🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 025
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 345
За мен моралния победител за този сезон е Георги. Този човек на 180 градуса се преобрази в Фермата. В началото от един от най-неприятните хора стана един човек който до този епизод ми харесваше.
Първо че работеше без да мрънка като някой хора вътре. Второ беше човек който си остояваше мнението си със или без алкохол и без грам да му пука. Реално почти той свърши цялата работа за което евала.
Трето на битките той винаги се открояваше с тази подкрепа към дадения дуелст която за мен винаги ми е доставяло удоволстие. Даже от другия отбор той пак викаше.
Дано всичко е наред за Георги и му пожелавам най-много здраве.  С кученцето пак да са си заедно. Animal Dog2 Hug

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 02:04 от itshristina

# 346
  • София
Много добре ме разбрахте какво искам да кажа, то пък някой не може да спите, ако не се заядете с някой...

# 347
  • Другата България
Благодаря на Мари за това

Само заради него не съжалявам, че гледах тази вечер.
Единственото истинско нещо във формата.

# 348
  • Наоколо

Хора нещо не наред с това място и енергията там.
Както и с част от хората там.
Имена няма да споменавам.

Някой спомена, че манастирът е запустявал два пъти.

И аз това се замислих.

И не каквото и да е място, а Манастир!

# 349
Някъде четох, че Кари е при него. Обещал е на Мариан кученце от нея.

# 350
Тегаво беше, да, ама за Живка бил най-якия ден 🙄🙄🙄 не я харесвам и това е.  Днеска пак едни речи за зрителите хвърли.

Пламен и той с едни нелепи изказвания днес.

За Ваня и Жоро не се спря играта веднага, ама за принц Ивайло се спря. Как да не се ядосваш 😈
Спряха играта, защото каруцата  на Стефан се разпадна и той имаше време за почивка, докато я оправят. И&А казаха, че за да е честно и Ивайло ще има тази почивка по време на неговото минаване. Просто ударът му съвпадна с времето за тази пауза. За това спряха . Не заради някакво по специално отношение.  Ако Иво беше продължил и за него нямаше да има стоп. Нека омразата ви към даден човек не замъглява трезвата ви преценка. А и Гошо стана, извика добре съм и за секунда пак тръгна по трасето.  За какво да спират след като самият контузен играч продължава да тича , като Юсеин Болт

# 351
Cry CryHeart Ако включат кучетата като пети финалист, ще си наруша принципите и ще гласувам за тях.

# 352
За какво да спират след като самият контузен играч продължава да тича , като Юсеин Болт

В такава ситуация преценката не трябва да е негова, спира се играта и "насила" се преглежда, при удар в главата адекватността може да не е най-наличното нещо доста време след това, да оставиш играча "сам да си преценя" следва да си се ударил по-лошо и от него. Но тази "практика" не е прецедент, така че не ме учуди...

# 353
Цитат
me_for_president
^ ^ ^

Защото заради удара може да няма трезва преценка за състоянието си. Беше задължително да спрат и проверят как са нещата.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 00:47 от Не се сърди, човече

# 354
Повече от ясно е, че ще му дадат служебната победа. Така или иначе след тези битки един щеше да отпадне, сега съдбата по някаква причина се намеси и защити този жалък човечец. Но ако има късмета да се бори за зрителския вот се надява да изпита истинската "любов" на зрителя. Щото някак си до финал можеш да добуташ, но да спечели зрителя след такова човекопадение
Зрителския вот Grinning вЕрно ли ще им гласувате, хахаха... Честито на печелившите!

# 355
Много жалко, че точно на Георги се случи този гаден инцидент - човекът, който преживяваше битките на всеки един от участниците, но не можа да изиграе собствената си битка и то заради това, че две джуджета са твърде стиснати. Ама им свърши маса работа безплатно.......Disappointed

# 356
За мен моралния победител за този сезон е Георги. Този човек на 180 градуса се преобрази в Фермата. В началото от един от най-неприятните хора стана един човека който до този епизод ми хареса.
Първо че работеше без да мрънка като някой хора вътре. Второ беше човек който си остояваше мнението си със или без алкохол и без грам да му пука. Реално почти той свърши цялата работа за което евала.
Трето на битките той винаги се открояваше с тази подкрепа към дадения дуелст която за мен винаги ми е доставяло удоволстие. Даже от другия отбор той пак викаше.
Дано всичко е наред за Георги и му пожелавам най-много здраве.  С кученцето пак да са си заедно. Animal Dog2 Hug
Точно така мисля и аз ,направо  все едно бяха 2мс човека в него. Отначало стоеше пиеше, пушеше. В един момент прищрака и се включи и изпъкна .

# 357
Дали им присяда хайвера на опосумите...
Да разчиташ на интриги и злоба за рейтинг е нормално май, но да не зачиташ здравето и безопасността е нагло.
Те предоставят игрите, съоръженията, арената, мерките за безопасност...малко човечност няма да навреди.
И цирка е техен , и маймунките и те, но толкова безхаберно и нагло неглижиране на опасността от нараняване е долно.
Ясно, че участниците подписват, че на всичко са съгласни и продукцията не носи отговорност, ако се пребият ...но не им ли е гадно на джуджетата,  че вероятността да се пребиеш в калта, е доста по-голяма, отколкото , ако е на закрито?
Не мислят за участниците като за живи човечета.  Дали Иван би оставил стрина Ирина да търчи по мокрите греди и калта...
След нараняването на Ивайла Бакалова в къртицата , бих очаквала , че ще са маниаци на тема безопасност в игрите , но не би.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 01:37 от dany_nik

# 358
  • София
Много ме е яд за Георги. Виждах го на финал и защо не, дори изненадващ победител. Яд ме е, че не видяхме и качествен дуел, защото според мен точно Жоро и Киро можеха да направят дуела на сезона, но не и при тези условия, уви.
Кари как го чакаше ми се скъса сърцето. 😢 Напомни ми на любимия филм, ''Хачико''

Вината в случая за мен е изцяло на продуцентите, без значение дали Жоро е отказал наколенки и каска. Аз не си спомням някой с каска през тези 7 години на Арената. И да е имало ще са на половината пръсти на едната ръка. Но продуцентите са длъжни да си обезопасяват трасетата и съоръженията. Ние този инцидент го предвидихме тук в темата още в началото, когато коментирахме новата Арена. Знаехме какво ще стане през октомври и ноември като са на открито. Как може да пускаш тези тежки (особено Георги) мъже в тази студ, дъжд, кал и хлъзгавица? Тези условия са опасни дори за опитни професионални спортисти. И да, рискът с новата и по-голяма Арена не се увенча с успех. Моля, върнете ни старата закрита Арена или ако не искате, намерете начин да покриете откритата такава. Ще се бръкнете малко повече в джобовете, няма как.

Според мен утре ще направят нов служебен извънреден дуел, Киро - Любо. Няма как да му дадат подобна победа на Кирил, въпреки че той няма никаква вина за така стеклите се обстоятелства.
Но и за Киро няма да е честно. Защото изхаби усилия в тази битка за лудо. Сигурно Киро и Любо ще почнат от 0:0. Осра се целия финал с тази грозно разкаляна Арена! 🤐

Животът зад Фермата
Епизод 38: Кои са най-големите инати във "Фермата"?

Има един интересен момент с Мирон в който отговаря на определени мнения, че сезонът е провал, нарочно са го провалили, за да си напълнят джобовете?! Да, така поставено звучи абсурдно и е прав Мирон.
Но оставете това, за първи път Мирон не отрече, че сезона е провален. Изпусна ли се, пропусна ли този момент, не знам, но докато обясняваше защо зрителите не са прави (и да, тук имаше право) той забрави да не се съгласи, че сезонът е провал...
А че е провал се вижда от изследванията на агенциите. Толкова малък пазарен дял Фермата не е имала никога или поне аз не си спомням. Аз за това отдавна писах, че се дължи и на 'завета' от предния сезон, но и на прекалено много жлъч и негативизъм на този. Едно + едно = две. Да, скандалите продават, но И/А трябваше да съобразят, че Фермата си има една стара и по-интелигентна публика и че тя не обича сеир тип Биг брадър ама на село. А нови фенове трудно ще привлекат, защото младите фенове са при нацепените батки в ИВ. Т.е. пак Биг брадър ама на плажа.

Изходът за мен е един. Или правят Ол Старс (ама трябва яка реклама и обещания за нещо невиждано) или 1 година или повече почивка, за да им залипсва на хората отново Фермата. През това време конкуренцията съвсем ще отврати тяхната аудитория (те вече за трета поредна година го правят) и така. Или в краен случай да променят изкорен концепцията, но пак рискуват, защото доста хора няма да гледат следващия сезон и рискуват добрата промяна, която ще направят просто да не се види и оцени.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 02:29 от Diavolo

# 359
  • Sunshine state
Изключително съм ядосана на тазгодишното решение да няма закрита арена! Не мога да разбера поради защо - липса на пари ли, мързел да се построи ли?? Не един и двама се пребиха, защото е хлъзгаво. Айде без такива простотии за следващата година, ако може.

Общи условия

Активация на акаунт