🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 058
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 330
  • Вестерос
Тегаво беше, да, ама за Живка бил най-якия ден 🙄🙄🙄 не я харесвам и това е.  Днеска пак едни речи за зрителите хвърли.

Пламен и той с едни нелепи изказвания днес.

За Ваня и Жоро не се спря играта веднага, ама за принц Ивайло се спря. Как да не се ядосваш 😈

# 331
Кари ми скъса сърцето, седи милата и чака 😭😭😭😭
Хора трудно могат да ме трогнат, но за животни плача като малко дете. Колко чисти създания, а ние уж сме на върха на  пирамидата.

# 332
Не е хубаво да се предизвиква съдбата. Sad

"Предизвикване на съдбата" е абсолютен оксиморон, "съдба" би следвало да е нещо, което трябва/ще се случи, предопределено е, ако се променя след "предизвикване", каква съдба е изобщо... Не че има съдба, но това е друга тема.
Жорика също се оказа един оксиморон и за самия себе си, все разправяше, че е единак и няма приятели тук, но беше най-верен от всички с обкръжението си, помагаше дори и на "конкуренцията". Simple Smile Не знам какви ги дрънкат опосумите и защо, но дори и без спойлери, след тази диагноза е абсурд да има дуел, както и каквото и да е завръщане, ясно е, че могат да си измислят всичко, но на 95% е ясно, че ще е най-баналното развитие - във всеки спорт, контузеният по време на състезание играч отпада, няма вариант да се отлага или да не се присъди служебна победа на опонента заради невъзможността да този играч да продължи, това е негов проблем.

# 333
Кари нямаше ли да я взима Мариян?
Даже и за името се беше запекъл Rolling Eyes

# 334
  • Другата България
Скрит текст:
Не е хубаво да се предизвиква съдбата. Sad

"Предизвикване на съдбата" е абсолютен оксиморон, "съдба" би следвало да е нещо, което трябва/ще се случи, предопределено е, ако се променя след "предизвикване", каква съдба е изобщо... Не че има съдба, но това е друга тема.
Жорика също се оказа един оксиморон и за самия себе си, все разправяше, че е единак и няма приятели тук, но беше най-верен от всички с обкръжението си, помагаше дори и на "конкуренцията". Simple Smile Не знам какви ги дрънкат опосумите и защо, но дори и без спойлери, след тази диагноза е абсурд да има дуел, както и каквото и да е завръщане, ясно е, че могат да си измислят всичко,
но на 95% е ясно, че ще е най-баналното развитие - във всеки спорт, контузеният по време на състезание играч отпада, няма вариант да се отлага или да не се присъди служебна победа на опонента заради невъзможността да този играч да продължи, това е негов проблем.
Ключовата дума тук е "спорт".
В момента, а и от три месеца, ние гледаме ШОУ, по-точно, ШООЛ, още по-точно - опити за такова, а най-точно - един голям сеир.
Тъй че не подценявай останалите 5%.

# 335
В кой спорт не се оказва първа помощ и “реферът” настървява пострадалия участник да продължи и го надъхва, че дори има шанс?
Няколко сте, които злоупотребявате с това, че пишем в анонимен форум и пишете откровени гадости, неглижирате и грешки на продуцентите, които не бива да им се разминат без последици.

# 336
  • Враца
Кари ми скъса сърцето, седи милата и чака 😭😭😭😭
Хора трудно могат да ме трогнат, но за животни плача като малко дете. Колко чисти създания, а ние уж сме на върха на  пирамидата.

И като се сетя, че сладкия Гуньо, ще го вземе онзи гнил , свиреп плазмодий Кирил , и лошо ми става !!! Sad Sad Sad

# 337
Хора, нещо не наред с това място и енергията там.
Както и с част от хората там.
Имена няма да споменавам.

Някой спомена, че манастирът е запустявал два пъти.

# 338
  • Варна

Хора нещо не наред с това място и енергията там.
Както и с част от хората там.
Имена няма да споменавам.

Някой спомена, че манастирът е запустявал два пъти.

И аз това се замислих.

# 339
  • София

епизод 75 (07.12.2021)

Фермата - сезон 7

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 23:10 от Mari_Mar

# 340
  • Велико Търново
Току-що мина промото за утре.
Скрит текст:
Дават Кирил в битка. Разбира се - противника не го показват. Но може би е лесно да се досетим кой е. Дали ще има отпаднал обаче... не се знае. Според мен може би все пак са отсъдили служебна победа за Кирил, а с Любомир ще играят колкото да си начешат крастата.

# 341
В никакъв случай не оправдавам продуцентите, но за да се случват злополуки всеки сезон и за да не се е променило нищо, значи много добре са си вързали гащите в правен аспект.
Има и нещо друго, което пак си е част от нашенския манталитет- а именно, че и при наличие на защитно облекло, хората масово отказват да го ползват. Работя в завод и виждам какво се случва. На един му пречело, друг се задушавал, трети с някакво друго оправдание. Липсва отговорност към себе си.

# 342
Как са си вързали гащите опосумите, като това си е откровено безхаберие? Просто никой не се е хванал сериозно и да ги осъди да платят една добра сума. Тогава и те ще се позамислят.

# 343
Правният и моралният аспект страшно много и страшно безнаказано им се разминават.
Иван просто ме погнуси как изрично наблегна, че “всички тук сте ми свидетели, че му казах да внимава”. А същевременно ние сме видели Ваня в по-стар епизод да казва, че в договорите им пише да играят на 100% - те нямат право на условия към продуцентите, нито за безопасност, нито за нищо.

# 344
Уж всички много притеснени за Жоро , пък едни танци завихриха.
Пълно лицемерие. Жалкото е , че няма никаква човещина в тях , а  приятели се пишат.
Живка ме дразни с тези монолози непрекъснато, все нея я дават.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 23:17 от Ernestina

Общи условия

Активация на акаунт