Естетични процедури за лице и тяло – 43 тема

• 80 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
За Вивачето и Морфеуса - мисля че разликата е, че при Морфеус може да се регулира дължината на вълната.

Иначе за лице със силно изразени скули, при което се иска повдигане на назо - моето е такова. Затова слагам много деликатно, само по костта и без в L3. Веднъж ми бяха сложили там и бях като питка и назото ми се увеличи.

# 661
Nona, благодаря, че сподели. Щом нещо те е притеснило, търси друг лекар съвсем спокойно. Колкото лекари, толкова и мнения ще има. Важното е и ти да си спокойна и убедена в това, което правиш. Ако и на мен ми съставят този план и сума, аз също бих се стреснала,така, че те разбирам. Особено пък за ботокса ми се струва, че може да намериш съвсем спокойно на доста по добра цена. Ще чакам да споделиш пак Hug

Оф ами да споделя, ама не ми се ходи до София. А тук във Варна никой специалист не е препоръчан.

# 662
Аз забравих вчера да кажа за втората Морфеус. Трендафилов ми я отмени, защото имам дерматит. Изписа ми лечение и като се  изчистя, ще отида.
Иначе питах за обезболяване - викат анестезиолог и обезболяват и инжекционно.
Иначе правихме снимки преди-след. Ефектът е лол. Даже и връхчето на носа ми се е вдигнало. Прекрасен резултат.
Ще си искам  снимките И ще ви ги покажа.

# 663
Някой правил ли е Phi Microneedling ?

# 664
Здравейте, бих искала да помоля за мнение от дами, които са до правили браулифт. Имам записан час при д-р Стоянов,но започвам да се колебая (може би и непрестанното мрънкана не майка ми е оказала минимално влияние). Имам  леко схлупени клепачи и сравнително ниско разположени вежди. Понеже очите и челото ми не са големи, се притеснявам, че ще изглеждат още по-малки след интервенцията и лицето ми ще придобие форма на триъгълник-с тясно, малко чело и големи бузи. (малко ме притесняват и тези титаниеви пластинки, които се поставят). Много бих искала  леко да "отворя" зоната и да не изглеждам толкова враждебно. Не търся драматичен резултат. Обмислях и блефаропластика, но някак си не се възприема с "големи клепачи" . Може ли някоя от Вас, която е била в подобно положение да ми даде съвет? Може би да отложа операцията (планирано е да е комбинирана с още нещо) и да направя само другата (по-спешна) корекция? Бях убедена, че го искам, но сега се разколебах. Благодаря!

# 665
  • в 1001-та нощ
Едва ли клепачите ще станат чак толкова големи след блефаропластика. Но аз бих направила браулифта.

# 666
Др. Стоянов не ви ли е насочил какво е най-подходящо за вас?
Това е работа на доктора да огледа пациента и да препоръча цялостно решение.
Аз бих му се доверила на преценката, той е един от най-добрите в Бг.

# 667
Др. Стоянов не ви ли е насочил какво е най-подходящо за вас?
Това е работа на доктора да огледа пациента и да препоръча цялостно решение.
Аз бих му се доверила на преценката, той е един от най-добрите в Бг.
Попита ме на колко години съм и каза, че по принцип тази процедура я прави на по-възрастни жени, но  при мен от едната страна наистина веждата била доста равна. Казах му, че просто искам да освежа зоната и той ми отговори "добре, няма проблем." показа ми горе-долу как би изглеждало след операцията и обясни какви видове повдигане може да се направи... Иии това беше. Двете консултации бяха общо около 20 мин, мисля,но чакането (веднъж вече се наложи да отложа за жалост) е доста дълго време. Имам му доверие, просто не знам дали бих се харесала с резултата.

# 668
  • София
Здравейте момичете,
все нямам време да се включа да разкажа как се разви моя Морфеус. Както казаха Алена и още една дама резултата е освежаване, но не маха 10г или бръчки. Аз винаги съм била доста скептична от апаратните процедури, защото в годините съм пробвала какво ли не. Отново съм на мнение, че това си е една мн скъпа процедура.. В моя случай даже имам страничен ефект. Под очите на мимическите бръчици ми останаха точките от апарата Sad да трябва да се вгледаш, но ги има все едно имам лунички. Сега мажа с ретинол и чакам да се заличат от само себе си, ако ли не щели да ме светнат с лазер за петна. И мезотерапии правих 2броя RRS .Побесняла съм...Лошото е ,че никой не ти казва това, като съществуващ страничен ефект. Бях го чела някъде по форумите, но все не ми се вярваше...успех на всички.

# 669
pepina_prima, това ще изчезне вероятно, какво ти казаха от клиниката за тези точици под окото? Болеше ли те много процедурата?
Аз съм в една група за Морфеус 8 във фейсбук и там има доста инфо и една дама конкретно, ми направи изключително силно впечатление - след 3 процедури е неузнаваема, но ми е неудобно да копирам снимки от групата. Общо взето всички са единодушни, че боли адски и някои даже не правят втора процедура именно заради болката.
Аз съм след часове и умирам от страх 😱

# 670
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичете,
все нямам време да се включа да разкажа как се разви моя Морфеус. Както казаха Алена и още една дама резултата е освежаване, но не маха 10г или бръчки. Аз винаги съм била доста скептична от апаратните процедури, защото в годините съм пробвала какво ли не. Отново съм на мнение, че това си е една мн скъпа процедура.. В моя случай даже имам страничен ефект. Под очите на мимическите бръчици ми останаха точките от апарата Sad да трябва да се вгледаш, но ги има все едно имам лунички. Сега мажа с ретинол и чакам да се заличат от само себе си, ако ли не щели да ме светнат с лазер за петна. И мезотерапии правих 2броя RRS .Побесняла съм...Лошото е ,че никой не ти казва това, като съществуващ страничен ефект. Бях го чела някъде по форумите, но все не ми се вярваше...успех на всички.

Тук също се коментираше този "страничен ефект" но на шията - вероятно в резултат на неправилно подбрана глава.

# 671
Би ли споделила за този лазер за петна? Аз ги имам тези точки по цялото лице от СО2 лазер, пак поради неправилно подбрана глава предполагам, мина година вече но си седят и не са избледнели и леко даже. Мажа с ретинол, гликолова киселина и разни серуми , кожата ми се лющи но тези следи не се влияят.

Здравейте момичете,

# 672
От студиото какво казват за тези точки? Това не ми се струва редно и те носят отговорност - нали техен специалист е провел процедурата? Беше ли ви обяснено, че това може да е страничен ефект и вие да се съгласите, че сте окей да поемете риска?

# 673
  • Варна
Може ли да качите снимка, как изглеждат тези точки? Не звучи никак приятно. И аз съм на мнение, че студиото носи отговорност и трябва да ви компенсира напълно и то свръх, все пак става въпрос за лице!!

# 674
Само аз ли съм доволна от Морфеуса.
При мен единствено не даде желания ефект за "Crystal skin", но пък сви порите.
Ох, стискайте палци след един курс бустери да си върна старата кожа, че съм.луднала...

Иначе, при мен grid marks - точиците си стояха поне месец, особено на шията. После си паднаха. Дали не избързваш? А защо можеш ретинол. На мен Трендафилов ми забрани.

А коя е тази група във фейса за Морфеус?

Аз утре ще ходя на втора процедура. Дано да ме вземе.

Общи условия

Активация на акаунт