Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 361
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
От кого бяхте доволни в Дерма Акт? Трендафилова помня, и... ?
Те работят ли с пакетните предложения или там е при когото се паднеш?

# 136
От кого бяхте доволни в Дерма Акт? Трендафилова помня, и... ?
Те работят ли с пакетните предложения или там е при когото се паднеш?
За Трендафилова не знам, д-р Чилингирова работи.Д-р Присадашка е много добра, сега и Георгиевски е там.За другите нямам лични впечатления и не мога да кажа.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 12:50 от ДХ3

# 137
Преди няколко дена си сложих Теосиал кис 1 мл в устни.Ми все едно нямам никаква разлика отпреди 4 месеца,когато поставих Револакс 1 мл.За 5 път вече слагам от 2 год.насам и никаква осезаема разлика нямам.ММ отново намекна пари на вятъра.Докторката  ми каза,че за да искам "ефектен "резултат не зависило от вида на филъра/ аз вече през почти всички минах Nerd /,а трябвало поне при мен да се слага през 2 месеца,за да се получило натрупване.
Извинявам се за може би тъпия въпрос, но Вие какъв ефект точно искате? Защото аз съм слагала преди 3 години половин ампула Juvederm при др. Лекова и ефектът беше толкова заблежим, че повече не повторих.

# 138
Търся ефект като на Галена или Преслава ,това ми харесва на мен.

# 139
Техните устни изглеждат много добре, естествено и нормални, опитайте да им пишете в ИГ. Чувала съм, че някои отговарят с охота.

# 140
Писала съм одавна в Инста.Никакъв отговор.

# 141
За Галена ми се върти Гергана Манолова.Но дали тя ѝ прави устниге или
някаква грижа ли лицето, не знам.

# 142
Момичета, бях питала скоро за ботокс дни след трета доза ваксина. Докторът ми отговори, че няма никакъв проблем. Другата седмица съм на ботокс на дъвкателните мускули за бруксизъм и намаляване на челюстта.
На мен устните на Галена и изобщо цялостното опъване и изглаждане на лицето, плюс зъби и усмивка - не ми харесват. На Преслава обаче (ако е слагала филър) ми харесват.

# 143
За Галена ми се върти Гергана Манолова.Но дали тя ѝ прави устниге или
някаква грижа ли лицето, не знам.
Да, точно така преди години съм ходила при Гергана и не спираше да бие тъпана, че Галена ѝ е пациентка. Даже на дълго и широко Танас я ще някакви клюки за Галена, което ми направи много лошо впечатление. Тогава и Лидка скалата ходеше при нея, засичала съм я.

# 144
Преди няколко дена си сложих Теосиал кис 1 мл в устни.Ми все едно нямам никаква разлика отпреди 4 месеца,когато поставих Револакс 1 мл.За 5 път вече слагам от 2 год.насам и никаква осезаема разлика нямам.ММ отново намекна пари на вятъра.Докторката  ми каза,че за да искам "ефектен "резултат не зависило от вида на филъра/ аз вече през почти всички минах Nerd /,а трябвало поне при мен да се слага през 2 месеца,за да се получило натрупване.
И при мен са така нещата. Месец след слагане почти не го виждам (само го усещам по контура като притисна устни). Д-р каза, че по-твърдите филъри задържат по-дълго, но пък и има повече  вероятност да мигрират, както и да изглеждат неестествено, а аз не ща да рискувам нито едното, нито другото и просто ще си ходя по-често май. Или докато се "натрупа" и почне да държи повече.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 15:46 от tuali

# 145
Здравейте.
На 33години съм. Имам желание от доста време да си сложа хиалурон в устните и ботокс на челото. Но не знам към кого да се насоча. Правила съм консултация с доктор Чокоева, но получих лоши отзиви за нейната работа. Мислила съм за Вандев и Карачанов. Но от тях реални отзиви нямам. Бихте ли ми препоръчали специалисти, от които сте доволни от град Пловдив?

Благодаря ви. Хубав ден.

# 146
Момичета, бях питала скоро за ботокс дни след трета доза ваксина. Докторът ми отговори, че няма никакъв проблем. Другата седмица съм на ботокс на дъвкателните мускули за бруксизъм и намаляване на челюстта.
На мен устните на Галена и изобщо цялостното опъване и изглаждане на лицето, плюс зъби и усмивка - не ми харесват. На Преслава обаче (ако е слагала филър) ми харесват.
За първи път ли ще е ботокс в тази зона и при кой доктор ходите?

# 147
Тази вечер гледах повторение на едно предаване и останах без думи за поканената дерматоложка д-р. Румяна Кожухарова. Ми, тя изглежда плашещо. Имам чувството, че двете половини на лицето са супер различни, а горната устна почти не се помръдва.
Може да ви е интересно.
https://bnt.bg/news/kak-se-pravi-feislifting-bez-operaciya-v3101 … 9-301427news.html
Бих се радвала да предположите какво според вас си е правила или не си е правила гостуващата.
Никога не бих отишла при тази дерматоложка за каквото и да е, дори и за консултация.
Докторът, при който ще се правят някакви процедури, за да му се има доверие, трябва да изглежда прилично, а не да е като извънземно.

# 148
  • Варна
Възможно ли е при отпускане на ботокса да се изявят нови бръчки по челото? Знам, че звучи глупаво, но ми се струва, че ми се появиха нови бръчици над веждите все едно от свличане при отпускане на ботокса, някак така го чувствам.

# 149
Възможно ли е при отпускане на ботокса да се изявят нови бръчки по челото? Знам, че звучи глупаво, но ми се струва, че ми се появиха нови бръчици над веждите все едно от свличане при отпускане на ботокса, някак така го чувствам.
Според мен може. Ако други мускули са компенсирали през времето на действие на ботокса за тези, които са били блокирани...

Общи условия

Активация на акаунт