Тренировки в домашни условия - 114

• 39 913
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Dea,  a как ти се стори спрямо Дупеманията? На мене тя много ми хареса. Натоварваше абсолютно всичко.

# 406
Dea,  a как ти се стори спрямо Дупеманията? На мене тя много ми хареса. Натоварваше абсолютно всичко.
Като натоварване е по-лека от Дупемания. Ще се повторя, но при мен даде ефект на стягане и оформяне на цялото тяло. Ако ти харесва Дупемания със сигурност ще харесаш и Стегнато дупе (тя също е с акцент дупе, но се работи и върху цяло тяло, има и кардио).

# 407
  • Бургас/София
По неизвестна за мен причина никаква енергия нямах днес. Добре, че е упоритостта ми, та успях да се накарам да тренирам. Отчитам ден 14 Fierce цяло тяло и кардио на Хедър, с което приключвам тази програма и 10 min killer abs с Памела.
Утре сигурно ще си избера някакъв пилатес, бар или може би Бохо тренировка и след това продължавам с новата програма на Хедър.

# 408
Днес- една кратка тренировка за дупе с Керълайн, една от най-старите й. Хубава е при ограничено време и на практика може да се изпълнява само с една по-тежка гира. Аз добавих и ластик при моста.
https://youtu.be/VjGOiFr5oAk
При трамви с китките използват нещо като специални поставки за някои упражнения, като скоби са, но не знам доколко реално помагат. Може да се пробва и лицеви със захват върху тежести. Виждала съм го в някои програми, но лично намирам, че няма разлика. Варианти са лицеви на колене, опора на колене, бърпита, при които не се отскача, а се стъпва назад и пр. Специално те може да се заменят с нещо. Примерно клек с раменна преса.

# 409
Банда, успях! Днес съм отличничка. И йога, и тичане, и силова 75мин глутеус-гръб-трицепс.
Направих си любимата тренировка със 100те суинга, тяги, гоблет клек и гребания различен вид.
Ако не бях омела 2 боровинкови мъфина, цена нямаше да имам.

От утре- чисто хранене, без захар. Разбрахме се със тийна. Той обаче щял да има чийт дни. Joy Аз не заслужавам, защото за разлика от него, имам мазнини в повече.

# 410
Привет на всички! Преди години тази тема ми помагаше на ежедневната мотивация за трениране. След много промени в личен план, две контузии и работа от вкъщи последните две години съм +20кг. Надявам се тази година да успея за завъртя колелото на обратно и да видя по-приемливи цифри...
Радвам се, че ви има! 
За днес - 20 мин. Спининг и 55 мин. Боди Пъмп.

# 411
  • London
Аз днес се посмях с моята треньорка и какви ги хапва....🤣

Да се похваля мускулната треска ми изчезна.

# 412
Edira, драго ми е да те видя пак! Нали ти обичаше да караш колело на дълги дистанции?

Фрейм, много омайно разказваш за треньорките! Човек направо иска да скочи и да направи някоя тренировка с тях!

DreamEvil, харесват ли ти Mr. & Mrs. Muscle? Аз ги преглеждам от време на време но нищо с тях не съм правила.

Дана, темпото на 645 става по-бързо, но като цяло пулсът си стои нисък и изразходените калории също са малко. Погледнах си сега базата данни в Garmin Connect и средно отчита 100-150 калории на тренировка.. Пулсът определено стои нисък. Моят часовник след интензивна тренировка ми казва да почивам определен брой часове - след тренировките на 645 много рядко ми казва да почивам. Така че правилно си се насочила към нещо друго.

Дез, браво на тийна!

За днес 645 - седмица 9, ден 2 - за протокола 210 изразходени калории и часовникът каза 10 часа да почивам. Сега чакам децата да приключат с ученето и отиваме да играем баскетбол във фитнес залата.

# 413
  • Някъде по Дунава
Днес ден 7 с Хедър - крака и корем. Вчера след работа направих и ден 5 - кардио и корем.

# 414
Отпадна ми ангажимент, и вкарах 9км неочаквано. Довечера рамо и бицепс.

Пак аз. Супер ден ми излезе. И рамо направих, моята любима тренировка (50мин), + 300 коремни вариации.
И с храната съм отличничка, с изпълнени макроси, без да се напрягам.

Утре ще видим. Пада ми се крака- акцент на предно и вътрешно бедро. Ако я направя преди работа, ще имам време за тичане преди йогата вечерта.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 19:50 от Dez

# 415
Дези браво !

Аз днес се разписвам с 20 ден. 30 минути и 320 калории, как го прави тая жена ...

# 416
DreamEvil, харесват ли ти Mr. & Mrs. Muscle? Аз ги преглеждам от време на време но нищо с тях не съм правила.
Правя с тях от време на време,симпатични са ми Simple Smile.Харесва ми това,че имат и по-кратки упражнения за дните в които нямам време и също така имат и доста тренировки само със собствено тегло.Открих ги съвсем случайно докато търсех упражнения за лента (Ето някои от тях).Може би не са толкова натоварващи като на Керълайн,но все пак е хубаво да има разнообразие Simple Smile.При повече свободно време съм решила да почна тази програма - Guided Training Series.

Днес отчитам Iron Maiden Workout.

Добавих с дъмбели :
Floor Press - 3x20
Pullover - 3x20
Chest Fly - 3x20
Close Grip Chest Press - 3x20

# 417
  • Стара Загора
Аз съм правила разни неща на Mr. & Mrs. Muscle миналата година бях се заребила.Има кратки тренировки, а може и да си правиш комбинации.
Аз днес следващата тренировка от Уникална. Може и да не е толкова натоварваща като Дупеманиянията, но с топката виждам зор определено. Трудно ми е да пазя баланс, а и внимавам заради кръста. То при мен май бая болежки-кръстове, стави...

# 418
  • Пловдив
Я, и аз тъкмо днес си свалих две по половин час за цяло тяло на госпожа Мускул, Тубата ми я предложи, явно защото преди няколко дни цъкнах на линк с нея оттук. Не съм ги пробвала.

# 419
  • Там където
Аз още бутам първата седмица на 6 седм, днес беше крака. Нещо не знам защо, но не ме грабва тази програма като 4-те седмици. Уж е  същото - базови, многоставни упражнения, вкарал е и кардио между сериите, което е ОК, ама нещо не съм ентусиазирана Simple Smile Започнала съм и ще продължавам пък да видим до кога...

Днес сутринта правих някакво walking кардио 15 мин + корем 15 мин и много ме зареди. Направо се чувствах летяща. Дано и утре да успея да направя подобна комбинация.

Дух, ти коя програма правиш на Синди? Впечатли ме с тези калории .... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт