🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 58 053
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 480
Сега какво - ще му чистят имиджа на Киро ли? Много смел, голям мъж, уаааау!!!

# 481
  • София
Да разбирам, че събота Коцето е на дуел, нали така?

# 482
  • Другата България
Да разбирам, че събота Коцето е на дуел, нали така?
По всяка вероятност който и да е на дуел от двамата мъже ще дръпне Коцето.

# 483
Прецакват Любо яко обаче

# 484
Прецакват Любо яко обаче
Това е игра, имаше форсмажорно обястоятелство.Никой не е прецакан.
Ако не пращахте Ваня нон-стоп ратай и на дуел, нямаше “мъжагите” да се скатават и сега да се чувстват ощетени.

# 485
Голямо чудо станало, то пък липсваше да се обяви и за победител Кирил! Хептен щеше да изоре дъното. Съвсем нормално е да се смята, че Кирил няма изигран изцяло дуел и да се яви наново.

# 486
Мартина се сърди и да, има такива, които хич не са за финал, обаче то има и късмет. Едни всяка седмица са на дуел, други до последната седмица не са ходили. Хитрата сврака с двата крака накрая става.

# 487
Всичко се връща като бумеранг, а? Жоро симулирал, че е болен и се потроши. Цял сезон Любо прави схеми да е с Коце на финал, а сега ще падне на 99% от Киро... а Коцето остава... иронично малко, в крайна сметка все пак Любо ще добута Коце до финала Grinning Иска ми се да злорадствам, но съм уморена, просто констатирам.

И видяхме Кралицата да пуска сълза ли, що ли...

# 488
Прецакват Любо яко обаче

А ти беше ''коронясан'' за Иво, нали?! Laughing
Бе, който и да е прецакан, най-добре си изигра играта Коцето. Надигра ги всичките каквото и да си говорим Laughing

# 489
Жоро ще си вземе Кари, олекна ми, спокойна съм.
♥️♥️♥️♥️

# 490
  • Другата България
Прецакват Любо яко обаче
Търкулнало се гърненцето, намерило си похлупачето.
Любо беше човекът, който правеше най-много сметки - кой, кого, с кого, и най-вече - кога.
Любо толкова се увлече да прави сметки за другите, че сега, когато някой друг направи сметка за него - така и не се усети откъде му дойде. Гошо му го ....пийййп задочно.
Любо беше този, който допринесе най-много за това Коцето да е все още във формата, пазейки го, за себе си естествено, докато жените излизаха една по една.
Е, природата не търпи празно.
Напълно реално и нормално на Любо му се случва това, което му се случва.
И той се усети, че е пътник, защото запя друга песен - "дори и да отпадна, съм победител". Сериозно ли?
Нали беше - "аз съм най-силен тука, аз, аз....", реване, биене в гърдите....е, що така, бе ЛюПко?

Таааа, Любо сам се прецака.

# 491
Мартина се изказа в типичния си мутренски стил и самият й изказ ми идва малко хард,но това което каза и аз си го мисля. Нелепо е Коцан да остане,а Любо или Кирил ,които може да са всякакви, но се счупиха от работа цял сезон,да напуснат

# 492
  • Разпиляна във въображението
Кирил вярвал в природата, после църквата... нещо такова май каза. Преди това се бе подпрял на дървото. А се подиграват на Ваня.

Любо да бе опукал Коцето преди момичетата да ги пускат на заколение на арената.

# 493
Е, Любчо сам се наигра. Големия стратег, ама не от Мировяне, а от Кресна. Още тази вечер ли ще го изпратят?

# 494
  • Другата България
И пак в бруталното време......

Общи условия

Активация на акаунт