🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 025
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Станала е грешка, не съм искала да публикувам отговор. Задържала съм върху екрана и се е получил отговор със съдържание цитат.

Благодаря за споделеното, все пак, беше ми полезно, тъй като търсех информация за снощния епизод.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 14:20 от dimitrina73

# 376
  • при късмета
Абсолютно си прав, Дяволо. От 2 сезона повтарям, че ИиА колкото повече повтарят,ч е е най-успешния сезон, значи толкова повече спада гледаемостта. Някак рязко се смени облика и концепцията на предаването м/у 4 и 5 сезон. Вероятно се дължи на някоя калинка в екипа, ама си я държат, че и слушат. Не става с концепцията на свалено конкурентно шоу, просто не става.
Май алтернативата им е олстарс, но с участниците събрали позитиви, не негативи. (миналия път като изброявах последните, как забравих Христина, не знам. Дразнеше ме повече от невестулката и затворника взети заедно, само пианката ми е по-противен от нея) Да вкарат Майора, Гуспата, Финци, мама Галя, Красимир, Яни, Калоян (3 сезон), Гечо (евър любим за мен от всички, много ме забавляваше и вдигна цяла ферма сам), Иван, чеченката със смешния глас, лесничея (за цвят и да има кого да гонят), Александра, Дичо (за разлика от повечето аз го харесвах), Митко, Данчо Йовчев, ако може като участник, не ментор, от 5 ти Красимир, Митко Караиванов, войника, Красимира, Маряна, от миналата година, освен Боби никой друг. Да видим тогава за какво ще се карат, битовизмите са неизбежни, но ще се преживеят. Такива хора ми се гледат, работят без да мрънкат, знаят за какво са влезли вътре и знаят, че работата която са свършили пряко е свързана с отиването напред и е една от най-важните линии вътре, всеки с различията си, но правещи компромис в името на това, което трябва да съградят.
Сценаристи ле ще сменят, продуценти ли, психолози, отговарящи за кастинга, когото искат, ни си искам концепцията и целите на предаването до 4 сезон.

# 377
Аз не искам претоплени манджи тип ол старс. Освен това хората не стават по-млади, за толкова години някои участници няма да са в същата форма.

# 378
  • София
От 3 регистрирани потребителя през последния месец, и тримата говорят против Ваня. Айде, единият е Ивайло, ама пък другите кои са...
Дяволо, откъде гледаш рейтинга на разьличните предавания?

# 379
По повод писмото на Ралица - публикувала го е цялото във фейсбук, споменава и Ваня и Пламен. Продукцията отново е изрязвала и умело монтирала кадри.
Жалко за Георги, не заслужаваше такова отпадане. Дано е добре вече!

# 380
Надявам се Георги да получи прилична финансова компенсация за престоя си във Фермата и работата, която свърши. За него участието приключи, дано е имал леко възстановяване. Жив и здрав да е, сърцат човек се оказа.

Не мога да ги съдя толкова строго Продуцентите и екипа на предаването. Опитаха нещо различно и мащабно тази година, хич не им се получи, но намеренията им със сигурност не са били за провал и претрепване на хората.

Сега за Ваня. Най-антипатичната участничка за мен тази година и така ще си остане, ако ще и да спечели Фермата. Като каза вчера на Любо "Мани го отец Кирил" ми стана толкова обидно, ужасно неподходящ типаж за сезон с подобна кауза. Подигравка с вярата и работата. И колкото да се повтаря, че няма значение кой колко работи, точно в това шоу не е така. Тук концепцията е ясно - усилена физическа работа.
Наясно съм, че няма много шоута в бг където да се рекламираш и гониш последователи, разбирам и защо Ваня е избрана за участник и ето това ме разочарова мен. За разлика от може би 98% зрители, аз всъщност бих предпочела сезона да не бе с участието на трансформационния лидер.

Проявете толеранс към пишещите. Не всеки е длъжен да се възхищава и да харесва Ваня.

# 381
  • Асеновград
Аз също не харесвам Ваня , но тя спечели симпатии в повечето хора заради Киро и Ивайло. Не харесвам нито светлините и , нито превземките , но факт, че искам тя да е финалист заради някои участници.
Може да съм пропуснала , но аз досега не видях Мартина или Живка , ,, най работещите,, нито веднъж да доят кравата или козите.

# 382
  • при късмета
От 3 регистрирани потребителя през последния месец, и тримата говорят против Ваня. Айде, единият е Ивайло, ама пък другите кои са...

Братчеди

Аз вече казах защо Ваня не е моят човек, причините са сходни като при Cafelate. Не съм съгласна с държанието на двамата бавноразвиващи се и комуникацията им на две годишни, но това няма да ме накара да харесам Ваня. И за мен е важно кой е бил полезен през сезона, макар и пиандето да е от полезните и друго трябва. Според мен повечето хора са така, на страната на Ваня са защото е права, защото е тормозена и защото като видиш човек, не способен да се защити сам, автоматично заставаш на негова страна. Но това е симпатия от съжаление, а не, че истински я харесват. То няма зрител, който в този конфликт да не е на нейна страна.
Аз лично, не смятам това за добра реклама, но дано на Ваня да ѝ свърши работа
Георги се надявам вече да се е възстановил и да го видим на финал и гласуване (дано има) жив и здрав

# 383
  • София

Сега за Ваня. Най-антипатичната участничка за мен тази година и така ще си остане, ако ще и да спечели Фермата. Като каза вчера на Любо "Мани го отец Кирил" ми стана толкова обидно, ужасно неподходящ типаж за сезон с подобна кауза.
Кога Ваня е казвала "Мани го отец Кирил"??? Нещо съм изпуснала, ако не е така е доста грозно да й слагате думи в устата като гласът зад кадър.... Даваха Урко и плазмодия да обсъждат нейната молитва, която поне беше искрена. И аз не съм вярваща и нейните думи ми направиха в пъти по-добро впечатление, отколкото псевдоморализмът на двамата. Само последнния епизод виждахме Кирил как си говори възвишено с дъба и псува по Жоро, а после го прегръща по Арената. То с такава негативна енергия как да не се пребие човек. Затова и вали 3 седмици, защото са им чисти душичките на тези вътре?

# 384
  • София
Да, тя го каза за отеца, чух го снощи. Очевидно тя е в предаването, за да се саморекламира, но точно в предаване, което има за мото православната вяра и възраждането на манастир е меко казано неподходящо да отиде и да проповядва човек, който за църквата на практика е еретик.

# 385
  • София
Върнах го, и изобщо не го каза в този смисъл за Отец Кирил.
Обясняваше на Любо че нейната молитва е по друг начин, а урко каза, че ако се съгласува с отец Кирил няма да е така и тя тогава казва "мани го Отеца, друго искам да ти кажа" В този смисъл. Нищо лошо не е казвала

# 386
Каза го Ванчето това за отец Кирил като обясняваше на Любо за насочването на енергиите. Като цяло една от големите ѝ грешки е, че им дрънка постоянно за тези неща. Те пък от своя страна се дразнят на нейните похвати, оставете я да си се моли както знае и може и продължавайте нататък. Ама не, всеки налага своето и после що има драми и скандали.

За All stars исках да пиша аз. Бих гледала такъв сезон, ама мислите ли, че качествените хора ще се навият да влязат отново, особено ако следят формата и виждат колко се е изменил. Ако ги поканят де, щото ИиА като ги знам точно другите типажи ще съберат да се карат три месеца и да има сеир.

# 387
Не знам каква молитва е спретнала Ваня вчера, но ако не се е молила на Луцифер, важното е, че се е молила. Аз поне не бих я обвинявала, защото не знам нито една молитва по каноните на нашата църква. Моля се от сърце и с мои думи, когато това ми е нужно. Видях и във фейса критики, че в манастир не използвала църковна молитва, ама то това нейното ако е грях, с мед да го намажеш на фона другите работи, които се случиха в манастира.Rolling Eyes

# 388
  • София
Вярно е, че една молитва може да изглежда всякак според това как човек го чувства. Нея много добре я разбрах в какъв смисъл го каза и за мен беше обидно и недопустимо. Тя поставя своите виждания и практики над православното християнство и то в манастир.

# 389
  • ново
Тя щото Тедка не "врачуваше" на камъни в "манастирското стопанство". Гласът зад кадър нищо не спомена как църквата приема подобни прояви...

Общи условия

Активация на акаунт