Годежен пръстен

• 6 240
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Може да го изненада за Коледа и да го запознае със съпруга си.

# 31
На мен ми е забавен видът на годежните пръстени. Всеки пръстен с камъче става за годежен. Ако не си някакъв специалист с апаратура и инструменти, как ще отличиш обикновен пръстен с камък от скъп годежен с диамант? Никак.

# 32
Имам познат, който не си носеше брачната халка, защото не обича да носи бижута, часовници, нищо. Не е жена, искам да кажа, че хората са различни. На някои им харесва да носят пръстени, на други не.
А защо не си я попитал още като си забелязал на видео разговора, ами си развиваш сценарии и питаш по форуми?
Връщам се да чета.

# 33
Подарявал съм детски, на практика тенекиени пръстенчета, на дъщеря ми. Тя е на 8. Не ги носи. Не бях се замислял досега, но авторът ми отвори очите и съм в тих шок. Какво ли означава това?!?  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 34
  • София
Питай майка ѝ.

# 35
  • София
Много и различни причини.
Може да не й харесва, да не й е удобен, да не е свикнала да носи нещо по пръстите си, да го забравя като го свали. На мен ми се е случвало вечер да го сваля и да забравя на сутринта да го сложа, записвам се и чак вечерта да се сетя, че не е на пръста ми. Често и навън го попипвам дали още ми е на пръста, че имам някакъв страх да не го изгубя.
А може и да не иска да носи пръстен. Да не е нейното нещо. Ако иска да ти изневерява с/без годежът пръстен, с/без халка, това няма да я спре и да й попречи.

# 36
Годежният пръстен и брачната халка, не са окови и не означават, че притежаваме човека.
Ще ти отговоря, обаче, как аз бих постъпила. По принцип не нося бижута, пречат ми....но....Ако любимият ми подари годежен пръстен ще скачам до тавана от радост и ще го нося непрекъснато. Ще го пазя много и ще го свалям, когато мия чинии или чистя вкъщи примерно.
Бившият ми приятел ми подари златно колие с кръстче преди 3 години. Единственият случай, в който го свалих беше, миналата година, защото се скъса и трябваше да се поправи. Оттогава още е на врата ми....не го свалям. Скъп подарък ми е.
Това е моето мнение по темата.

# 37
А сегашният приятел няма ли нищо против подаръка от бившия?

# 38
  • Варна
Малееее, добре, че по мое време, по тия краища, не се подаряваха годежни пръстени. Както мразя да нося злато....

# 39
А сегашният приятел няма ли нищо против подаръка от бившия?
Нямам сегашен приятел. Ако въпросът беше към мен. Simple Smile

# 40
Малееее, добре, че по мое време, по тия краища, не се подаряваха годежни пръстени. Както мразя да нося злато....
Има бяло злато. Даже май е по-скъпо.

# 41
Кой носи физиономията на бивши гаджета като бижу? А в случая, мъжката физиономия е на Христос. Едва ли предизвиква ревност и въпроси.
Ако някой мъж ме заразпитва кое от къде е, и от кой е, едва ли ще получи отговор.

# 42
  • Berlin
Aз още нося (и не свалям) бижуто, с което бившият ми ми предложи брак (който отказах). Мъжът ми знае и не изпада в излишни драми, ще си нося каквото искам.

# 43
А такива въпроси предизвикват изгонване. Червена лампа е някой да рови като кокошка в нечие минало. А такова всеки си има.

# 44
Няма добър резултат от разпити, пораснете.

Общи условия

Активация на акаунт