🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 14 (05.12 - 12.12) 🐄

• 57 863
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 870
А аз гледам, защото няма конкурентно предаване, което ми харесва. Като се коментират слабости на една продукция от зрителите, има шанс да се опитат да се подобрят за следващия си сезон или да почнат друг проект. Това, при липса на (силна) конкуренция, е последната надежда да се вдигне качеството.

# 871
  • Асеновград
Все ми е тая , кой от останалите участници  с кой ще ходи на дуел.  Без друго нямам фаворит , не смятам да гласувам , така че ,не ми дреме .
А защо още гледам??? Защото толкова време им гледам тъпотиите, няма да се откажа точно на края я!
Докато имаше Игри на волята , като фермата не ми е интересна там превключвах и хвърлях по едно око , та минаваше времето , но сега няма.
Но има и положителна страна , за пред мъжът ми: Казвам: ееех как ме ядосаха пак тези , ще сипа още една чаша вино...хаха

# 872
А аз гледам, защото няма конкурентно предаване, което ми харесва. Като се коментират слабости на една продукция от зрителите, има шанс да се опитат да се подобрят за следващия си сезон или да почнат друг проект. Това, при липса на (силна) конкуренция, е последната надежда да се вдигне качеството.
Hug
Много по- вероятно е това, което е предизвикало най-много коментари и рейтинг да се търси в бъдещи проекти.
Нашите вълнения им дават идеи.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 11:51 от NOVA NADEJDA

# 873
Продуцентът на брадъра тръгна по тази логика да пали все по-низки страсти. В резултат няма брадър последните години.

# 874
Продуцентът на брадъра тръгна по тази логика да пали все по-низки страсти. В резултат няма брадър последните години.

Май няма, защото в последния вкараха Ванко 1, който беше осъден и май стана някакъв проблем с правата на формата, нещо такова ми се върти по спомен.

# 875
Продуцентът на Брадъра дали е останал безработен? Дали не дава идеи в други продукции?

# 876
  • София
Ох,Киру как си представяше большой театър,но нали е треторазряден и не му се получи.
Щеше да се потроши да скача и бърза,а можеше елегантно да изкриви 5-6 пирона,та поне да подари още една игра на Любо и на зрителите.
После Пламен бил страхливец.Ами той с Коце ли искаше да се сражава.
Аз си мисля,че Пламен най-накрая е намерил свръх таен код Simple Smile и се е разбрал с Живка-тя би могла да го разсекрети.
Ще ми е интересно да видя дали съм познала Simple Smile

# 877
  • София
пусната е нова анкета

# 878
За жалост откакто всички мои фаворити си тръгнаха...ми е толкова мудно...
Ако хората, които останаха са представата им за достойни финалисти не знам...

# 879
  • Вестерос
Идва края на сезона и по традиция новите в темата почват с въпросите защо се гледало и прочие...

Защо въобще се обяснявате? Няма смисъл.

# 880
Гласувах за Коцето, че да станем общо трима с баба му и Ивайло 🙂
И Цоньо сигурно ще е за Коцето, че нали неговите винаги падат.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 13:55 от Mama xxl

# 881
Идва края на сезона и по традиция новите в темата почват с въпросите защо се гледало и прочие...

Защо въобще се обяснявате? Няма смисъл.
Joy не съм нова, не пиша...и малко спрях да чета че ... ама не съм нова. Моите мнения са токова важни колкото и вашите. Всеки се хваща и обяснява на това, на което резонира.Hug

# 882
Извинявам се за дългото писание!
Миналата Ферма едва я изгледах с потоците сълзи и драми. Казах си... може и да е последната гледана от мен! Покрай ковид ситуацията обаче пак седнахме пред екрана да гледаме. Гръмко начало, много силна реклама,изключително интересни участници при представянето. След няколко седмици обаче всичко се пропука  и след пукнатините започна не чупене, а направо сгромолясване. Сред сълзите на Теди,сред хилядното изпяване на „Облаче ми бяло” , сред молитвите преди вечеря започна голямото разделение. Лагери и сплетни, изплуваха характерите на участниците и се разбра, че този сезон кастинга и избора им е абсурден. Както и заглавието. Кой да се пробуди? Някой от участниците? Зрителите? Продукцията? Така и не разбрахме. По всичко изглежда,че финалистите се очертава да са Живка, Пламен, Мартина и Кирил. Кой да спечели се питаме? На територията на манастир  с гръмкото мото за пробуждане.
  Живка ще вземе парите и ще си отиде в Австрия, какво пробуди в себе си тя, реши да се връща със семейството си в България ли? Не, няма никакво намерение за връщане.     Мартина се е женила само за мъже,които не са българи. Достойна е да спечели формат,в който се говори само за българщина? Какво пробуди в себе си?
  Пламен се пробуди и стана религиозен ли? Единственият , който влезе с визитка за изпитващ съмнения в религията. А задявките с женена жена на територията на свято място!
  Кирил ли да спечели? Даже и името му като пиша ми се гади! Камо ли пък да спечели.
Честито! Гласувай народе!
  Сега се опитвам да извадя някаква поука или урок от тази ферма. Нещо ми засяда като буца на гърлото обаче. Няма забавление (нямааа  радооост,както би изпял Иван) и няма смях. Каква е причината за тоталния провал? Без съмнение, агресията,тормоза и липсата на безопасност на дуелите са водещи. Отговаря продукцията. За избора на тези участници също. Предаването се гледа (гледаше) извън страната,това не е тайна.  Затова и последните сезони изобилстваха от българи, живеещи навън. Печеливша тактика? Да. Определено! Трябваше ли обаче точно този сезон половината от участниците да са „пришълци”? Любо и синът му живеят заедно, синът не говори български. Защо, Любо? Нещо пробуди ли се в теб, ще го учиш ли вече да говори български? Спомена, че си се отричал в миналото, че си българин, не взимаш сънародници на работа, какво искаше да докажеш, мъжкарството ти ли? Не те разбрахме! Как може същества като Ивайло и Кирил да бъдат вкарани в такава обител?  Такива циници! Не можаха ли да намерят 20-на души като Виктор и Чавдар, пък дори и Цоньо с неговата доброта? Да съчетаят забава с морал! Интересни игри. Искахме смях,веселие, да дават повече боричкащите се кученца ! Не можаха ли да обяснят за манастира,за монашеството, за иконописи и прочее?  Щеше ли да е скучен формата? За доста зрители , да, определено! На мен лично, не. Не ме разбирайте погрешно, не съм хейтър, предаването ми беше любимо.  Жизненият ритъм на Фермата обаче е вече една права хоризонтална линия и писукащия тон се чува от мнозина,но не и от И/А. Това е логичният завършек след вторачването да се прави хляб и зрелища, да се продават подобрени алманаси всяка година и собственото производство буркани, колбаси и прочее. И/А са стигнали явно до генералното заключение за „матряла” .
Пускайте кученцата за пети финалист!

# 883
Хубаво написано, но хайде за малко да си представим колко хора ще гледат предаване където им обясняват за религия,манастир, монаси и т.н. ? Тука хубаво сладко си приказваме,но не е зле и да помислим реално,в такъв род предаване ,рейтинг и съответно пари няма

# 884
Има една влогърка с клип от мястото на Фермата. В момента там си е пусто. Дори къщата на фермерите е празна. Няма легла. Камбаната е още на дървото.

Общи условия

Активация на акаунт