ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 8 📺

• 28 486
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Е, тук. Предния сезон го коментирахме тук, аз доста писах. Нямаше много коментари ама сега каста е много по-силен, а ще изчистят грешките и мисля, че ще има повече гледащи и коментиращи.

# 631
И аз съм за тук.  🙂

# 632
Е, тук. Предния сезон го коментирахме тук, аз доста писах. Нямаше много коментари ама сега каста е много по-силен, а ще изчистят грешките и мисля, че ще има повече гледащи и коментиращи.

Дяволо, би ли ме светнал какво е туй предаване и къде се излъчва? Дни, час... Мари Мар пуска ли линкове за него?

Мерси предварително.

# 633
  • Велико Търново
Не съм Diavolo и не съм от кой знае колко запознатите, но от темата знам, че епизодите се излъчват онлайн, в YouTube май. Така че няма причина Mari_Mar да пуска линкове.

Edit: Ето каналът в YouTube - Maximal Bulgaria

# 634
И аз да кажа, че съм 'за' тук да си коментираме. В момента съм се изкушила да пиша в 1-2 теми на предавания, но тук ми е по-уютно.

# 635
И аз съм за тук да пишете. То..поне да знам какво става.

# 636
  • Велико Търново
А, да... аз пропуснах това, но и моето мнение е, че е най-добре тук. Независимо че едва ли ще гледам, но поне ще се информирам от вас. Ако е отделна тема, не е сигурно дали ще я следя.

# 637
А снощи, в крайна сметка, имаше ли епизод на Братя? Аз по някое време се отказах да чакам.

# 638
  • София
Нямаше епизод.
Както е тръгнало и днес няма да има нищо.

# 639
Е, недей така . Аз се надявах на два епизода Joy

# 640
Аз не го гледам тоя Максимал, но пишете си тук. Тъкмо и ние ще хвърляме по едно око ако преценим. Е, вече ако стане да се изписва тема за седмица заради него, тогава правете нова. Нали тук пишем за всичко, ако някой се дразни, да прескача.

# 641
  • Sofia
И аз съм за тук.
Не сме чак толкова много гледащите го,че да правим отделна тема.Пък и той не е толкова дълъг,колкото другите риалитита,та няма да прекаляваме. Smiley
Ако на някой няма да му е приятно,да си каже и ще се съобразим.

# 642
  • София
Изглежда само аз ще се отцепя от колектива. Simple Smile
Мисля,че е хубаво да се популяризира предаването с отделна тема в раздел Телевизия.
Участниците са топ-всенародни любимци.Каузата е добра.
Не пречи И тук да си пишем.

# 643
И аз съм тук да се коментира Максимала. Поне няма да се налага да се скача от тема в тема.

# 644
  • Другата България
Непопулярен формат е.
Ниска гледаемост, няма смисъл от отделна тема за мен.
Пак ще сме същите 5 човека в нея.

Общи условия

Активация на акаунт