🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 939
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 690
  • Другата България
Ами нали на обущаря децата боси ходят, та и Ванчето така със съветите за любовта..Joy
А на треторазрядния покривът протекъл.....

# 691
  • при късмета
Коментираш това, което ти се внушава всяка вечер от екрана. Фактите са, че има и много по-мързеливи и неработещи от Ваня, но на теб все Ваня ти прави впечатление и ти е трън в очите. Очевидно продукцията добре си върши работата с евтините внушения.
Аз никъде не съм казала "само Ваня не работи", а че "Ваня я мързи и избягва излишни дейности". Не е едно и също и много ясно, че не е единствената. И Теодора не свърши почти нищо, но е излишно да се коментира, като вече я няма. А Стефан според мен сега е по-деен от в началото. Дали защото няма къде да ходи, дали да не се набива на очи, не знам, но вече поема повече задачи и се справя в пъти по-добре в ратайството, от първото му

Ваня не я виждам никакви адекватни съвети да дава и го казах отдавна. Чудно как ще е полезна на някоя, харесала типаж като пиандето. Катастрофа

# 692
Ти не си казала "само Ваня", но  във всеки пост повтаряш "Ваня е мързелива", докато другите удобно ги пропускаш. Теодора и докато беше вътре, не помня  да си писала "Теди е  мързелива". Не че ти държа сметка, но на няколко човека тук всяко включване ви е тенденциозно против Ваня, и предварително знаем какво ще пишете.

# 693
  • при късмета
Аз гледам по-редовно и коментирам точно от излизането на Теодора и малко преди това. Затова не си прочела такива коментари, по-активна съм горе долу от тогава. Преди това съм писала по коментар-два на седмица, обикновено в края, а най-първите изобщо ги изпуснах

# 694
  • Mediterraneo
Ваня е новата Кобилкина? Ужас!

# 695
Ваня няма  голямо влияние над мъжете...млада , руса, приказлива...но не беше обект на свалки, при толкова свободни мъже.
На жени ли само ще дава съвети за любов ?

# 696
    Докато има хора, които плащат за такива услуги, ще има и предлагане. Това е бизнес като всеки друг.

# 697
Има ли някаква информация към днешна дата за Жоро, какво е състоянието му?
 Иван и Андрей доста неглижираха проблема със здравословното му състояние, а той милият изглеждаше доста стресиран на видеото от болницата.
Дано да е добре!

# 698
Гостувал е в сутрешен блок, доколкото разбрах, в пост на Дяволо има коректно инфо.
На коя дата, горе-долу , се е контузил Жоро, колко време е минало?

# 699
  • София
Днес в сутрешния блок изглеждаше добре, дори отлично. Според мен се е контузил някъде в средата на октомври, може би 15-17.

# 700
Жоре не можах да го харесам, някак си!
Що така, не знам. Навярно, не видях мъжкарското у него.

# 701
Жоро изглеждаше напълно възстановен. Пък и нали казаха към 5 дена в болницата, после две седмици домашно лечение, минало е това време и е добре.

# 702
Дали пък наказанието на Ваня няма да е едно служебно пращане на последното женско дуелче
Като за Ваня - малко ще й е. Предполагам - без право на глас до края на Фермата, ратай до края на Фермата /дори и да отпадне на дуел, да остане в обора/, сега служебно първи дуелист и първа на трасето /отнемат й двете фермерски звезди, и всички игри да ги играе с раница на гърба 25 кг./, да ходи до тоалетна на отворена врата, и личен слуга на Киро. Междувременно да оплете чорапи за всички монаси.
Joy Joy Joy Hands Plus1

# 703
  • София
Интересно стори е публикувала Ваня 😮

# 704
Ако наистина опосумите тикат Кирчо към финал , както ми изглежда на мен, очаквам скоро да "изпуснат" компромат за този, който се очаква да обере зрителския вот ( Справка "Боби, миналата ферма" ).
Кой е той обаче? Като останат четирима, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт