Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 81 338
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
ДХ3, някъде да съм казала, че е некомпетентен. Даже беше изключително любезен!Споделих моите впечатления, не за друго, а защото обещах да дам обратна връзка. Не обичам да се скатавам, за това споделих. Просто не намери правилният подход към мен самата, към човек който до този момент не е прибягвал до такъв вид услуги. И честно казано ме уплаши. Това е.
Нали за това сме тук да споделяме своите притеснения и опит.

# 631
  • при Arctic Monkeys
Никога и по никакъв повод не позволявам да ми се постава повече от 1 мл. където и да е. Също съм с малко и слабо лице. Не мога да разбера защо не се работи поетапно, а трябва да се набуха всичко наведнъж.

# 632
Никога и по никакъв повод не позволявам да ми се постава повече от 1 мл. където и да е. Също съм с малко и слабо лице. Не мога да разбера защо не се работи поетапно, а трябва да се набуха всичко наведнъж.
Аз също, а съм с едро лице, което според мен дори не трябва прекалено да се боде иначе ще натежи в един момент.

# 633
ДХ3, някъде да съм казала, че е некомпетентен.
Не съм казала такова нещо, а говорех общо за такава ситуация.
Това какво виждаме ние в игледалото не съответства на окото на лекар-дерматолог.Оттам идват различията и всеки трябва да се ръководи от собствените си усещания.
Но в написания пост лъха на недоверие и по-скоро отрицателна нагласа към прегледа.Затова си позволих да коментирам, че ние като пациенти нормално да сме с очаквания за нещо съвсем различно.

# 634
  • Варна
Nona, благодаря, че сподели. Щом нещо те е притеснило, търси друг лекар съвсем спокойно. Колкото лекари, толкова и мнения ще има. Важното е и ти да си спокойна и убедена в това, което правиш. Ако и на мен ми съставят този план и сума, аз също бих се стреснала,така, че те разбирам. Особено пък за ботокса ми се струва, че може да намериш съвсем спокойно на доста по добра цена. Ще чакам да споделиш пак Hug

# 635
  • при Arctic Monkeys
Нали знаете и че филърите се "наместват". Първо има оток, след това спихва и след 2 седмици е окончателния резултат. Поне при теосиал е така. Това е и смисъла на слагането на етапи, да се види какво се случва и ако трябва да се допълва. Минусът, разбира се, е допълнителното бодене, но няма пълно щастие. 😏

# 636
  • I want it all and I want it now.
Направи консултация при друг лекар.
Прекалено е 3 мл.

# 637
  • в 1001-та нощ
Момичета, някой може ли да сравни VelaShape III, InMode BodyFX и Venus Legacy за тяло?

Търси се комплексен ефект - топене на мазнини, заглаждане на целулит и стягане на кожа. Обмислям и някаква комбинация от два от тези апарата също.

Преди време бях правила Vela Shape 1 и определено бях доволна - след 6 процедури имах задоволителен за мен резултат. На всичкото отгоре не работехме на пълна мощност, защото ме болеше от ролерите и при първите процедури имах много синки...

Също така, някой който е ходил в Скин Лайн, може ли да ми препоръча някое от момичетата, които работят с апарататите на InMode и Venus? Насочила съм се към Първолета или Милена като че ли.

От Венус не съм посинявала аз, както от Вела шейп. Вакуумът е като потупване - пулсиращ. Процедурата е приятна, можеш да заспиш. InMode не ми хареса, не бих препоръчала. При Първолета не съм била - не мога нищо д акажа. Милена отдавна е в клиниката, има опит и подход - бих я препоръчала.

# 638
  • София
Много благодаря за отговора, alena! Flowers Hibiscus

# 639
Nona, благодаря за споделеното. Аз бих потърсила второ мнение.

# 640
Nona, всъщност Михайлов е прав за това, че не се работи на парче.
Трябва да се определи при всеки индивидуално, проблемната зона за коя друга е "закачена" и така да се действа.
Например - назото и т.нар бузи на булдог, со тясно свързани с  L2 L7 и L8. Каквото остане като хлътване в проблемната зона (L4 и L5), аз при първо поставяне бих положила основа с много малко филър и после ще поддържам само с бустер.

Долината на сълзите (под очите), само бустер!! От личен опит и много наблюдения. Не давайте да ви слагат филър там.
Бустер на Restylane единствено, защото другите задържат вода (особено Saypha, Teosyal и Juvederm).
Като цяло филъри за фините зони- само Restylane. Всичко друго те прави на питка, защото задържа вода. Аз имам Saypha единствено в L8 и то заради огромната дупка, която имах.
Ботокс толкова много единици - не, не и не. Пазете си мимиката, момичета. Аз слагам 11 единици в чело и мисля 8 в пачи крак. А бръчкане си имам вече там и то осезаемо.

С Михайлов не съм съгласна общо взето с количеството. 3 мл филър на "девствено" лице е мнооого.
1.5 мл, макс 2 мл преспокойно може да се разпределят в L2 L7 L8 L4 и L5 и ако трябва после ще се допълва.

Иначе за темпоралната зона (L1) не можеш да си представиш едни 0.5 мл какви чудеса вършат. Свалят 5 години. Притисни си кожата на линията на косата, за да създадеш обем в темпоралната зона и ще видиш.

Съвет от мен - никога не слагайте филър в зоната под L3 и когато ви слагат филър в скули, кажете изрично, че не искате там.
Получава се ефект на питка и там е зона, в която филър почти не се резорбира сам.

# 641
  • в 1001-та нощ
Аз си спомням, когато за първи път стана въпрос за точков лифтинг при мен - попитах колко - и ми казаха поне 2 мл и ми се видяха адски много - най-вече, като пари. Немислимо! Едно, че нямах нагласа за филъри, второ парите, трето - харесвах си релефа на лицето и не исках да го губя - очаквах как ще стана окръглена топка.

Мина време, реших се и бях шокирана от промяната - в добрия смисъл. А зоните, които бяха работени - бяха сочни, изпънати, гладки, живи. Съседните зони, недокосвани - бяха по-вяли, спаружени, без тонус. Сама отидох да попитам и за тях и постепенно се изгради всичко нужно - при мен и за моето лице.

Относно ботокса - първия път и при мен беше толкова - толкова е по протокол - бързо хвана и дълго държа, за разлика от следващите пъти, когато аз исках по-малко.

# 642
Аз пък слагам скули и питка не съм

# 643
  • I want it all and I want it now.
Миналата седмица даваха "Черешката на тортата" с участието на Симона Пейчева. Има и тема тук  в форума. Доста от потребителите, коментираха че е прекалили с фильрите в скулите. Аз миналата година се потресох, като видях Стефка Костадинова на какво се беше направила. Имат страхотни спортни постижения, но са взели грешни решения за козметични процедури. Всеки прави грешки, но е ужасно, когато лекаря гледа да ти набута всички процедури наведньж за да вьрже месеца.

# 644
Миналата седмица даваха "Черешката на тортата" с участието на Симона Пейчева. Има и тема тук  в форума. Доста от потребителите, коментираха че е прекалили с фильри те в скулите. Аз миналата година се потресох, като видях Стефка Костадинова на какво се беше направила. Имат страхотни спортни постижения, но са взели грешните козметични процедури. Всеки прави грешки, но е ужасно, когато лекаря гледа да ти набута всички процедури на ведньж за да вьрже месеца.

Да и на мен ми направи впечатление Симона, като бобър са я направили.

Общи условия

Активация на акаунт