🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 897
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 765
Тук какви предположения само валяха, за това какво наказание ще има Ваня. А то какво взеха и 1 глас както на всички други досега.  😁

# 766
  • Sofia
Живка се прояви като дребна душица.

# 767
  • Другата България
Офф, Живка....сори, трудно ми е я да я издържам вече.
Такава борба за тия 100к, аман от логорея, главата ми е

# 768
Курбанът е пъхнат във фурната и утре се чака гощавка Grinning

# 769
Всички гласуваха стратегически. Кирил например знае, че Пламен ще бие и Коце и Стефан. После става фермер, прави мъжки и Кирил отива на дуел срещу по-слаб противник.

Ха-ха и Пламен играе на сигурно. Коцето избра.😂 Обаче защо нямаше дуел между Стефан и Коцето за имунитет? Живка и Ралица ходиха. Не дадоха на Ваня сама да си избере, а пък на Пламен позволиха. Защо?

# 770
Мен изборът на Пламен не ме дразни. Само че гласът зад кадър умело сравни ситуациите на Кирил и Пламен, които според мен са крайно различни. Не съм сигурна, че масовият зрител може да ги разграничи нещата, затова сега ще ми е много интересно какви ще са реакциите във ФБ.

# 771
  • ново
Наистина не е лошо Живка да позамлъкне малко. Все пак вот от публиката ще очаква.

# 772
О, Боже, Коцетата станаха две Joy

# 773
  • Другата България
Две неща се случиха - потвърди се това, което всички бяхме сигурни през цялото време - Любо, Киро, Пацо и сие си пазеха Коцето защо - за себе си.
И на второ място - Живка си осигури мястото на финала, правейки така, че Пацо да прати на дуел Мартина и Ваня.
И това го предполагам, но съм сигурна, че точно така ще стане.

# 774
И правилно реши Пламен. Виктор като се направи на мъж, та какво?! А Марта продължава старата песен на нов глас. И пак мята едни квалификации, Пламен не бил мъж....айде джанъм!

# 775
  • Сандански
Тази година просто не знам кой трябва да спечели от останалите. На финала ще е боза. Предполагам, че вече се досещаме кои мъже ще са на финал от останалите(а то се знае и публично кои са)  и че явно тази година жена отново ще спечели фермата!

# 776
  • София
Цяло предаване слушам и гледам едни доста амбициозни и егоистични индивиди как се опитват да се представят в много морална светлина, прикривайки  частично простото "всеки играе за себе си, играя за себе си и искам да победя". Този заслужавал, пък онзи заслужавал, ама аз колко съм благороден... Хич не им вярвам.

# 777
Ако можеше и жена щеше да си избере  Пламен 😂

# 778
Аз ще стискам палци на Живка и Пламен ако стигнат до финал. Един от тях да спечели формата.

# 779
Мен Живка не ме дразни с говоренето си.😀 И избора на Пламен не ме дразни. Те двамата и Ваня си ми остават фаворити за наградата. Не са перфектни, но успях да видя и хубавата им страна. Определено ги предпочитам пред Марта, Коце и Кирил. А Стефан ми е 50 на 50.😀

Общи условия

Активация на акаунт