🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 971
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 600
Чета разни мнения из фейса,че манастирът бил изоставен,нямало монаси,занемарен.Дали е вярно?И ако наистина е така,жалко за труда и за дарението.От друга страна, предполагам,че си трябва време да се дооправи,да се реставрират иконите, да се настанят монасите.
   Има логика Любо да е дарител. Ако  е той,  браво-внук на свещеник, има логика. Аз го харесвам, мисля,че е наистина вярващ. И не смятам, че е направил нещо много лошо и недостойно по време на участието си.

# 601
Сега разбирам, защо в прословутия лайф в ИГ, Иван и Андрей обясняваха, че трябвало да мине време, докато манастира заживее собствен живот, да дойде пролетта, да се настанят монаси. То не е тяхна грижа всъщност от тук нататък.

# 602
  • при късмета
Фактите от историята са следните: всеки който е кроял някакви сметки се е наигравал сам, защото няма как да предвидиш всички неизвестни, съдбата, случайността, а и не на последно място, продукцията.
Не се скатавай в началото и не влизай в сложни схемаджийства. Остави стратегиите за по-напреднал етап. Това е за мен разковничето.
Миналата година на схемаджиите им се получи. Но пък и беше сезона на най-глупавите хопа събрани в един сезон евър. Нямаше един, който истински да харесаш.
В този поне симпатични има, в миналия за мен дори такива нямаше

# 603
  • Асеновград
Адмирации за дарителя , който и да е той ...Браво . Не виждам нищо лошо да се покаже , дано има повече хора с възможности и да даряват.
И ние сме страшна работа....Сега видиш ли защо ще се показва , трябва да е анонимно , или има стратегия , за да го хвалят по предаванията след като излезне от фермата.....хахаха .
Сумата си е доста голяма , още веднъж Браво.

# 604
  • София
Схемаджии бяха само Надя и Калоян.
Ама не спечелиха. Но да, финалът също е успех и оставаш в историята като финалист, факт.

# 605
На Любо слаб момент му е свалката с Лора. И прикачването му към Винету. Но те и тримата са си от една порода, допадат си, нямаше как да се размине.
Любо можеше да играе играта по друг начин, и да е по-успешен.

# 606
Но пък не се възползва от слабостта на Лора като му отиде в леглото и всъщност не са прекалявали като цяло. Нито е развалил отношенията с приятеля й, нито й е обещавал да я търси навън.
Харесваше ми и с Теодора как се държеше. Мъжът й трябва да се радва, че има такъв приятел.

# 607
  • при късмета
Схемаджии бяха само Надя и Калоян.
Ама не спечелиха. Но да, финалът също е успех и оставаш в историята като финалист, факт.
Точно това имах предвид. Целта им беше финала и бяха там. И през цялото време си мислеха, че и зрителския вот е техен, това беше изненадата, а не, че не са направили някоя сметка вътре правилно.
Иначе, единствената с някаква интелигентност се усети - Даяна, даже съвсем дословно разбра схемата и на двамата, но беше късно. Те и джуджето Хаяско и невестулката не блестяха с ум, на останалите липсваше тотално

# 608
Любо се оказа не толкова силен опонент май, за жалост, защото искам той да продължи

# 609
  • Варна

за Жоро и Киро какво показва статистиката дотук:
1) Един дуел, който беше спечелен с 3:2 битки/игри от Кирил. Но този дуел не беше елиминационен, защото беше първия за сезона. А беше определящ за това кой ще спи в къщата на шампионите.
2) Битка за имунитет от дуел между тях двамата и Пламен.
Поделена победа между Киро и Жоро. Пламен водеше с крехка преднина пред Киро, а Жоро беше трети. И дойде коването в което и двамата отвяха Пламен и така Киро беше първи, Жоро втори и Пацо трети след трите силови елемента (цепене, рязане и коване). На частта със запомняне на места от България, Жоро изравни Кико, а за Пацо не стигна времето за повече.
3) Битка за имунитет от ратайство.
Кирил беше с Красимира, а Жоро беше с Ралица. Реално Кирил сам спечели битката, защото и в трите изиграни битки беше по-добър от Георги, но с Красимира му беше трудно, защото тя беше много зле. Все пак успяха да бият с 2:1 битки, но във всеки един елемент, Киро трупаше преднина на своя пост пред Жоро.
4) Битката с фаталното падане на Жоро. Нея не я броим.

Това са фактите, навсякъде Киро има лека преднина. Така че не знам откъде идва тази увереност тук, че Жоро щял да размаже Кирил...
Аз виждах един оспорван дуел с обрати и победа с 4:3 за Кирил. 60 на 40 или 55:45, така бил заложил ако имаше коефициенти.

Станислав Ласкин печели всички дуели за спасяване от ратайство/не срещу един а срещу всички мъже/ и отпадна в първия си елиминационен дуел от Яни, в игра за сечене на дърва!!!
Ралица спечели срещу Мартина и отпадна от Ваня. Ваня има 4 спечелени дуела, Мартина само един. Ще заложиш ли в тази гонка?
Толкова за преднината на Киро.

# 610
Любо най ме издразни с пазенето на Коцето и как изманипулира Виктор за дуела и честта. И после беше изненадан и  ядосан.

# 611
Има нещо момчешко в Любо и Пламен, което ми е симпатично, въпреки грешките, които направиха. Като обсъждаха терминатор Ваня много се смях и това ми е едно от любимите видеа за сезона. Иначе император Любо в седмицата си като фермер в повече ми дойде.

# 612
  • София
Да, ако има дуел между Ваня и Мартина ще заложа смело на Мартина. Но не с много, хаха.
Знам за Ласкин, но едно време битките бяха по-различни. Никакъв паралел не може да се прави.
Тук имахме натрупване от много битки. Цял дуел от 5 тежки битки + още 4 различни битки при различни правила. Т.е. едно доста голямо разнообразие от цели 9 битки между двама участници, за да си направи всеки един изводите.

Плюсове на Киро:
Рязане и коване ; повече издръжливост ; една идея по-координиран и събран

Плюсове на Георги:
Сечене ; повече сила ; тактически отлично подготвен

За мен са доста равностойни.

Както каза и Жоро, няколко пъти го каза, ''Не иска да излиза на Арената единствено срещу Кирил, защото имат много сходни характеристики, но ако се наложи ще играе докрай''

Е, след всичко това кой е по-прав. Аз, който пиша за 55 на 45 или 60 на 40 макс за единия (без значение кой) или за това как единия щял да смачка категорично другия (без значение кой)?

# 613
Гледам интервюто на Георги:
какво излиза - нападките на Кирил към Ваня са лични.
Ваня работи повече, отколкото Кирил я описва и има всъщност хора, които много по-малко от нея са работили.
Георги каза, че са няколко, не един.

Да, Ваня хляб не може да прави, но явно прави други неща?
Никой не се е оплакал, че не си изпълнява ратайските задължения.
Кирил винаги говореше по принцип, без примери, поне аз не съм чула примери.

Кирил за пореден път показа двоен морал.
Живка изглежда така, сякаш нарочно се опитва да очерни Ваня за пред зрителите на финала.

Явно никой не иска да влиза в споровете на Кирил, защото виждат, какъв човек е.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 11:29 от Loth

# 614
  • София
Лайф с Ивайло
около 14 мин. ; отговаря на много въпроси ; Лора и Любо не са гаджета (знаем вече) и пр. както винаги много искрен и директен ; скоро в ютюб канала му ще се направят няколко интересни видеа за Фермата 7.

-> Лайф Иво <-

Общи условия

Активация на акаунт