🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 923
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 705
😂😂😂
Живка кога е била вярна на Ваня, че да я предава?

# 706
Напълно подкрепям мнението, че бутат Кирчо към финал.
Очаквам всякакви манипулации.

# 707
И за да го бутат излъчват как крещи и обижда Ваня 😂😂

# 708
Колкото и да го бутат Кирил зрителя решава кой да спечели. Може пак като миналата година да гласуват за по-малкото зло.

# 709
Ако броят честно зрителския вот...
Ивчо, аз мисля, че тикат Кирчо към финал чрез показване на неговата злоба и простотия. Ако не бяха го запазили до сега, какво щяхме да гледаме и коментираме.
 Един вид контра пункт на нормалното поведение. Доста пъти си личеше, че има протекция, не се прави на разсеян Ивайло 😁
Очаквам сега да започнат атака, колко е работен Кирчо, и артист, и баща, и справедлив, и чудо...
Той от грижа за манастира е обиждал и тормозел Ваня, защото мързела е по-голям грях от омразата...
Добре, че опосомите не могат да си изпипват манипулациите и им гледам сеира. И на тях, и на Кирчо.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 20:28 от dany_nik

# 710
Ако имаше протекции щяха да зачетат победа, въпреки падането на Георги и едната изиграна игра. Нямаше да го подтикват към дуел с Любо

# 711
Очевидно , не е честно да го направят, затова и не посмяха. Освен това му дадоха възможност да постъпи " мъжки", и го повториха около сто пъти, ако някой не е разбрал, колко мъжки мъж е Кирчо.

# 712
Последно честно или нечестно е 😂

# 713
Кого е предала Живка? Ваня? Че те да не са венчани та да си дирят вярност?! Живка не е заявявала вярност никому там. Както и Ваня, всъщност. Тъй, че е добре който до където е стигнал, да се види къде и в какво е сгрешил. Той. Не някой друг. Отнася се за Живка, за Ваня, за Марта, за Любо....

# 714
Прегледах няколко видеа на Ваня в Ютуб, по разни почивки,нямах нерви да ги изгледам целите, но там е с гадже.

# 715
Последно честно или нечестно е 😂
Кое не разбра😁
Чест ти прави, че защитаваш приятеля си, но той говореше срещу теб на дуела ти.
Обяснявам, какво исках да кажа:
Не е честно Кирчо да победи в дуела с Жоро, защото нямаше дуел.
Не е честно да спечели фермата , защото си позволи да демонстрира грозно държание и омраза. Дори да е чувствал дълбока непоносимост към Ваня, не би трябвало да я изрази толкова явно и грубо. Съпруг, баща, артист...А всъщност грозен и груб.

# 716
На последния дуел не показаха ли във видеата с близки на Ваня един момък, дето преди не бяха показвали и под името му пишеше, че й е приятел (знам, че изписват приятел и на другия вид приятели, но все пак) и той завърши посланието си с "обичам те", та на мен ми изглеждаше като романтичен партньор.

# 717

От злополучния дуел с Жоро,всеки кадър и гласът зад кадър вменяват мнение за Киро,като една чиста момина сълза.Чак пък толкова да е бял и добър.....Е, всички видяхме.

# 718
  • Другата България
Любо като Кубрат Пулев ли се вживява, по-скоро изживява, с това излизане с нахлупената качулка, и демонстративното ѝ махане, разхвърляйки слама около себе си, представяйки си, че е звезден прах може би?
Децата му не говорят български?
Уай?

# 719
Детето на кирил какво е приказливо! Душичка!
Сина на Любо явно не знае добре български, но пък момиченцето много добре звучеше, дори бившата му се включи. Браво за което.

Общи условия

Активация на акаунт