🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 906
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 780
Тази Кирова ортикария ми дойде в повече. Толкова мн да не го харесвам този човек че колкото и лустро да се опитват да му сложат пак ще си остане този невъзпитан човек с дребна и злобна душа

# 781
  • Варна
Ауу , сгреших за наказанието. Посипвам си главата с пепел.

Иначе да, абсолютна боза. Имаше един Георги в сезон с Нури дето се биеше за честта на всички българи, мислех, че трудно ще намерят по-големи смотаняци. Ама, на, пак съм сгрешила. Намерили са си.

# 782
  • Бургас
Прав е Пламен, крайно време е Шизофренният Коцко да си ходи, все някой трябва да го отстреля, наистина е срамно, че остана толкова дълго

# 783
Оф, ще се гръмна с тази Мартина.
“Надявам се Пламен да избере Стефан, за да играят един равностоен дуел.”
Иначе преди това: “Как може някой от вас двамата (Кирил и Любо) да си тръгне докато тук още има такива недостойни хора, бля-бля.”

Добре, тези недостойните как трябва да отпаднат, бе??? Коцето да стане и да им каже: “Амии, много съм слаб и недостоен, за това мисля да напусна, защото хич не ми е мястото тук.”
Нали някой трябва да го отстрани, а като е толкова недостоен избор за всеки мъж вътре, как да стане?
Много ми е интересно Любо да беше на мястото Пламен и да трябваше да избира втори дуелист измежду - Кирил и Коцето, например, и беше избрал Коцето, дали пак щеше да е немъжкарско.
Това с достойните/недостойните избори най-много ме дразни от всичко.

# 784
Вождицата има някаква мания по тия мъжкари, не схващам иначе защо все това й е важно, втори мъж ли е влязла да си търси или? Grinning Защо й е мъжете във фермата да са такива кроманьонци с 120% нива на тестостерона, ще ги бори ли, ще ги.... ли. Grinning Любопитно ми е и какъв щеше да е кярът на Пламен да избере по-силен противник, някаква "услуга" ли щеше да му направи джоки или нещо й дължи...

# 785
  • София
Така зверски ми загорча от долнопробния цирк на Кирил. Интересно какви са представите в главата му за зрителите? Нима и за миг допуска, че някой ще му повярва?!
Не осъждам избора на Пламен, нали затова го кътаха толкова това Коце. То пък егати мижитурката, направо е срамно на тези години и уж мъж се води - на дуела мълчеше като затиснат, гък не каза в подкрепа на някого от дуелистите, сакън да не се мине да е лагера на губещия. Жалкарска история е цялото нещо, което гледаме от много време насам.

# 786
🤣😅🤣😅
Ох, Мартина просто.. ни' мо'а!

Мачка, рине (онзи ден и тая терминология влезе в речника), мъжкарски работи, мъжкарско поведение, мишки.. просто сякаш пътувам назад във времето в 90-те и слушам Тони Дачева, "Бедни и богати ", химнът на мутро света.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 22:32 от Mysterious_Former

# 787
  • София
Цялата история днес ми прилича на кризисен пиар да се забрави за травмата на Жоро. ИЗведнъж всички са бели и добри, а Иван направо се разтапя от умиление. Па чест, па мъжество, голяма драма!

# 788
Правилен избор направи Пламен. Понеже считат Коце недорасляка за слаб, дай да го направим победител. Виктор се направи на "мъжкар" и си замина. Любе си го пазеше за себе си и си тръгна преди него. И сега да отпадне Пламен или Стефан, понеже Коцко... не бил мъж. Ми 'що чини във Фермата?!
Това е игра и е редно най-силните да са на финал, а не някакви закриляни мухльовци.
КирЕ няма и да го коментирам. Грозен човек с грозна душа.

# 789
Тез пък! Какво мъжкарство ги гони, от толкова дърпане кой да привика Коцко на дуел си тръгнаха една камара хора, които можеха да поостанат вместо него. Айде, време му е и на него. И аз да бях Пламен, и аз щях да избера Коцьо. Голям келипир да се прави на мъж, няма що! Видяхме го Виктор.

# 790
Марта и Киро довчера ревяха, че "недостойните" са още вътре. Ами как няма като се жалват на всички, че било "немъжкарско" да ги избират за дуелисти. Играта почти свърши. За кого и за какво да го вардят Коцето? Че нали, ако Пламен не го дръпне сега, то другата седмица ще е на дуел така или иначе и то точно срещу Кирил "Диаманта". А сега Джоки ще си гледа равностойния дуел между Киро и Стефан. Да не говорим, че Стефан също не е нещо кой знае какво на арената и според мен хипотетично и от Коце би паднал.

# 791
Коцето е мишка, но ще се изкефя на макс да бие Големия страхливец Пламен.

# 792
Празна ферма. Няма хора, които да ми харесат, няма кого да избера, което автоматично ме улеснява в това да не гласувам... Само гръмки фрази, много патос и накрая едно фъссссссс като изпуснат балон.

# 793
Само Любо не съм изкоментирала. Чудесна постъпка за дарението - много щедро и благородно. И все пак вярвам, че тия неща е хубаво да се правят тихо. Иначе буди някакви съмнения за мотивацията да бъде направено.
И моето мнение е такова.
Харесвах го до момента, в който видях как обяснява на Пламен, че не е мъжко да сваля обвързана жена, а после гушкаше и се сваляше с Лора, която много добре знаеше, че също е обвързана.

# 794
Има ли някой на когото вече толкова му писна от драмите във Фермата? Не разбрахме ли, че във всеки човек живее и дявола и бога едновременно. Хайде вече да свършва това предаване и да гледаме нещо по-смислено от 21 часа. Да   спечели който и да е, така или иначе след 
няколко месеца никой няма да го помни /с изключение на най-запалените фенове/.

Общи условия

Активация на акаунт