Годежен пръстен

• 6 232
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Не е "само" въпрос. То е "само" въпрос и да питаш с колко мъже е спала жената. Но предполага, че питащият е болезнено ревнив и ще създава проблеми дори за минали неща.

# 46
Разпити?Simple Smile всеки въпрос е разпит?Simple Smile хм, пресилено
Вие пораснете:)

# 47
И какво ще последва, ако получиш отговор, че това колие на врата й е от бившият?

# 48
Че разбирам и нямам нищо против. Въпрос на доверие,  то така се гради

# 49
Въпрос, повторен Н пъти, понеже ти защо така подозрително не ми отговаряш, какво криеш е разпит.
Може бижуто да е семейна ценност на отдавна починалата ми баба, с която съм била много близка и съм ревала с дни след кончината ù. Хич няма да ми е приятно някой неуверен льольо да ми търси отговори с наратив на прокурор за повод, който ме е карал да рева с дни.

# 50
Щом нямаш нищо против, тогава защо изобщо ще питаш? И защо изобщо смяташ, че някой има нужда от твоето "разбирам, нямам нищо против", за да си носи подаръка?

# 51
Към хората, които противопоставят личното пространство на искреността във връзката, препоръката ми пак си остава - пораснете.
Ако е трудно - обърнете се към специалист.

# 52
Искреност и емоционално споделяне се правят, ако човека сам избере да го направи. Всичко друго е ровене и разпитване.

# 53
Доверието се гради върху настоящи събития, отношение, действия, поведение. Това, че някой ме разпитва за бившите ми, как точно помага на отношенията ни?

# 54
А, аз не съм против. Против съм болното любопитство и комплексите да се маскират като желание за честност и топката удобно да се прехвърля на 'прегрешилия'.

Това, че някой ме разпитва за бившите ми, как точно помага на отношенията ни?
Доста принципен прочит, а тук нещата са много по-дребнави. Всъщност, точният въпрос да е - как точно познаването на произхода на всяко кончè  по мен помага на отношенията ни?

# 55
Човекът, който ще нарека soulmate, ще е човек, който не задава такива въпроси.
Да питам пак - с какво подобни разговори помагат на едни настоящи отношения? Какво доверие ще градиш, ако нещо от споделеното не ти хареса, например?

# 56
Той пита за кончèтата, ама всъщност е разговор за бившите Joy
Да де.

Аз съм тук и сега. И имам неприятен спомен от бивши, които говорят с тоя пасивно-агресивен тон за искреност. Асоциацията се прави много бързо и вместо да минавам целия сценарий отново, просто ще увелича редичката бивши с още един.

# 57
Бъди спокоен, най-вероятно истински човек стои до теб. С миналите си връзки, чувства, емоции... но представи си, не си ти човека, който ще ги определя като истински, стойностни, нестойностни, забравени и незабравени.
Ако искаш да градиш нещо с някой, прави го на базата на настоящи събития, емоции, чувства. Работа нямаш в ничие минало, ако жената сама не реши да те допусне там. Вкарваш си автогол по този начин, и е много вероятно някоя наистина стойностна и емоционално интелигентна жена, да ти набие шута директно заради такива игрички и ровичкания, прикрити зад красиви думи като "искреност" и "доверие".

# 58
  • Somewhere beyond the moon and stars
Според мен пък въпросът откъде е дадено бижу си е напълно нормален. Особено, ако не знаеш отговора (че е от бивш).
ММ има бижу, което носи постоянно и в началото на връзката ни съм го питала откъде е. Аз нося един пръстен на починалата ми баба и много хора са ме питали за него - нямам проблем да разкажа, защото ми става хубаво, като се сетя за нея. Затова го и нося, де.
По темата - аз си носех годежния пръстен постоянно, въпреки че ми беше леко широк и постоянно проверявах да не съм го изгубила някъде. Но знам за доста жени, които се притесняват да не го изгубят или повредят (някои даже имат евтин вариант за ежедневно носене). Ако дамата не носи пръстени по принцип, може и да ѝ е неудобно - въпрос на навик.

# 59
Всеки сам определя кое истинското за нвео, общ калъп за всички хора няма. Всъщност, убеден съм, че сме на едно и също мнение, просто не стигаме до него Simple Smile
Всички имаме минало, и се радвам, че човекът да мен има, както и аз имам
 Другото е неискрено.
Вече не използвам думи,  заради самите думи, животът така ме е научил и се радвам, че е така Simple Smile
Така,  че човекът до мен знае, че съм истински и искрен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт