Тренировки в домашни условия - 114

• 39 908
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Хей, привет мили дами 🤗
Влизам да се похваля, че днес макар и с месец закъснение приключих 12 week на Хедър. Видим резултат не мога да отчета. Единствено съм около 1,5 кг + (🤞 надявам се, че някоя мазнинка да се е превърнала в мускулче) и може би силата на ръцете ми съвсеммм малко се е увеличила,  въпреки че все още не мога да направя една чиста лицева упора.

Ще разгледам Епиците и утре започвам с Карито.

Получих това за коледен подарък Въпреки, че не съм технологична личност му се кефя 😘

# 421
Много симпатичен подарък, Пейла.
Аз също съм все още на коледна вълна с Хедър и много забавна кардио пирамида, която трабва да си запазя за следващата коледа + кратка тренировка за корем.
https://youtu.be/YowEcVbmUXE
https://youtu.be/U8P1-uicVCs

# 422
Sprinkles и на мен ми е драго!
Да, аз обичам спининг и колело Simple Smile Миналата година ъпгрейднах и на електрическо, за да мога да ходя на места на които не бих и помислила преди.
Днеска съм на кардио - 30мин. бързо ходене разходка на куче, 50 мин. Supernatural Flow, 30 min. лежерно плуване.

# 423
edira, добре си си дошла! Знаеш, че си на правилното място Hug Kissing Heart
И аз се завърнах към темата скоро, след пропуск от месеци, +10 килограма за последните две години, работа от къщи + хормонални гадости.

Втора седмица тренирам, модифицирам, не съм това което бях, но се чувствам определено много по-добре и тонизирана Heart

Днес: 30 Minute Full Body Resistance Band Workout - Exercise Band Workouts for Women & Men + Low Impact CARDIO 15min + 6км бързо ходене.

# 424
  • London
Аз да се похваля в приложението ще има тренировки на живо....предполагам така ще е по-автентично, утре ми предстои да разбера. Някой има ли опит с такъв род тренировка? Сигурно е сложно защото няма пауза де... Ако евентуално ти се допикае или не можеш да следваш темпото. Joy

Така става като треньорите ги хване ковид и скучаят вкъщи ....Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз вече съм в ритъм... Само от 4 тренировки смея да кажа, че мускулите ми се стегнаха и изчезна онази отпуснатост в тялото на нетрениран човек. Което само ме мотивира за още и още ....

# 425
Така става като треньорите ги хване ковид и скучаят вкъщи ....Stuck Out Tongue Winking Eye
Споко, първите 2-3 дни с Ковид ще тренират, после няма да имат сили и за това и ще публикуват ръчно написан списък с упражненията и повторенията Grinning

Та и аз така, първородната ни домъкна тази гадост. Ние тримата позитивни, баща им негативен; те двамата се оправиха за 1-2 дни, аз уж бях добре и дори тренирах в началото, но все пак се озовах снощи в спешното за разнообразие и социални контакти в условията на пандемия Wink

Да са ни живи и здрави на Непо прекрасната и умна щерка и моят ненагледен, пакостлив, но с чувство за хумор и гушкав син - 11 на 11.01.2022

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 03:07 от Agent Provocateur

# 426
La Catrala кой апликейшън използваш?
Agent и от спешното успя да ме разсмееш! Да се оправяш бързо, прегръдки!
Честито на президента и тук!
~Биб~ добре заварила!
Пейла, честито! Аз съм с Веню. Гармин са железни, единствената ми забележка е, че не се връзват с Окулуса и тренировката им за плуване е бъгава. Дано в новите версии са оправили проблема.

Моя дребния е бил в контакт, но засега е на училище до проявяване на симптоми.
Някой случайно да е попадал на ютуб канал за тренировки в басейн?

# 427
  • 1st floor
Агент, честити да са ни децата! Живи и здрави да са, всичко останало тези инатливи козирози си го постигат!

Дано при теб всичко отшуми бързо. Аз спрях тренировките при първи симптоми и ги поднових една седмица след изтичане на карантината. Просто тогава се почуствах готова.

Едира, добре завърнала се. И аз съм с Venq.

Аз продължавам по план, с леки забежки в храненето, заради РД на девойката. Innocent

# 428
Честити да са ви прекрасните деца, Непо и Агент! Да растат щастливи и вдъхновени!
Оправяй се, Агентче. И внимателно "след това", че гадта за дълго време оставя пипалата си в тялото.
Добре дошли на новите момичета, на правилното място са.
Спринкълс, питаше за обратна връзка за on demand платформата на Джулиана и Марк. Доволна съм. Нещата, както винаги при тях са със супер качество и изпипани. Сега съм подхванала No excuses календара- сутрините ми започват с него.
Тренирам си с Блендърите аз. Отново включих разходките сутрин, след като оставя челядта в училище. Със Сторител в ушите кефът е пълен.

# 429
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Честито на всички празнуващи!
Днес Хедър почива, но аз от предишните дни има мт и правих нейна нискоинтензивна пилатес тренировка.
https://youtu.be/JLM3MKut7nE

# 430
  • Перник
Непо, Агент, да са ви честити дечицата!
Агент, бързо и леко да минава!  И не бързай да се връщаш към стандартните си тренировки. Дай си време за възстановяване.

Аз си тренирам и тичам редовно, но въпреки това имам чувството, че всичко, което съм изяла по празниците изведнъж се превърна в мазнини в последната седмица  Rolling Eyes

# 431
О, Агент, много съжалявам, че минаваш през това! Кралица си, значи... Бързо да сваляш короната Hug

След уикенда без тренировки се надявах тази седмица да имам повече време, но тя започна много натоварена. Понеделник правих цяло тяло, вчера се наложи да пропусна. Днес беше ред на ден 6 от Ендгейм. Много трудна ми беше с всички вариации на лицеви опори, които никак не са ми сила... Финишърът ми се опъна също и успях само на 70%. Прибавих 20 минути кростренажор.

Започвам да внасям ред и в храненето, крайно време е.

# 432
  • London
Агент заради ковид ли си в спешното? Да минава бързо .....

Едира апа е колумбийски....накратко е създаден от две участнички от т.нар спортно състезание Десафио и мъжа на едната от тях. Жените са състезателки по кросфит...като едната е и шампионка с доста богата състезателна история. Има класове и от други състезатели и спортисти....като бокс, йога, упражнения за бременни и тн.  Акумулираш и точки, което мотивира в приложението. Това е накратко, а и ми харесва, че има комуникация в Инстаграм винаги ми се отговаря и помага при съмнение, но предполагам, че приложението е подходящо за испаноговорящи основно доколкото все пак езика е важен за да разбереш някои обяснения за упражненията.

# 433
# 434
Непо, Агент, са са живи и здрави, все така прекрасни  Нека имат късмет.
Агент, бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт