🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 954
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Според мен Жоро имаше доста шансове в този дуел. Или поне така ми се иска, но изобщо не беше за подценяване. Никога няма да разберем.
Едно от най-интересните неща през сезоните, е изненадите на елиминации. В 4 сезон например изхвърчането на Христина. Не помня кой я изхвърли, но се считаше за една от най-слабите физически. Не беше ли Лили?

# 616
  • Варна
Знам, че е спам, но букмейкърите затова печелят добре Diavolo. Simple Smile

The House Always Wins.

# 617
  • София
Ако довечера ще обявят кой е дарителят, то това звучи сякаш е Любо и го казват на тръгването му. Спекулации, де. Някак в началото така го показаха, че е Стефан, но с времето ни разкриват Любо колко е вярващ.

# 618
Още когато съобщиха, че има дарител първоначално казаха, че е пожелал да остане анонимен, но мисля към края на епизода казаха, че все пак дарителят е решил да се разкрие, но това ще стане на един по- късен етап. Какъв по-подходящ момент от отпадането му(лично мнение, не е спойлер).
За който не е гледал Георги в Преди обед-Ванчето далеч не била най- мързеливата. Да, малко мудна, но не е имала задача, която да не изпълни. Дори бъркала бетон. Като най- мързелива определи Теодора.

# 619
Коментар от фейсбука  на  Фермата , под снимка на Киро , Любо и Гуньо.
"От тримата ,  Гуньо е най-големия мъж "  Satisfied

# 620
  • earth
Или по-малката закрита Арена или голяма такава, но покрита.
А защо не голяма арена, с част от нея покрита? Под покрива се играе, или определени игри, когато времето е лошо.

# 621
  • София
Беше си ясно, че отношението на Кирил към Ваня е лично. Браво на Георги, че го каза.
Има един тип хора, които като мачкат и притискат към земята други хора така се издигат в собствените си очи и придобиват чувство за значимост. Е, Киро е от този вид.

# 622
  • при късмета
Беше си ясно, че отношението на Кирил към Ваня е лично. Браво на Георги, че го каза.
Има един тип хора, които като мачкат и притискат към земята други хора така се издигат в собствените си очи и придобиват чувство за значимост. Е, Киро е от този вид.
Ама иначе са много "благородни", като поучават другите, че паднал не се рита, подава му се ръка

# 623
За съжаление следващата игра ще е "Коване на мост", а Любо вече показа, че това не му е сила. Ясно е, че Любо ще напусне играта.

# 624
Много се радвам на думите на Жоро за Ваня и му вярвам. Освен това Жоро снощи каза, че иска Ваня да спечели. Киро си я нарочи Ванчето и просто нямаше шасн да види по-далеч от собствената си неприязън към нея. Аз също изключително много не харвсвам Киро, но няма как да си кривя душата и да кажа, че не е работил, че не е добър на арената. Ей тука е тънката разлика.

А Гуньо Киров е най-сладкия мъжкар вътре! Blush

# 625
  • София
Разгледах профила на Георги във фб. Има публикувани негови стихове. Харесаха ми. Само малко правописът тук там куца, но се надявам, че ще даде стихосбирката на професионален редактор, за да е всичко на шест. (Пиша тази забележка с най-добри чувства към Георги). Пожелавам му успех.

# 626
Любо сам си е виновен, че Коце още е в играта, а той е на път да си тръгне. Като го пази толкова седмици, какво очакваше да стане?

Сега според новата ситуация излиза, че който от двамата ратаи отиде на дуел, става финалист, тъй като ще дръпне и победи Коцето, след което ще има възможност да направи мъжки дуел в понеделник. И светлината говори, че Стефан ще е прецакания. Grinning

# 627
Ванче, Ванче как мога да си кажеш към кого ще отидат твойте два гласа. Grinning Язък за Стефан тъкмо беше си направил плана до 3 сутринта как ще бие Коце , но накрая Пацо ще отнесе Коци. Но и Живка не й каза на Ваня да млъкне заради телевизора или писмото което ще донесат заради издънката на Ваня. Стефан със сигурност знаеше че Ваня ще даде нейните гласове за него.

# 628
То и за Живка е по-добре на финал срещу Пламен, а не срещу Стефан. Пламен няма да повлияе на зрителския вот за нея, докато Стефан можеше да отнесе някакви гласове от общите им симпатизанти.

# 629
Е не. Живка й каза на Ваня да млъкне, ама то късно е либе...Ваня се отърча много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт