Обсъждане на имотни обяви-26

• 43 389
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ние сме ориентирани към Южните квартали основно- Младостите, в.з. Малинова долина, новите квартали над Ринг Мол и Бизнес парк.

# 466
С гаража цената е доста добра, чак да не повярваш.

# 467
  • София
С гаража цената е доста добра, чак да не повярваш.

Съвсем случайно попаднахме на информация за въпросния апартамент по време на оглед на друг имот в същата сграда. Ще го мислим до понеделник.

# 468
  • София
Ако имате парите и сте решили давайте. По-добре няма да стават нещата.

# 469
  • София
Ако имате парите и сте решили давайте. По-добре няма да стават нещата.
И аз така мисля. Hands Plus1 Просто имам нужда от трето независимо мнение. ММ е твърдо "ЗА" на този етап.

# 470
  • София
Давайте. Ние така се чудихме на един в Дървеница и го изпуснахме Simple Smile

# 471
Здравейте,
какво ще кажете за 2-стаен (76кв.м.), ново строителство, тухла и идеална локация според нас + гараж- 146Е? Дали си струва на този етап? Знаете, че е за инвестиция т.е. с цел настаняване на родители.
Въпреки всичко зависи къде точно се намира апартамента. За Лозенец цената може да е много ниска, а за Малинова долина и Витоша много висока.

# 472
Ние сме ориентирани към Южните квартали основно- Младостите, в.з. Малинова долина, новите квартали над Ринг Мол и Бизнес парк.

Ами тя жената си е написала къде търси, даже коментирахме конкретни обяви на предишни страници.

# 473
  • София
Здравейте,
какво ще кажете за 2-стаен (76кв.м.), ново строителство, тухла и идеална локация според нас + гараж- 146Е? Дали си струва на този етап? Знаете, че е за инвестиция т.е. с цел настаняване на родители.
Въпреки всичко зависи къде точно се намира апартамента. За Лозенец цената може да е много ниска, а за Малинова долина и Витоша много висока.
Аз съм написала горе-долу къде.
Лозенец, Малинова долина (от долната страна на Околовръстен път) и Витоша не са нашите квартали. Както и много други, оказа се след огледи.

# 474

Ами тя жената си е написала къде търси, даже коментирахме конкретни обяви на предишни страници.
Над Ринг мол само допреди няколко години и 1000 евро/м2 бяха много. Говоря за апартамент. При къщите ситуацията е друга. Там в цената има включен и двор.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 01:27 от Мъфин

# 475
.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 12:09 от Jeri-sweet

# 476
За съжаление е ателие, а не апартамент.
Визуализацията като концепция ми харесва много, аз си падам по този стил.
Ако е с довършителните работи по реализация на визуализацията, цената е повече от ОК.

# 477
  • София
Това си е еднопространствен таван. в този регион задължително и паркомясто, иначе забравяте за паркиране...

# 478
  • София
Какъв е тоя гълъбарник? И колко усилия трябват за да го приведеш в удобен вид?
Лятото ще е горещо, зимата - студ.

# 479
Здравейте,

Мнение за този имот? https://ues.bg/bg/bgr/offers/sales/sofia/ivan-vazov/apartment/16517
Много ли сме луди да обмисляме да отидем на оглед?

Реално това е обява на същия имот:
https://ues.bg/bg/bgr/offers/sales/sofia/ivan-vazov/apartment/16519
но с включено ателието в съседство (прикачвам, за да видите и снимка на спалнята)

Терасата със столчетата и масичка, както и офис пространството не са включени в двустайния, от който се интересуваме ние.

Помещенията са ~20кв.м хол, ~11кв.м. кухня и ~12кв.м. спалня.
Точната локация била: улица „Янко Забунов“ 1, София

Много ли са 3 000 на квадрат за 2001 строителство в квартала? Ние много харесваме мястото, но цените са полудели. Виждам, че ново строителство в квартала е 3 000 на квадрат, издадено по БДС

Общи условия

Активация на акаунт