдечко са страхотни Момичета, нали?! Видяли колко е хубаво на срещата, а ти се чудеше толкоз дълго. Много Сте хубави с Дидката през обектива на Борко. Приятно изкарване утре на празника на Петя! Hug
Иренката, ти добре пусна снимките, но да беше споделила рецептата за пилешкото изкушение, на което и царя не може да устой, а също и баничката, където така се е усладила на Драго. Честит ти нов аватар, двете Ти съкровища са много красиви, всеки по своему, един с детска невинност, другият с мъжкото си излъчване, само Мамината красота и женственост липсва.  Heart Eyes А за Дана, говоренето- няма спирка, за гърнето за сега е тема табу, а иначе ходихте да гледаме пристигането на дядо Коледа тук.  Peace
Ралниче, успех с творенето, после да разказваш. Христо и Анджи помагат ли?
Миленка, как изкарахте на вилата?
Мамарени, хайде не ни дръж в неведение, разказвай как мина "погачата", моля! Порадвали се на бебчо? Hug

Хубав нов ден Ви желая, лека и успешна седмичка!

# 121
Честит Рожден Ден мила како Петя!

Да си винаги весела и усмихната, така чаровна и лъчезарна и много житейски и училищни успехи!

Миленка, ще се сетите вие за тортата ..  Laughing
И теб ли те ревнуват от комп. .... Драго като види, че съм в бг-мамма и все едно съм му изяла супата с вилица ..  Laughing затова събота и неделя не съм активна много- много ...  Laughing

Кали, мерси за хубавите думи, ама аз съм все фотографката и все нямаме снимка тримата ..  Laughing

Ето и рецептите:

Пилешка фантазия

пилешко филе
3 бр. кисели краставички
300 г гъби
1/4 ч.ч. (50 мл) соев сос
1 лъж. Вегета (която разтворих в половин чаена чаша вода)
1 малка кофичка сметана (на Данон използвам)

Пилешкото филе се нарязва на ивици и се запържва заедно с гъбите. Прибавят се нарязаните на малки парченца краставички и като изври водичката, която са пуснали продуктите, се добавя соевия сос. След като се позапържи всичко, се прибавя Вегетата разтворена във водата и като поизври се добавя сметаната. Ястието се оставя,  докато се получи гъста смес. Сервира се с картофено пюре.

Баница с майонеза

1  пакет финни кори
400гр сирене
2 яйца
1/2 коф. кис. мляко
1 майонеза
олио

Взимат се по 3 кори накуп, поръсва се горната с олио и се нанася от плънката на различни места ( сиренето натрошено + кис. мляко) .. навива се на руло и се нарязва на 8 парчета, които се подреждат с отреза нагоре ... и така докато свършат корите и се напълни тавата ... (смених 3 тави, докато налучквах размера  Laughing) .. и отгоре се залива с сместта (яйца разбити + майонезата - на хомогенна смес) .. залива се и се пече на 220 гр. докато се зачерви баницата ...

Ще си оближете пръстите .. невероятен вкус  Peace

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 13:18 от Irena80

# 122
момичета БЛАГОДАРЯ ви за пожеланията към кака ПЕТЯ, ето ви една виртуална почерпка с тортата , която поръчахме от Двете Фукли....

купона мина прекрасно , бяхме в сладкарница Джимис , хапнахме, пийнахме , децата ПОТАНЦУВАХА,че имаше организирана ДИСКОТЕКА за тях и така се изнизаха 2 часа... сега вече сме си в къщи и се радваме на МНОГОТО ПОДАРЪЦИ.. Петя е много доволна от всичко.. нищо че в началото се възпротиви на решението ми да изнеса КУПОНА извън къщи, ама като се сетя какво щеше да е след купона и колко чистене щеше да има.... #Crazy

другата новина покрай мене е че тръгнах на работа за сега само толкова ИНФО..по нататък ще ви споделя цялата история, за сега ми стискайте палци Диди да свикне със СПАНЕТО в яслата.. че днес не е искала да спи и си я прибрах в 14ч,..но при този режим никой няма да ме търпи на НОВАТА ми работа.. та затова се надявам скоро да се нормализира и това... Praynig

Кали, СРЕЩАТА с бг-мамите, наистина ми хареса, въпреки че се броят на пръсти мамите с които се запознах, но определено следващият път ще съм по смела.. Joy

приятна вечер на всички  bouquet

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАКА ПЕТЯ!!!

Много здраве, щастие, късмет, добри приятели и щастливо детство!!!

Лелееее много сте изписали бре джанъм! Голямо четене ме чака Crazy

Не00ли гповърна сутринта върху к00лавиатурата и сегпа гпиша на кита\йски (това не го коригирах за да видите какво пиша Shocked). Какво да направя за да я оправя?

Не можэе ли срещич(ката да е гпо-близо до центъра, а не чак в Младост. Все пак и в Люлин жэивеят хорица някакви Mr. Green.

Но каквото решите де Hug

Маргото, не спирай Ками от яслата, ще видиш че с времето нещата ще се поизгладят.
Аз много се чудя дали да пускам Нели на градина, при условие че майка ми си е у дома, но като идем в някой от детските клубове наоколо, тя с такова желание ходи и въобще не се сеща за мен че не знам - може би много лесно ще свикне в градината, а може и да много трудно. Напоследък леличките като я питат как се казва тя се представя с имената на някоя от гприятелките си (най-често Таня, и се оказва че има две Тани в клуба, аз се чудя къде е Нели), а последния път каза че се казва Гугутка newsm78

Е\й гполяма мъка с тая клавиатура, сори за гправогписа, ч(ао до скоро (до огправянето на клавиатурата Wink Laughing)

# 124
леле ми то всичко излезнало лилаво newsm78 #Crazy Sick

# 125

bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ПЕТЯ  bouquet   

Желаем ти с Камелия здраве, успех в училище и щастливо детство!!!

Вили, ще стискаме палци утре Дидката да спи там и да започне да свиква, та и ти да си спокойна на новата ти работа. Ще трябва и за това да ни се похвалиш, няма как...
Така ще е с адаптацията на децата явно - бавно и трудно. Още повече, че и моята и твоята са гледани само от нас двете. Няма баби, бавачки, татковци - само ние. Сега попадат в човешкия калабалък и са там като парашутистки Heart Eyes
Камелия днес за пръв път с желание тръгна за яслата. Даже сама си беше обула ботушките. Миналата седмица имах по един *задушевен* разговор с всяка една от сестрите и поне при едната вече си личи, че положението е по- различно. Просто ги помолих да и отделят по мъничко внимание и да и помогнат в приобщяването към децата. Явно едната сестра ме е разбрала, защото ми се похвали, че е Камелия започнала да и говори това- онова, да и носи играчки и да се опитва да и обяснява нещо. Обаче другата сестра ми казва, че нямало промяна - мълчала си и си стояла кротка. Това е засега. Явно си зависи и от сестрата, и от подхода към детето индивидуално.
Ще видим какво ще е развитието тази седмица.

Капче, пускай Нелчето в яслата. Ако има места, разбира се! Бабата ще я ползваш в събота и неделя, и в дните със сополи и кашлица. Да видиш какъв РЕЛАКС ще е за теб като останеш в къщи сама без деца Laughing Laughing Laughing

Кали, Камелия заспива вечер към 21,30-22ч. Поне половин час преди това обаче си четем или гледаме животни по Анимал Планет (а понякога и двете). В събота и неделя като си е в къщи и след обяд спи повечко, вечер заспива с 1час по - късно от нормалното и в понеделник ни е мноооого трудно ставането.

Абе, женуря, защо не ми отговорихте давате ли нещо профилактично за зъбите? Нали ви питах още миналата седмица? Незнам дали да почвам Зимафлуор-а или не му е сега времето newsm78.

Утре и в четвъртък ще липсвам по цял ден, че ще ходя в моята работа да се обучавам на новата система. Нали сложиха GPS по колите като в О КЕЙ. Не ме задължават с обучението, но аз не искам като реша един ден да се върна, да съм като абориген там. И като седна да работа да не мога да се оправям, а шофьорчетата да ме овикат. Предпочитам да съм сигурна в себе си и да викам аз по тях #Cussing out
Затова днес измих още 2 прозореца (остана само 1 за сряда). Нали съм си луда smile3511 Ще кажете защо не съм ги измила от ония дни, когато имаше слънце??? Ами много просто - Вожда си беше ЦЕЛИ 4 дни в къщи и се скъсахме да скитаме навън и да си играем на *чичо доктор*  Wink В събота и неделя, в присъствието на Камелия е невъзможно и днес студ- нестуд clean Сега ме боли лявата ръка, едвам пиша. Даже мислех изобщо да не пиша, ама Вили ме нахока в Скайп-а и аз Blush

Иренкееее, аз предлагам не само тортата да направиш, ами и една такава баница за завъртиш smile3508. И виж да ме послушаш, че как съм ти набрала с тия снимки на гозби #2gunfire

Мила, хайде казвай, оправи ли се вече Андреята? Давай му някакви имуностимуланти, витамини. Без тях ще е ад с болестите от яслата. Така мисля аз- без нещо допълнително няма да стане.
В тоя ред на мисли да отговоря и на Кали за противогрипната ваксина. Аз съм против. Поне засега. От личен опит ти казвам, че Здравко в години, в които му слагах такава боледуваше почти непрекъснато. Нон стоп беше с кашлица. И обратното- когато не съм му слагала - не е боледувал повече от 2-3 пъти за есенно- зимния сезон. Ти си преценяваш, обаче аз заложих на имуностимулант с ехинацея и сума ти други билкови неща, а не на такава ваксина.

Момичета, не мога да пиша повече, че наистина ме боли зверски ръката. Отивам да я стегна с ластичен бинт и да си лягам. Утре и без това ме чака доста писане на комп. в работата.

Лека Ви нощ! Утре дано има вече оздравяли деца, визирам Никол и Андреята.
Пропуснах сигурно някоя мамичка или детенце, ама да ме прощават, то е от ЕГН-то Joy

# 126
Привети и от нас, Момичета!

Вили, лека и спорна работа Ти желая. Дано всичко се подреди както си го замислила и дано скоро Дидката свикне със спането в градинката за да не Ти създава излишни главоболия!
Иренката, много ревнив тоз Драго, ревнува красивата Си съпруга от един форум, а какво остава ако тръгнеш на работа?! Как е Николетката вече?
Пимпа, леко и успешно обучение утре Ти желая! Дано Ками бързо се отпусне в градинката. А за профилактиката за зъбките все още нищо не давам. Говорих с нашият стоматолог и той ми каза след 2.5- 3год, но Мамарени ще си каже компетентното мнение на специалист в областта!
Капче, голяма сладуранка е малката Ти Гугутка. Как е Силвето, оправиха ли парното вече в училището?

Момичета, а да ви питам пак нещо, Вашите дечица будят ли се все още нощем?

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 127
Здравийте, мами и от нас със Нети. Днес си остана вкъщи, щото нещо са й червени очите. Кой спомена нещо за конюктивит?! #Crazy
И макар и на "патерици"-
 newsm51Честит рожден ден, Како Петя   newsm51
  bouquetБъди много здрава, щастлива и все така   лъчезарна  bouquet
Кали, Нети все още се буди нощем и изпива по половин литър вода. Ивка също се будеше докъм 3-4 годинки. Преди 10 часа не си лягат, а сутрин стават сами рано- особено през уикенда- винаги се будят преди 8.
pimpa , на Ивка съм й давала Зимафлор много от рано- доколкото имам спомен- към 10-ея месец. На Нети също й давах , на напоследък взеха да чуват много противоположни мнения за тази профилактика, та незнам newsm78Засега съм ги спряла и на двете. А, да поясна- смених Зимафлора с Флорин- БГ-аналогия, но струва лив и нещо. Peace
Иренка, запрятай ръкави, че кво те чака...... smile3508 smile3533засе га толкова, после пак
лек ден от нас  bouquet

# 128
Привет момичета HugВсе нещо не мога да стигна до компа да Ви пиша Rolling Eyes

Вили,надявамс е и със закъснение ще приемеш пожеланията ми към Пета :hug Да е жива и здрава,да Ви радва много и много късмет и желая! newsm51 newsm51 newsm51
Желая ти успех на новата работа Hug А Дидито дано свикне със спането в яслата,за да си и ти спокойна.Като не спи един,два дена,на следващият ще е изморена и ще спинка.

Иренка,как е Никол?Още ли сте си в къщи?Как изкарахте годишнината Heart Eyes Желая Ви още многооооого дълги години любов и разбирателство с Драго Heart Eyes(нали не съм се объркала newsm78,ако съм пак приеми пожеланията ми)
Напълно съм съгласна с Маргото Peace Вземи направи онзи таралеж и една баница за срещата.Пък ние ще се включим в продуктите Grinning

Марго,хубаво е за зъбките да й даваш "Зимафлуор' или нещо такова.Но имай впредвид,че ако не ги миеш(тя не ти дава)няма много полза само от капките.Имайки пример пред очите си,колко сладки неща яде....Учудих се на това ,което Кали е казала,че чак след 2,5-3 години там им дават newsm78Аз пиех още докато бременеех.Забравила съм до колко години се дава,но май е дълго,докато се оформят всички зъби Rolling Eyes
Марго,хаде успешно обучение Hug После с този GPS,май ще следиш вожда къде ходи Mr. Green
Кали,за нашето лягане няма да коментирам( към 8-8,30) е заспал Shocked Но то си му се спи на детето,не го насилвам.Тук от няколко дни е влязъл в серия и става към 23-23,30,ама толкова свеж и наспан,че даже онази вечер му викам ,хайде да спим,а той -Неее,казвам му -при децата ли ще ходим ,и той-Даааа Mr. Green

Мила,дано Андрейката е добре вече Hug Иван много тежки ларингите изкара ooooh! Може наистина да му даваш нещо подсилващо Peace

Хайде оставям Ви,приятен и хубав ден Ви желая на всички  bouquet

# 129
Привет и от мен днес ... Никол току що заспа и бързам да ви пиша, че от сутринта мих прозорци и сколасах и да изведа Никол малко навън да подиша чист въздух .. сега яде, поигра и заспа, че довечера след 1 месечно отсъствие отиваме у баба на гости ...  Grinning
Да чукам на дърво, Никол е по- добре, все още хърка като е със затворена уста, но не е като от онези дни .. беше страшно .. щом с Драго, в момента, в който започне да дърпа въздух, ние инстинктивно се стягаме да й дадем от нашия ... направо изкрейзихме .

Кали, Драго въобще, ама въобще не ме ревнува .. даже му викам, че ще взема да се изч....м с някой, дано вземе се светне и да почне поне малко от малко да изпитва това чувство ..  Laughing Laughing Laughing
Единствено го е яд, че съм на комп., първо защото той неможе да седне, след като съм аз пред него и второ все съм му забавяла свалянето на някоя програма, филм или нещо си там, като съм влизала точно в бг-мамма ... ама съм му казала, че колкото по- го е яд, мен толкова по- ми се сяда ..  Embarassed Laughing

Рени, баница ще направя, ама за таралежа няма филирани бадеми из цял Правец .. няма да е красив и представителен за вашия изтънчен вкус  Laughing
Мерси за пожеланията за нашата годишнина, но изпревари с 1 ден ... утре е .. на 22.11.2003г. ни беше сватбата ..  Heart Eyes

Миленка, Никол е с конюктивит, но май го излекувахме .. Капвах й CILOXAN и излезе ефикасно ..  Peace

Мила, влез кажи как е Андрейката .. дано оздравява вече  Praynig

Марго, що си мислиш че след Нова Година ще ни спрат темата?

Сега по същество:
Никол едва я излъгвам та ляга в 22:30ч, за да може да стане за ясла .. ако я оставя тя да прецени, няма и да лягаме ..  Laughing
Снощи като се разигра, та до 23:30ч не пожела да легне ... още от бебе е с късно лягане, даже се чудя как някои като Рени са създали толкова полезен режим за спане ..  Peace

През ноща се събужда за вода, но пие и веднага си заспива пак .. има нощи в които не се събужда въобще, но е като сега като беше болничка, все нещо не й е сгодно .. все й е жега, не понася никакви завивки, само рита и се отвива, и понеже все още спи при нас (Кали, не успях да се справя с това) и накрая посред нощ баща й или аз (най- често) я плеснем по пампата и да видиш как бързо заспива ..  Laughing

Нищо профилакт. не давам за зъбките, освен миенето с пастичка .. пък и тя толкова обича да мие зъбките, че на всеки час ме подкарва да й дам ..  Laughing

Иска да ходи при дечицата в яслата вече, явно не съм и добра партия за игра, така че дано бързо оздравява и да си ходи на ясла ...  Praynig Praynig Praynig

Хайде да си пусна последната излязла серия на HEROES ... някой гледа ли го .. гледайте го, няма да съжалявате .. пък и не сте изпуснали много, щото са излезли само 8 серии ..  Peace

Приятен следобяд на всички  Peace

# 130
Здравейте, кокичета  Heart Eyes Hug Heart Eyes
На една голяма патерица:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА КАКО ПЕТЯ!
Вили, да ти е жива и здрава и все така красива и всеотдайна кака! Да е щастлива и имам късмет във всичко!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, полудяла съм. Андреята е по-добре слава Богу. Но покрай тия двойни дози изгонени от Биг брадър много се потрудих. Снощи бях до посред нощите по интервюта. А сега бързам за вкъщи да си видя детето.

Обещавам тези дни да се включвам по-често!
Целувам ви всичките  Hug

# 131
здравейте   bouquet

много сте АКТИВНИ днес..направо да ви се начуди човек...аз тръгнах на работа , а вие се разписахте... Hug давайте все така, че като си идвам вечер от работа да има какво да чета...

Диди, днес отново не е спала в ЯСЛАТА, и даже аз реших, че няма да си тръгвам по-рано от работа за да я взема от яслата в 14ч. и като отишли ТАТКОТО и ПЕТЯ, да я взимат в 16ч. им се СКАРАЛИ ---  Naughty що не сме отишли да си я вземем, че не е оставила децата да СПЯТ и такива други в този ред.. и сега познайте мома Диди - СПИ... утре не я ИСКАТ след обяд ВЪОБЩЕ..как ли ще я караме с този режим не знам... newsm78 ooooh!

за профилактика на зъбките и аз нищо не и давам.... Joy ама и никой не ми е казал да и давам де.. иначе аз съм ИЗПЪЛНИТЕЛНА.. явно моята докторка е решила, че като ми е второ си знам и не ми напомня... #Crazy
за събуждането посреднощите ами винаги е различно, понякога се буди, понякога не.. но аз и да се буди не и давам вода, а като не иска да заспи в своето креватче я взимам при нас с мъжо... което не го одобрявам много... ама като ми се спи, не ми се ДЕЖУРИ до нейното легло... за да я чакам да си заспи отново... hahaha
вечер заспиваме около 22ч... изключая ден като днешния... ама явно не е СПАЛА в ЯСЛАТА.. и незнам какво ще я правя като се събуди насред нощите... hahaha

за новата работа, ще ви разправям понататък... че както ще се наложи да си тръгвам всеки ден към 13, може и да ме НАПЪДЯт.. кой ти търпи таквиз работници... то ВРЪЗКИ, ВРЪЗКИ, ама и СИРЕНЕТО е с пари... bowuu

# 132
Привети и от мен, Момичета!

Иренка, Честита ви Годишнина с Драго!

Още дълги години да изкарате заедно в любов и разбирателство. Нека щастието и усмивката не ви напускат. Приятен празник, мила Чаровнице! Heart Eyes

А за "Геройте", наистина са много хубав и интригуващ сериал. Дано да сте изкарали добре при мама Пепи, тя сигурно се е намъчила без любимата Си внучка?!
Мамарени, как изкара на погачата в неделя?
...Нети все още се буди нощем и изпива по половин литър вода...
Миленка, а като Ти се буди Нети и изпива толкоз водичка не Ти ли се налага после да сменяш памперси, на мен от няколко дни през нощта памперса пропуска, а имаше моменти когато сутрин ставаме със сух дайпър, макар че се кърмим и през нощта понякога? newsm78 Честит Ти нов аватар, много са Ти хубави новите лентички на принцеските. Кажи за кака Ива, какво най- й допада от предметите?
Мили, намали малко оборотите, много Ти е забързан ритъма. Целувки за Андреята!
Вили, явно и Татито Ви доста държи на Твоята работа след като се е навил да ходи да вземе Дидката от градинка. Стискам ти палци всичко да се подреди както трябва и да нацелуваш малката Си русокоска от нас!
Ралниче, поздрави и на Вас с двамата юнака в далечно и красиво Русе!

Приятен и светъл нов ден Ви желая!

# 133
Мерси Кали за пожеланието и хубавите думи  Heart Eyes

Момичета, черпя всички ви, послучай 3 годишнината ни от стъпването на брак ... пожелаваме си най- много здраве и да празнуваме, дай Боже, и златна сватба един ден ...  Praynig

Иначе по същество:
Никол, да чукам на дърво, е добре .. ще ходим на преглед сега като се назакусва .. но още не е почнала, така че ставам да я обслужа ...  Laughing
Следобяд може пак да пиша ...

Приятен ден на всички   Peace

# 134
  • София, Младост 3
Привет, момичета,

Симона от понеделник е с доказан бронхит. Поне не е пневмония, както се съмнявахме. Сега пие втори антибиотик и вече е значително по-добре.

Вили, макар и на патерица, да ти е жива и здрава щерката, много да ви радва с успехи в училище и подкрепа вкъщи. Добър купон сте направили, а тортата беше ли вкусна? Честито и за новата работа – дано шефът ти е свестен и да не ти прави проблем, когато трябва да изпълняваш родителските си задължения. Май доста ти се насъбра да черпиш Grinning

Марго, няма как, ще трябва да купувам нова ризка на Камито задето съм й объркала името. Много добре знам как се казва и нямам идея защо съм се объркала, но всичко се случва в бързината. За флуора да ти отговоря и аз. Аз не давам, при това съвсем съзнателно. Докато бях бременна пиех от дъжд на вятър таблетки флуор, но като си останах вкъщи и имах време да се ровя в нета, попаднах на доста противоречиви мнения за флуора във форума. Аз, естествено, никога не приемам дадено мнение за чиста монета и реших да се разровя по-задълбочено из нета и попаднах на доста сайтове, в които се оспорваше (със съответните физиологични, химични и исторически доказателства) ползата от допълнителното поемане на флуор. Всъщност, оказа се, че до ден днешен (както и за маргарина) няма пространно и достатъчно задълбочено научно изследване за ползите от флуора. За сметка на това се знае и това едва ли има лекар, химик, зъболекар, който ще го отрече, че флуорът е силно токсичен елемент и – Внимание!: количеството флуор, съдържащо се в една паста за зъби family size е достатъчно да убие човек!!! След като прочетох последното, толкова се шокирах, че реших да не си играя с даденото от природата и да оставя нещата каквито са. Ако на човек му е писано да има лоши зъби, нищо няма да го спре от чести посещения при зъболекаря. Освен това, флуор се съдържа в достатъчни количества в естествените минерални и изворни води, а в някои дори в по-големи количества  - вода Велинград, например, където на етикета даже е записано, че съдържа флуорид над 1,5 мг/л и не е подходяща за употреба от деца под 7 години. Извинете за дългото мнение.

Иренка, честита годишнина, мила! Нека огънят във вашето семейно огнище никога не загасва и да бъдете винаги рамо до рамо и в добри, и в тежки времена. Пожелавам ви приятна и романтична годишнина.  Heart Eyes

Кали, Симона не се буди нощем, но от време на време проплаква, особено напоследък като не е много здрава, а понякога бълнува или пък ни проверява дали сме до нея. На нас проблемно ни е заспиването вечер. Сега, като не е на ясла, си ляга с нас, че даже често заспива и след нас, към ... 12,30 – 1ч!!! Съответно сутрин спи до 9,30ч, следобедния сън се измества по-късно, а той традиционно е доста дълъг и така кръгът се затваря. По никакъв начин не мога да я накарам да си легне по-рано. Като е на ясла обаче си ляга по-рано – към 22,30ч, но сутрин реве и е много кисела като я будя.

Аз да ви се похваля, че от няколко дни насам Симона ползва от време на време гърнето. Като се присети и човек не може да я отдели от него –сваля си панталоните и иска да сяда, но много рядко прави пиш.

И още нещо, Симона получи първият си подарък за Коледа. Леля й и баба й купиха чин на Палау тойс от Метро и не се стърпяха да й го връчат. Чинът е много хубав и Симона много се занимава с него - има бяла и черна дъска, к-т тебешири, моливи, гума, боички, четки, острилка, лампа с прожектор (който обаче не е много силен). Освен това са добавили пастели и други моливи и няма да ви описвам какво става вкъщи след като разхвърля всичко това по земята.  Чинът в момента е в промоция в Метро и е 120 лв (иначе е към 150). Ето ви снимка

Много се отплеснах с приказки. Хайде, до скоро.
На всички болни дечица - бързо оздравяване и скорошно включване с добри новини. На другите – весели игри и да бъдат здрави.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт