Тренировки в домашни условия - 114

• 39 019
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Ани, може ли да споделиш пак кои ензими препоръчваше?

Не съм се отчитала от много време. Започнах отново 80до.

Дух, много пари това чудо! Дали го няма някъде на по-ниска цена?

# 676
  • В страната на мечтите
Едира, красота неземна! Къде е това?

Днес отчитам корем и дупе по програма и допълнително една кратка кикбокс тренировка, че имах нужда да раздам малко юмруци и ритници.

https://youtu.be/UW4aa4TBVag

# 677
Edira, ама какво е това неземно място?! Аз разбирам, че има обработка на снимките, но все пак си представих какво би било да съм там.😍

Тук е моментът да честитя рождения ден на нашата Би. Да изчезнат всички здравни тревоги и неразположения и да се случват само любими неща, пътувания и тренировки! 🎂

На мен ми остават 2 дни до края на програмата. Както обикновено когато навлезна в нея и почти стигна финала, започвам да се чувствам супер заредена, енергична и във форма. Явно това е присъщо на повечето програми, за да не искаш да свършват. За сравнение, първата седмица ми е трудно да се мотивирам понякога (особено в кардио дните). После нещо се случва и давам газ.

Ще чакам финален отзив за 9 седмици от Непо.

# 678
  • 1st floor
Дана, хареса ми програмата, особено първите две седмици. Точно това ми трябваше - нещо супер различно като структура на самата  тренировка. Много бързо ми минаваха тези 30 минути, правех ги с желание и не поглеждах часовника. Много съм благодарна на Sprinkles, че ми я показа. Другата зима мисля пак да я правя, за топло време (нямаме климатик у нас) категорично не става. Програмата има и слаби срани, но с модификации се оправят. Не ми хареса  съчетанието на няколко упражнения в едно, за които се ползва една и съща тежест и за половината от тях идва тежка,  за останалите супер лека. Тогава просто ги разделях. Може да е имало друг смисъл, но лично аз не го видях и ме дразнеше. Последните три тренировки нещо не ми харесаха само...Но сега се замислям, че може и аз да съм била много изморена и заради това да не ми споряха. Относно резултатите - ако не бях прецакала яденето след Нова година, щяха да са чудни. Но сега нямам намаление от към кг. Видими са обаче мускулите по корем и горна  част. Сигурна съм, че и при долната е така, ама там са замаскирани с повече мазно. Сега почвама пак да вкарвам в ред нещата. Колегата, който всеки ден ми затрупва бюрото с плодове и сладко в момента е под карантина и времето е идеално пак да откажа захарта! Simple Smile
Днес все  пак ще сме на планина, някаква масовка по ниското, абсолютно нетипична за мен Simple Smile , но от време на време разнообразявам. За неделя съм планирала табата, но ако съм изморена, ще си дам един ден почивка преди Body Shred-а.
ПП: Ако някой има линк под ръка на Body Shreed за онлайн гледане, ще съм благодарна да ми го пусне. Или  още по-добре някоя добра  душа с повече време да ми обясни как се работи  с яндекс диска. Satisfied Намирам програмата, но смесена с разни други клипчета и ме дразни, че не е подредена. Smiling Imp

# 679
Edira - много красиво, и аз да попитам - къде е това място?

# 680
Еди, разкажи де!

Да ни е жива и здрава и още по здрава нашата хубава Би! ЧРД!!!

И моята щерка първородна от здраве и късмет да не се отърве цяла година!

# 681
  • Бургас/Пз
Честита да си, Биб!
Честит рожден ден и на прекрасното момиче на Агент Simple Smile Искам снимката дето скача, облечена с рокля, направо е уникална.

Дъждец, ето от тези ензими съм много доволна https://www.iherb.com/pr/now-foods-super-enzymes-180-capsules/85 … 0jiIaAqf9EALw_wcB

Днес тренировка за рамо, малко досадно беше 50 секунди едно и също, но успях да я направя, макар и само с 4кг https://youtu.be/OZxPvPDgmaI . Беше само 40мин и добавих 15 минути задно бедро само вариации на  RDL, хареса ми Simple Smile https://youtu.be/N9_11gKQGqM

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 21:59 от ani_d

# 682
Честити да са рождениците! Най накрая успях да направя тренировката а крака, цяла седмица и се каня. Доволна съм, напомпах крачетата.

За нейното време аз успях да направя по 30 бг клека на крак с почивки естествено. Доволно.
Днес си взех поредния протеин, за втори път си взимам с вкус на кокос и сега с кеф ще си го изпия.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 21:32 от Nona M.

# 683
Би, да си ни жива и здрава и все така лъчезарна!

Агент, да ти е живо, здраве, слънчево и "с характер" порасналото момиче!

Еди, предполагам из вашите Вашингтонски вилаети сте били? Моите старчески очи, или по-скоро развинтена фантазия, виждат San Juan Islands в далечината 🤣 Моите приятели в Сиатъл твърдят, че февруари непременно трябва да се пътува до някаква слънчева дестинация, за да се преживее сивотата на зимата. Дано бързо премине!

Непо, на първа страница има Шред VBox. Във ВК групата на Джилиан. И в другите VK групи ги има. Но и аз не го намирам "подредени." Пък и нали е програма от преди новата мода - всеки ден различна тренировка ...

# 684
Да са честити празнуващите Simple Smile
Днес 11 ден от Епик Хийт - GLUTES & Hamstrings - многоо ми хареса.
Обаче вчера правих ден 9 - Calisthenics Full Body - ей бая зор беше.
Ако има следващи такива тренировки ще ги заменям с нещо друго.

# 685
  • Някъде по Дунава
Вчера ден 19 с Хедър - крака, корем и кардио. Не ми хареса. Не усетих натоварване. Днес ден 20 цяло тяло.

# 686
  • Варна / UK
Живи и здрави да са рожденичките Hug На малкото Агентче - весели и щури тийн години Balloon Shoe Soccer
Благодаря ви отново за милите думи, момичета. Наистина голям зор виждам с качването на мускул, но става малко по-малко работата Simple Smile.
За тази седмица понеделник - кросче в парка, вторник - гръб (зала), сряда - рамо (вкъщи), четвъртък - крака (зала), петък - нищо, не бях в кондиция, днес обаче живнах и помпах бицаги/трицепс в зала + две упражнения за рамо:
Скрит текст:
(с камерата на телефона и на слабо осветление не се вижда много)
Арсен, аз нямах много килограми за сваляне. Около година след второто раждане свалих до 52-53кг лятото (преди раждането бях 50кг), обаче зимата качих до 57-58кг. Следващото лято пак надолу, зимата нагоре ... и така следващите 9 години Joy . Накрая ми писна, почнах да ровя в нета и да чета. Март - април 2019-та бях така:
Скрит текст:
Междувременно вече бях започнала да ходя два пъти седмично на фитнес, но докато не оправих храненето никакъв ефект не видях (малко се постегнах, но килограмовото йо-йо си продължи). Не съм броила стриктно калории, освен в началото 4-5 дни докато оправя режима (1700-1800 калории). Не съм ползвала MyFitnessPal, нямам фитнес гривна/часовник. Отвреме навреме проследявам колко протеин приемам - сега е 2.1-2.4г на кг тегло и ми е ОК. Тренировките ги вдигнах от два на четири пъти седмично - докато отслабвах. После станаха 6-7 пъти седмично като се зарибих и реших да вдигам мускулна маса. Не съм висока - 163см съм.
Нона, супер са краката Heart

# 687
  • Някъде там
Имам въпрос към тези, които тренирате с Каролин и програмата Епик.
Как я усещате, краката се напомпват и стават по едрички и оформени или са по изчистени.
Търся програма с коята да изчистя останалите ми мазнини, Епик дали е подходяща за това?

# 688
Честит рожден ден, Би! Много здраве и сбъднати мечти ти желая! Champagne
Ангент, да ти е жива и здрава щерката! Birthday
Нона, супер са ти краката!
НадяТ, възхитително последователна си, а фигурата ти е съвършена! Респект!

Да се отчета със почтена тренировка гърди/гръб/трицепс:
1. Бенч прес 22кг 3х15, 20кг 1х15
2. Преса с гири 2х10кг 3х10
3. Пул оувър 1х10кг 4х12
4. Диамантена преса 2х10кг 2х10, 2х8кг 1х15
5. Гребане с лост с широк хват 20кг 3х15
6. Черепотрошачки 2х5кг  3х12
7. Гребане с 1 ръка 1х10кг 3х12
8. Трицепс кикбек 1х8кг 4х12
9. Флайс за задно рамо 2х5кг 3х15
10. Вертолет 15кг 3х15
11. Френска преса с лост 10кг 3х15
Почивки 60-90сек.

Сутринта тичах 11км в безумен вятър и малко дъжд. Излязох за 16км, но вятърът победи и се прибрах безславно. На пътека нямам нерви за повече от 10км, та и това не би ме спасило.

И не на последно място: П91 В106 М62

# 689
Добро утро, момичета. Имам "умен кантар" от може би половин година. До този момент го използват като обикновен, теглих си само теглото. Днес най- накрая се хванах да го разуча и да използвам всички екстри. На някой ако му е интересно, поствам мерките си. На едно кафе и протеин. Някой ако може да ме светне, процентите на мазнините как са? Ниски, високи, нормални? В долния десен ъгъл се сменят както следава,кости, мускули, вода, мазнини, калории.

BMI ми според таблицата в книжката ми е нормално, тоест според СЗО 😃
Днес мисля да направя вело и корем.

Общи условия

Активация на акаунт