Тренировки в домашни условия - 114

• 39 821
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Аз последните дни да запиша много ходене, танци и йога.

Относно храната, с уговорката, че и аз не обичам да генерализирам: моите лични наблюдения са, че хората от по-високите класи (по-образовани, с по-добро финансово положение) обръщат голямо внимание на здравословното хранене и го практикуват, спортуват, активни са. Изобщо винаги ми е правило впечатление в нашия голям град колко активни са хората като цяло – във всяка свободна минута през седмицата и уикендите също, а спортът и хайковете са ежедневие. Моят начин на живот като цяло е много пешеходен, дори като избирахме къща това ми беше задължително – да има всичко на пешеходно разстояние – магазини, ресторанти, училища, спортни центрове, за да може да се ходи пеш, без да завися от кола или градски транспрот. Ясно ми е, че не навсякъде е опция това (живяла съм във Флорида, където не само че нямаше градски транспорт, а растоянията бяха огромни и без кола не ставаше). Дори и да искаш да излезеш на 30 минутна разходка, слънцето, жегата и влагата правят разходката почти невъзможна, така че единствения начин остава тренировки във фитнес зала. На този етап от живота ми, не бих живяла на подобно място.

# 646
Тази седмица съм зарината с работа, предната също беше маратон, но другата изглежда по-нормална и ще релаксирам. Малката се прибра в обедната почивка със силни болки в корема, притесних се и трябваше да зарежа всичко. Повлия се от нурофен, заспа и работих.
Днес отчитам само 40мин. наистина бързо ходене и общо 6км за деня.

Life is love, как да не те разбирам. С тази пандемия всички луднахме Hug Ние сме в Еде, близо до Арнем.

Много ми беше интересно споделеното от момичетата за храненето и спорта в Америка. При мен най-добрите опции за хранене бяха докато живеехме в Гърция. В момента също намирам доста добри алтернативи, защото имаме открит пазар в събота и си набавям риби и морски дарове, турски магазини за зеленчуци, подправки, хубаво сирене, маслини и плодове. Билки си имам от моята градина + мурсалски чай купешки. Хубав мед от био магазини тук. Виж месо тук по магазините е много еднообразно, но близо до Германия все повече асортимента наподобява България Wink Ние понякога отскачаме до Германия и си набявям пуешко месо.
През последния месец се храня предимно със зеленчуци, риба и силно ограничих червеното месо.

Джери ми липсва и на мен!

D_ana, точно тук в този край на страната не са толкова експатс. Дори не всички говорят английски, а пък ние се опитахме да се запишем на курс тук, но не сме за напълно начинаещи и за това ниво нямаше желаещи. С тези локдауни децата ходят на училище сами и всеки се е затворил в черупката си, така и не станахме близки със новите съседи Confused
Здраве да е само, лятото мога да събера поне близките съседи в градината на питие. Те не отказват хапване Wink

# 647
  • London
Да ви пусна треньорката. Не знам откъде набира сили.....бременна, малкия насред тренировка се появява, че не може без нея да заспи, не знам как й се тренира. Хич да не са ни оправдание децата, защото аз все с тях се оправдавах/м.Joy

# 648
Щях да пиша, че Блогилатес прави ново 90 дневно предизвикателство, в което цели да качи само мускулна маса.
Пуснала е тренировъчния план за първия месец и документира как е минала първата седмица.
Скрит текст:
Това, което ме учуди е, че за клековете е използвала 65 паунда. Струва ми се много. Предполагам, че като е щанга не се усеща толкова. Не съм тренирала със щанга досега. Ако го разделя мислено на по ръка, излиза по 15 кг.
Скрит текст:

# 649
И аз в следя в IG. Очаквам с нетърпение прогреса й. Много я харесвам. Снимките й от бикини състезанията преди 10г са интересни, сега тялото й е съвсем различно, а целите й още повече.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 01:40 от G&B

# 650
  • 1st floor
За днес отчитам гърди и трицепси. Чувствам се ужасно дебела и подута, цикълът ми никакъв го няма. Явно трябва хормонално да го побутна.

# 651
И аз съм с няколко ден закъснение, отчитам го на ниските температури /за протокола, аз съм много зиморничева/
Днес усещам наченки на главоболие, така че може днес да е деня, което ще осуети предвидената в края на деня тренировка.

# 652
  • Някъде по Дунава
Вчера ден 17 с Хедър - крака, днес тя почива,но аз направих нейна 25- минутна тренировка с ластици за цяло тяло. https://youtu.be/9qqnYOcSpY8

# 653
  • Там където
Привет в този арктически студ! Аз пък осъмнах в неделя с МЦ 5-6 дни по-рано. Не че съм била като часовник някога, ама сега пък съвсем ... Според мен е главно от лекарствата, които пих поне 10 дни, че нещо все бях болна този месец. В неделя и понеделник почивах, защото не се чувствах добре. От вчера почнах 2-та седмица на барето. В събота даже правих 2 силови тренировки от MOSSA. От 2 години плащам абонамент за MOSSA всеки месец и само по време на първата карантина правих нещо Simple SmileWinkWink
Относно обсъждането на кой какво му действа и кой от какви упражнения е направил тяло- ами няма рецепта, супер индивидуално е. Това, че някой е пълен не значи, че отдолу не се крие хубав скелет и телце. Освен това, човек който не тренира и с леки тренировки постига чудеса. От гените бягане няма- аз съм ниска с много масивен кокъл. Супер бързо трупам мускул, но и сланина Simple Smile Ами ако ще 10 инструктора да се заемат с мен няма да стана дългокрака и грациозна газела.... Та човек трябав да си поставя реални цели Simple Smile

# 654
Здравейте момичета, започвам пак да ви следя с надеждата, че ще се мотивирам да съм редовна с тренировките.
Оказа се че имам ластици за тренировки, от тези цветните, с най-малкото съпротивление е зелен, а с най-голямото е оранжев.
Можете ли да ми препоръчате тернировки с ластици, които с ави харесали?
Благодаря!:hugs:

# 655
  • London
Добре дошла!

Аз днес грам не съм мотивирана, вчера се пребих върху прахосмукачката. Минавам на тъмно в коридора, а съм я оставила по средата и като се метнах, цялата на плонж я прескочих и се стоварих върху стелажа за обувки и нанизах блузата си на него, цялата се разпра. Абе получи се мега смешно, но и болезнено.... сега крака ми е син. Днес направих и вкусен кекс, разбирайте ще се глезя.... честно смятам да си почина. Simple Smile

# 656
G&B, много ми харесва мадамата на снимките от състезанието, страхотна е, секси...не я следя, какви са и целите сега....на новите снимки, като, че ли е позагубила мускулатура....А сега видях, че D_ana е писала, че целта е покачване на мускулна маса....С щанга е по лесно да...по лесно е 30 на щангата, от 2 по 15 с дъмбели.
Вчера правих STS плио легс, а днес ден 30 от епик 3...някакво кардио с много бърпита беше, не ми хареса, можеше да е по разнообразно и забавно ....А онзи ден, преди деня за крака, обаче правих ден 15 от епик ендгейм крейзи кардио, то пък много ми хареса.

# 657
Можете ли да ми препоръчате тернировки с ластици, които с ави харесали?
Разгледай канала на тази дама, тя има много добри тренировки и с ластици и с минимум оборудване.

Агент, а хокейните кънки не се ли карат по-трудно от фигурните? Всъщност възможно ли е изобщо фигурно пързаляне с хокейни кънки, като нямат зъбци? Аз обожавам фигурно пързаляне, но съм се качвала на кънки само няколко пъти като ученичка,те и условията бяха под всякаква критика. Сега е по-вероятно да получа развод, отколкото да завлека Половинът на пързалка. И за това ще чакам децата Heart Eyes

Много интересни неща разказваш за начина им на живот. Таз Хамериканска нация много спортна ще се окаже, да не повярва човек... Защо тогава се твърди, че там масово населението е с наднормено тегло?
Чакай, чакай малко Simple Smile аз никога не съм твърдяла, че правя фигурно пързаляне с хокейни кънки Grinning Казах само, че съм започнала на 7 год с фигурно за кратко, на 18 год за последно карах фигурни кънки и минах на хокейни, заради скоростта и маневреността на хокейните. Никога не съм играла хокей (тук е популярен и женският!), и си карам леко freestyle без да се втелясвам на моите години. Просто е ужасно абсурдно да се опитваш да правиш фигурно с хокейни кънки, както и да речем хокей с кънки за скоростно пързаляне.

И като казах леко това не означава, че няма физическо натоварване, кардио натоварване и сериозен енергоразход.

Re: Американската любов към спорта съм абсолютно съгласна с девойките - всяка от нас коментира само собственият си вилает, а не подвежда под общ знаменател 300++ милиона нация. Тук от щат до щат може да има повече разлики отколкото между различните европейските страни. Факт е, че в 5 сутринта тук по улиците около мен има повече тичащи, отколкото ходещи в 10 ам. Всеки квартал и градче и предградие си има И ледена пързалка И тенис кортове и велоалея и паркове с игрища и рампи за ролкови кънки. Не всичко и не винаги е безплатно, не твърдя това. Един билет за свободна пързалка е между 5-15 USD/калпак (90-120 мин). Моят квартал има закрита ледена пързалка при население  "46,308 at the 2020 census." За сравнение милионна София имаше числом и словом 4 пързалки, когато аз бях малка/20-тте ми години. И абсолютно съгласна, че връзката между социалната принадлежност и здравето и качественото хранене и спортуването е правопорционална и неоспорима!

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 04:13 от Agent Provocateur

# 658
Арсен, много симпатична и позитивна ми е мацката. Правила съм няколко нейни предизвикателства преди време и имах МТ на всяко мускулче. Сега ми е наистина интересно как ще протече поредното й предизвикателство да качи мускулна маса.

# 659
Ahoj, спортни!
Не смогвам нито да тренирам като хората, нито да се отчитам.
Понеделник- час йога
Вторник- час тичане
Днес- крака + тичане в свиреп студ. Прибрах се без време. Не е толкова студено, но днес ми пречеше ужасно на дишането. Защо излязох без бъф не знам. Утре ще го сложа.

Утре тичане и горна част. Сутринта силова преди работа, предполагам. Тичане следобед, по мръкване.

Общи условия

Активация на акаунт