🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 951
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 675
  • при късмета
Като поставях задачата с плетенето на чорапи, останах с убеждението, че е за всички. Т.е. всеки трябва да изплете 1 чифт. А и в предишни сезони винаги е имало такава задача, винаги е била за всички и сега, ако е различно, не съм го отчела. Затова и даваха много хора да плетат или да опитват.
( с плетките винаги се сещам за Красимир и кой още беше от 2 сезон, такъв смях падна, че за всички следващи не може да го настигне по забавление)
А Теодора никога не съм твърдяла, че е от работещите. Оценявам и това у Ваня, че вероятно си е взела някаква бележка или се е усетила как изглежда на зрителите, защото я дадоха да реже някакви неща в кухнята. Но и контрола и храната изцяло остави на отговорността на Живка и Мартина.

# 676
Като поставях задачата с плетенето на чорапи, останах с убеждението, че е за всички. Т.е. всеки трябва да изплете 1 чифт. А и в предишни сезони винаги е имало такава задача, винаги е била за всички и сега, ако е различно, не съм го отчела. Затова и даваха много хора да плетат или да опитват.
( с плетките винаги се сещам за Красимир и кой още беше от 2 сезон, такъв смях падна, че за всички следващи не може да го настигне по забавление)
А Теодора никога не съм твърдяла, че е от работещите. Оценявам и това у Ваня, че вероятно си е взела някаква бележка или се е усетила как изглежда на зрителите, защото я дадоха да реже някакви неща в кухнята. Но и контрола и храната изцяло остави на отговорността на Живка и Мартина.
Т.е. според теб дори и Киро е оплел един чифт чорапи, само Ваня е отказала? Ваня я даваха да плете, даже май и точно в момента, когато циркаджията се изтъпани да си чете вота на недоверие. Жоро сутринта каза, че Ваня е бъркала бетон с него, но незнайно защо такива кадри ни бяха спестени, а се наблягаше на излежаваща се Ваня. Контрола го прехвърли на Живка и Мартина, защото на нея напук отказваха да й изпълняват задачите. Не че нямаха претенции и към тях двете, че говорели със заповеден тон.

# 677
  • Sunshine state
Напълно излишно е точно в този сезон, в който очевидно работата не играе никаква роля, да се сравнява кой колко работел. Хеле пък Сълзата, дето плетеше освен чорапи и интриги, да се изкарва работлива. Супер хаотично показват кадри кой какво прави и не може да се прецени реално, та разчитаме на кой какво казал.

# 678
Аз тази седмица забравих,че Ванчето е фермер. Живка и Мартина командорят мъжете как да готвят,същите мъже в обора ,а Ванчето подпира стола и смята кой и как ще стигне до финал Grinning Снощи и за обичая тотално се отнесе. Честно казано се чудя как точно в живота помага на хора да се осъвършенстват ,като тя самата не показа никакво желание да научи нещо различно от  това което счита за удобно

# 679
  • при късмета
Не съм твърдяла такова нещо, не знам къде го четеш. Просто казах, че си мислех, че задачата е за всички. И до сега така е била и някой ако наистина закъса и не може да се научи или да завърши задачата, някой друг му я довършва. Та сигурно е имало и други, които не са си изплели чорапите, но Ваня беше единствената отказваща демонстративно да я свърши. Конкретно това е което ме подразни, не, че не е плела тя или друг. Дано сега е по-ясно

Много ми липсва седмицата на смяната мъжката и женската работа, които ги имаше до към 4 сезон, за 5 не помня. Винаги е била от най-забавните. Изобщо участниците в последните сезони, както някой много назад отбеляза, много малко се смеят и забавляват вътре. В този и миналия сезон общия смях и забавление ги няма. Не си сменят задачите, не играят игрите на баба и дядо, не си организират нищо странично, освен задължителното. А явно от там липсва забавлението

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 15:39 от ма ко

# 680
Не съм твърдяла такова нещо, не знам къде го четеш. Просто казах, че си мислех, че задачата е за всички. И до сега така е била и някой ако наистина закъса и не може да се научи или да завърши задачата, някой друг му я довършва. Та сигурно е имало и други, които не са си изплели чорапите, но Ваня беше единствената отказваща демонстративно да я свърши. Конкретно това е което ме подразни, не, че не е плела тя или друг. Дано сега е по-ясно

Ваня не  се е изтъпанила изведнъж пред всички демонстративно да заяви, че няма да плете. Стефан го подхвърли, уж на майтап, и тя така му отговори. Не знам защо Стефан не попита Киро какво става с чорапите, които той плете, а само Ваня. Ти имаш ли обяснение, защо се интересува точно от чорапите на Ваня?

# 681
Ваня я даваха как плете, макар и не тъй романтично по покривите и в метоха до дупето на Пламен. В градината съм я виждала по-често, отколкото с куките. Но дори това не ми е толкова важно, колкото видяното на арената. Там много ми хареса и също отношението към съперниците - подаваше ръка, прибираше снимките без излишно да се лигави. Заради тези неща я харесах, не заради нейните убеждения и практики. Не обиди никоя от жените вътре, а доколкото провокира нарочно Кирил или друг, те не издържаха на провокациите и не отговориха адекватно.

# 682
  • при късмета
Нина, не коментирам Стефан, коментирам Ваня. Да, вероятно е било с цел, но това не значи, че  отговора на Ваня ми харесва. Като правеше фасоните с листата, Стефан не даде задача само на нея, а разпредели на всички. Тогава пак имаше тръшкане. Ако за чорапите е било насочено само към нея, то за листата всеки получи задача. А отношението ѝ в двата случая идентично. Това е което не ми харесва, цялостно към задачите, не за всяка по отделно или една конкретна.

# 683
Коментираш това, което ти се внушава всяка вечер от екрана. Фактите са, че има и много по-мързеливи и неработещи от Ваня, но на теб все Ваня ти прави впечатление и ти е трън в очите. Очевидно продукцията добре си върши работата с евтините внушения.

# 684
  • Другата България
Аз тази седмица забравих,че Ванчето е фермер. Живка и Мартина командорят мъжете как да готвят,същите мъже в обора ,а Ванчето подпира стола и смята кой и как ще стигне до финал Grinning Снощи и за обичая тотално се отнесе. Честно казано се чудя как точно в живота помага на хора да се осъвършенстват ,като тя самата не показа никакво желание да научи нещо различно от  това което счита за удобно
Ето така
Скрит текст:
Съжалявам, ама не можах да се сдържа.
Има нещо около тази жена, което не може, и не може да ме накара да я харесам.
Но пък евала - на макс извлича всички ползи и дивиденти, които може, от участието си в предаването.

# 685
А всъщност тя обвързана ли е? Помня, че на един от дуелите във видеата с близките имаше един мъж, който каза, че я обича, пишеше, че е нейн приятел.
Да ме извиняват широкоскроените, не вярвам в приятелство между мъж и жена, та го сметнах за нейн любим, а не просто приятел.

# 686
Аз съм останала с впечатление, че не е обвързана,та ако е така питанката ми пак е как ги учи тия жени да си хванат мъже след като тя няма Joy

# 687
  • Стара Загора
Дали пък наказанието на Ваня няма да е едно служебно пращане на последното женско дуелче
Като за Ваня - малко ще й е. Предполагам - без право на глас до края на Фермата, ратай до края на Фермата /дори и да отпадне на дуел, да остане в обора/, сега служебно първи дуелист и първа на трасето /отнемат й двете фермерски звезди, и всички игри да ги играе с раница на гърба 25 кг./, да ходи до тоалетна на отворена врата, и личен слуга на Киро. Междувременно да оплете чорапи за всички монаси.

Ха, ха,ха... Може да се помисли и нещо като перманентно наказание, което да важи и за следващата Ферма 8.

# 688
Аз мнение за Ваня не съм изразявала. Генерално шапка й свалям за победите на арената. Участието й доста допринесе и за лъсването на същността на хора като Кирил и Ивайло. В последните аз не откривам нищо, което да ми хареса, така че в този спор съм твърдо на страната на Ваня.
Но.
По принцип ме плашат хората, които са изяли всички модни книжки за self help, self development и self love. Изобщо идеята някой простосмъртен да вземе да учи останалите как да живеят добре, оценени и обичани ми е много съмнителна. По неведоми пътища съм се оказвала в разговори с такива хора и съм ги напускала, втрещена от абсурдните клишета, които леко се перефразират и преповтарят постоянно. Ваня ми е от този тип, що се отнася до енергийните й вярвания и ритуали за връзка със светлината. А за обучението за достигане до сърцата на мъжете, публикувано по-горе, думи нямам. Стана ми смешно. И винаги такива неща ме карат да се чувствам неудобно, четейки или слушайки как някой може да се излага с такива заявки и обещания.

Яд ме е за Георги, макар да смятам, че щеше да не му е леко да победи Кирил.

# 689
Ами нали на обущаря децата боси ходят, та и Ванчето така със съветите за любовта..Joy

Общи условия

Активация на акаунт