Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 406
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Тепърва ще ражда.

# 556
  • при Arctic Monkeys
Същото мисля и аз за ботокса. Чудесен, краткотраен ефект. След това-кофти. И аз се чудя какво да предприема за лицето си. Не желая травматични, болезнени процедури...

# 557
Може не при всеки така да става. Оптах 3 пъти. При различни лекари, добри не я някой гараж нали… и не ми е ок и това е:( Не съм аз в огледалото. Така се зардвах посления път, така добре стана, отвориха се очи всичко и след 2 месеца… по- зле от преди да сложа.
И имам чувството че ако продължа ще се свлече още повече. Тоест като започнеш не можеш да спреш. Поне при мен така излиза. Сега не се харесвам, не искам да слагам пак, имам спадане на челото по очите си усещам.
Направо не знам какво да правя. Кое да лифтира без боток? И да може март средата да се прави…

# 558
Обезболяващо (тук е parkemed) от сутринта преди процедурата и там ще ми дадат нещо. Казаха, че много боли, но аз знам и се настройвам и гледах да не е около или по време на цикъл.
Момичета, след процедурата дали ще мога да се върна на работа? Това зачервяване много ли е силно?
Anadiflores, Вие доволна ли сте от Морфеус, може ли да споделите впечатления?
KPP, да се включиш в петък след процедурата на отчет 😊
И аз ще пиша като мине моята.

.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:40 от Анонимен

# 559
Anadiflores, кога правихте процедурата и резултатът все още ли Ви радва и е видим? Благодаря 🙏🌸

# 560
  • при Arctic Monkeys
И аз това искам да питам, траен ли е резултатът?Че то хем мъки и пари, и на края да ходя 2 месеца сочна и да отпихна, мерси.

# 561
.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:39 от Анонимен

# 562
Добре де, откъде идва тази болка?
Като от изгорено ли..
Друго ли?

# 563
Добре де, откъде идва тази болка?
Като от изгорено ли..
.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 21:39 от Анонимен

# 564
  • Варна
Аз също си мисля, че ботокса в дълготраен и не толкова дълготраен аспект не влияе добре на кондицията на мускулите. Писах ви за допълните бръчици, които получих над външния край на веждите и сякаш кожата ми по - бавно се връща към изходно положение след като направя мимика. Поднових с последна надежда при друг доктор, да видим. А иначе, не смятам, че има каквото и да е много трайно неоперативно решение. Karmacoma, ти за клепачите беше питала, според мен опитай плазма пен, имам добър отзив от една позната, а и поне не струва хиляди. Като мога да взема отпуск мисля да направя.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 19:45 от ivka_smile

# 565
С тоя Морфеус, дето ни създава такъв дискомфорт, нали и клепачите минават? Там кожата е тънка и нежна, тия игли на друга честота ли ги настройват да не ми пробият окото, нещо се притесних🤣🤔? Как са клепачите, момичетата след Морфеус, има ли видимо стягане на кожата?
Аз също съм в чужбина, хванах промоция 500 евро лице и шия, на повечето места само лице е над 700 евро, многооо скъпо.

# 566
Аз имам осезаемо вдигане на веждите след морфеуса. Даже и с ботокса не ми се вдигат така.

Иначе много посиняване окото. Поне 3 седмици ходиш син.

# 567
  • София
Имате ли впечатления от ММ клиник? Препоръча ми ги позната, но не можа да обясни какви точно процедури са й правили.

# 568
И аз забелязвам подобен ефект от ботокса. В началото уж се харесах, ама после забелязах, че челото ми стои все едно смъкнато надолу, точно физиономията ми се изменя. За първи път сложих и няма да повторя. Даже нямам търпение да се разгради тоя ботокс напълно и да ме пусне. А даже нямах бръчки, само наченки на гневна, ама като съм луда да си слагам ботокс, така ще е.
Май и от скулите, дето си правих в Дерма акт при Присадашка, не съм доволна. Simple Smile В началото се харесах, даже писах тук да се похваля, ама впоследствие, като се загледах, при усмивка бузите ми стоят все едно две буци, не знам как да го обясня, но не е добре и не е естествено. Даже в началото много хора ме питаха какво съм си правила по лицето. А като се замисля, че изобщо не исках да си правя скули, исках само филър под очите, но докторката ми каза, че трябвало първо в скулите и тогава под очите.  Хубавото е, че всичко това го правих преди 3 месеца и скулите малко поспаднаха, а ефектът от ботокса започна да изчеза.
За 1500 лева, с които се изръсих, толкова. Simple Smile Като цяло, не съм доволна. Единствено зоната под очите ми стана ок след филъра, поне това. Simple Smile
Да ви кажа, напът съм да се откажа от всякакви такива процедури вече. Или нямам късмет, или нашите доктори не стават, или аз нещо съм сбъркана.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 13:47 от kalina_pehlivanova

# 569
  • I want it all and I want it now.
И при мен ботокса в челото не се получи добре. Получиха се брьчки над веждите след ретуша изчезнаха, но се получи прихлупване на очите (свличане на челото). В скулите и аз сложих и  там беше ужас. Едно изкуствено повдигане, което беше грозно. Отидох за назалните и какво стана 😜. Сега обмислям да пробвам само назалните, но ме е страх.

Общи условия

Активация на акаунт