🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 072
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
И аз не разбирам каква толкова му е драмата на Стефко.
Искал да е срещу КоцИ,ама втори дуелист...
Като е такъв мислител,да беше пресметнал какъв е шанса точно това да му се случи.
А и ако не го бие като първи,няма и никакъв шанс срещу когото и да било от останалите след това.

Друго ми направи впечатление вчера - писмото на Ралица.
За всеки намери да каже по нещо,само за Ваня нито дума.'Що така...Thinking

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 19:07 от avi10

# 226
И на мен ми направи впечатление за писмото, може да е имало, но от продукцията да не са го прочели. Хубаво е да я питат в някое от интервютата по ТВ.

# 227
Стефан си го заслужи заради подигравките му срещу Ваня предната седмица. А и той самият я прати за ратай, според мен за да се хареса на мъжете. И аз съм сигурна, че той ще е първи дуелист. Пламен е по-харесван, а и никой мъж не би желал да се изправи срещу него.

Продукцията категорично толерира Кирил. Вероятно заради това, че е актьор може и да го познават от преди. Ако беше някой друг, определено биха взели отношение по повод словесните му атаки и обиди. Няма никаква логика една бележка да я правят на сериозен проблем и да налагат на Пламен няколкодневно наказание, а да няма никаква реакция във връзка с обидните думи, които Кирил системно бълва. Значи излиза, че не можеш да изпращаш закачливи бележки на обвързана жена, но можеш да наричаш жени "патка, слуз" и т.н. Желязна логика!

# 228
  • Варна
Някъде четох, че Георги пука ребро, дано да не е вярно.

# 229
  • София
Не съм чела абсолютно всичко, въпреки че се опитвам да ви следя. Стефан изобщо ще може ли да избира? Няма ли Коце и Любо да имат дуел и който отпадне да излезе слещу Стефан или Пламен?
В интерес на истината според мен Стефан го е яд на себе си, защото се има за много умен ( според мен също е умен де), но хич не успя да прецени добре нещата.

# 230
Снощи като разказваше за входящата игра, Георги май каза, че преди Фермата е имал пукнати ребра и тогава не можал да играе на макс. Довечера съм за него.

# 231
Само на мен ли ми се стори вчера, че Ваня като попита дали някой подкрепя вота на недоверие, на Стефан много му се искаше да вдигне ръчичката и сякаш беше на косъм? Някой друг с това усещане?
Охаа, готов беше, ама го беше страх да не е единствен и затова се оглеждаше дано някой друг първи вдигне ръка и той да е след него.
Продукцията категорично толерира Кирил. Вероятно заради това, че е актьор може и да го познават от преди. Ако беше някой друг, определено биха взели отношение по повод словесните му атаки и обиди. Няма никаква логика една бележка да я правят на сериозен проблем и да налагат на Пламен няколкодневно наказание, а да няма никаква реакция във връзка с обидните думи, които Кирил системно бълва. Значи излиза, че не можеш да изпращаш закачливи бележки на обвързана жена, но можеш да наричаш жени "патка, слуз" и т.н. Желязна логика!
Според мен продукцията толерира Кирил само защото наистина е майстор и върши най-много работа. Най-вероятно и затова никой не го е пращал ратай, за да вървят задачите, а не защото ги е страх от него. Какво прецакване, да свършиш най-много работа във Фермата и накрая да си най-мразеният човек.
Жорката и Киро що не поискаха наистина да си почиват преди дуела? Що не? Доста тежка работа вършат и то не от сега.
Може и да си почиват в деня на дуела, ще видим.

# 232
Киро е мега отвратителен, ама добре, че беше той, та Ванчето да мине за симпатична. Такива самозаблудени надменни шефчета, като нея са ми потрес.
Довечера искам Георги да победи.

# 233
Тази година правилата се сменят по-често от конкурентното шоу. Smiley
Посмях се с последния епизод. Нямаше напрежение, доволно комични моменти. Живка има хубаво чувство за хумор, но нямаше шанс да го изяви или не ни беше показано... Сещам се като се запрегръщаха с Мартина на Заговезни, Пламен или някой друг от мъжете ги подкани по-дълго да стоят прегърнати, че за два месеца да си простят, а Живка: "Е, че ние половин час не трябва да се отлепяме". Smiley Сбъдна се мечтата на Стефко да сдобри двете си "любимки", само горкият да бе издържал до 4 часа щеше да предвиди и ратайството си. :smile

Кирил и Иван да не се окажат състуденти? Кирил е 2 години по-голям от Ванката, но ако първо е минал казарма, ей ги на актьорите.

# 234
  • при късмета
Не съм чела абсолютно всичко, въпреки че се опитвам да ви следя. Стефан изобщо ще може ли да избира? Няма ли Коце и Любо да имат дуел и който отпадне да излезе слещу Стефан или Пламен?

Това пък защо? Извънредния дуел вече е определен, а за редовния си е по редовния начин. Затова и двамата ратаи са мъже, който от тях изберат по обичайния начин, той отива на редовния.

Сега ми хрумна, че ако е Стефан, май не може да избере Пламен за втори дуелист. Не са споменавали нищо за това дали може да е другия ратай. Ако трябва да избира от другите, то Пламен трябва да се радва, вместо да мрънка, че е ратай. Никой няма да избере него, всички ще пратят Стефан, като по-лесно преодолим

# 235
  • София
Не може да избира Пламен. Ако изберат Стефан за 1 дуелист, Пламен остава сам ратай. С помощта на Ваня. Т.е. Стефко ще се бие със загубилия от дуела за имунитет между Коцето и Любо. Победителя от Жоро и Кико ще има имунитет.

# 236
Спокойно можеха да накажат Пламен да няма вече достъп до тоалетната, вместо да се тормозят жените. Връчват му едно цокало демонстративно на масата и готово. Ама им се искаше някакъв сеир или провокация.

# 237
  • Бургас
Щом ще има двубой между Коцко и Любо за имунитет, то е ясно кой ще е на дуел, освен ако Любо нарочно не се изложи, за да си осигури лесен дуел със Стефко, щото нали вече не издържа далече от арената

# 238
  • София

Това пък защо? Извънредния дуел вече е определен, а за редовния си е по редовния начин. Затова и двамата ратаи са мъже, който от тях изберат по обичайния начин, той отива на редовния.

Сега ми хрумна, че ако е Стефан, май не може да избере Пламен за втори дуелист. Не са споменавали нищо за това дали може да е другия ратай. Ако трябва да избира от другите, то Пламен трябва да се радва, вместо да мрънка, че е ратай. Никой няма да избере него, всички ще пратят Стефан, като по-лесно преодолим
Защото миналата седмица Ваня също не можеше да избира.

# 239
Не разбарх на Стефан проблема.
Всъщност дори да го изберат за битка, той може да избере Коцето.
той и за това го пази и гласува Ваня да отиде на дуел, както каза в предишен епизод.

Общи условия

Активация на акаунт