Отговори
# 585
Както обичам да казвам , Еда да вземе пример от Шевал абла за храненето си ,че прелива от дрехите Stuck Out Tongue Winking Eye , ама си е нашата красива  звезда и слънце Grinning Sparkling Heart
Добра вече , дано има озвучка , благодаря за линка , Злати

# 586
# 587
Започна....

ето отново линка с онлайн озвучка на руски ез. и пуснаха реклама за около 15 мин.

https://turkru.tv/zaklyuchennyy-7-seriya.html

Приятно гледане на всички! HugHugHug

# 588
  • Плевен / София

# 589
Дано Онур бързо се оправи и да се върне на екран. Раздава се на макс нашия Синеочко . Предполагам и сериалът го изтощава , но това е професията , която е избрал .
Що е отнася до Хандето , направо се отвращавам от клюкарските журналисти и ненормалните фенове .
Размениха си 3 лайка , може и нещо друго да е имало , възрастни хора са , почти ги сгодиха , сега голямата раздяла , човекът си каза ,че ако има нещо сериозно няма да отрича , каза ,че е свободен мъж ,не го оставят да пофлиртува Rage , нали трябва да намери своята истинска половинка . Ами да го оставим да търси Grinning

# 590
  • Плевен / София
Бързо възстановяване на Онур....

# 591
Ей не го оставят на мира човека, те затова не искат да си излагат личните отношения на показ....Да оздравява бързо му пожелавам.
Трудна роля е Фърат Булут - за мен се справя блестящо.
Серията отново беше много емоционална. Какво сърце има тая русата - убива наред без да и мигне окото.
Спокойни сънища !

# 592
  • София
YumХаресвам я аз Шевал Сам и като актриса, и като жена (73-ти набор е). Даже сега е по-красива, гледала съм стари интервюта като млада с бебе. В други роли - не съм, но знам, че може би в Турция повече я уважават като певица, отколкото като актриса. Стилна е по концерти, но музиката, която изпълнява, хич не е моята. Нещо като турски народни песни.
Казвайте какво се случва със Затворника, докато ни преведат на бг. Какво му има на Онур, не снимат ли в момента?
 Simple Smile
Лека вечер!

# 593
Да оздравява по бързо

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 23:15 от dterziiska

# 594
Аз предпочитам Шевал повече като певица , има страхотно присъствие на сцената ( но не харесвам музиката и , не обичам нищо ориенталско ) .Като актриса е средна ръка , но наистина ролята на Ендер е ролята на живота и . Страхотна фигура и изглежда чудесно без ботокс  , хиалурон и други пластики . Може би това ,че вегитарианка също си казва думата .
Много емоционален епизод , всички актьори са страхотни , особено Онур и Ибрахим .
Тази героиня Саша е много хиперболизирана , такава лошотия и жестокост е необяснима .Поне да ни покажат нещо повече за живота и . Надявам се крехката Джемре да я победи .

# 595
  • София
Кажете, бе, хора, какво се случва, кой е убила Саша?

# 596
Пуснаха 1 фрагман за  8 еп.

https://youtu.be/n8SVCd42tdk

И от мен бързо оздравяване на Онур!

Благодаря за компанията на всички и за коментарите! HugHugHug

Лека нощ!

====================================================================

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Няма пост за сега и за това се налага да редактирам.....

Добро утро,момичета!

за Ябълката...

нови снимки на Еда от заснемането на шоуто ''Кой е зад маската''

....новото ...
Бирсен Алтунташ информира, че Едже Иртем, която наскоро напусна сериала ''Затворник'', се присъединява към актьорския състав на нашия сериал.
📌 Актрисата ще играе приятелката на Кумру,под името Мерич, която ще й помага във войната срещу Йълдъз.
Бирсен също написа, че докато всички са шокирани от брака на Йълдъз и Доаан, Ендер ще премине към действие и ще предложи на Чаатай да се ожени за нея.

за ''Заключен''

превод на фрагмана с руски субт.
https://turkru.tv/zaklyuchennyy-8-seriya.html

рейтингът
Отново сме на 1-во място в трите групи,макар че малко е паднал...

за справка на всички сериали от снощи
Скрит текст:
▪TOTAL:

1.#Осужденный - 9.38% (-0.01)

2. #ОднаждыВЧукурова - 8.07%  (+1.24)

5 #БарбароссыМечСредиземногоМоря  - 7.04% (+1.21)

6. #ДевушкаЗаСтеклом -  6.60% (-0.15)

▪АВ:

1. #Осужденный - 9.49% (-0.50)

2. #ДевушкаЗаСтеклом - 7.84% (-0.78)

3. #БарбароссыМечСредиземногоМоря - 7.17% (+2.04)

4. #ОднаждыВЧукурова - 4.77% (+1.21)

▪АВС:

1. #Осужденный - 9.94% (-0.24)

2. #БарбароссыМечСредиземногоМоря - 7.54% (+1.66)

3. #ДевушкаЗаСтеклом - 7.36% (-0.78)

4. #ОднаждыВЧукурова - 7.24% (+1.34)

за ''Чуждата'''

Пуснали са 2 фрагман за 13 финален епизод

https://youtu.be/fmi9hIaeTvs

и превод на на фрага на руски ез.

https://turkru.tv/chuzhaya-devushka-13-seriya3.html

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 09:28 от Zlatina3

# 597
Добро утро и хубав ден

Целия пост на Онур

В ближайшее время вернусь. Всем большое спасибо

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 09:21 от dterziiska

# 598
  • Плевен / София

# 599
Аз лично намирам Шевал Сам за изключителна жена. Изобщо не мога да се съглася, че не е чак толкова добра актриса. Смятам, че ролята на Ендер е изиграна повече от перфектно - толкова много женственост, грация и финес. Отделно на тя не е на 25 години и въпреки това е в перфектна форма, без да има нищо излишно по себе си.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 10:34 от Sonya_Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт