Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мерси, ще го видя и него.
Иначе аз в момента май само Отгледаните от вълци следя редовно.
На изчакване са ми последния сезон на Живите мъртви, Извънземния и СтарТрек.
За Извънземния се чудя, като ви чета май се отказвам от него.

# 181
Да, много либерални теми разглеждат и то по дразнещ начин. Иначе има и добри моменти, Линда Хамилтън все още участва (търси извънземни), но взеха да се засенчват от либерализма.

# 182
  • София
В 'Снежен снаряд' интересен епизод
Уилфорд за малко да ритне камбаната. А влакът се приближава към мястото 'Х' Не мога да повярвам, че ще излязат от влака и ще се премести действието на сушата, сигурно нещо ще се обърка или ще се разделят.
Очаквам Рут да вземе властта от Лейтън, който пак започна да прави глупости. Да сваля власт може, но не може да управлява.

# 183
  • Berlin
Интересен ли е този сезон? Аз чакам да излязат всички серии и тогава ще го гледам. Мисля, че ще излязат навън по някое време, нали вече не е толкова студено. Май валеше сняг, а е било невъзможно преди това.🤔 Сигурно някъде е “по-топло”, ама и може да има други хора и то ще стане като Lost.😂

# 184
  • София
Ами да, интересен е. Малко се изтъркаха вече. Сезони 1 и 2 са по-интересни, но все още държат фронта и бива.

Преди малко изгледах епизод 5
Хех, както и предполагах
Скрит текст:
Пайк стоеше зад нападенията.
Чудя се сега дали няма да има 'тънр' в Уилфорд и да стане добър и да помага, особено след като едвам мина трапа. Изглежда променен...

# 185
През 2024г. ще гледаме и анимационен филм по Властелина - The Lord of The Rings: The War of Rohirrim.
Действието ще се развива 200г. преди събитията в Хобит и ще разказва живота на Шлем Тежкоръки и изграждането на крепостта Шлемово усое.
Представена е и рисунка

# 186
  • София
Епизод 6 на сезон 3 на Snowpiercer
мхмхм
Скрит текст:
издразних се много на решението на сценаристите да убият Пайк. Беше много колортен герой, знаков дори. Но явно ще превръщат Лейтън в новия тиранин след като Уилфорд е в психологически срив и страда от тежко ПТС. Бе доста странен сезон...
Но големия въпрос е дали щя слязат от влака и докога Лейтън ще укрива лъжата си за топлото и зелено африканско оазисче.

# 187
  • Вестерос
Още не съм го почнала, май като излязат всички ще го изгледам. Добре ли върви поне?

# 188
  • София
Не на нивото на сезони 1 и 2, но пак е интересно.
Като цяло си го харесвам и го следя.

# 189
Стивън Фрай за фантастичните животни и произхода им (към края на предаването се появява и Джоан Роулинг), около час е, не е само клипче:

# 190
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате н.сериал подобен на Хевън, Под купола-малко градче, мистерии...И ако може да е завършен.

# 191
Еврика е такъв тип, но е комедия. Завършен е.

# 192
  • Пловдив
Много благодаря!

Аз вчера изгледах Поглед в бъдещото.
Хареса ми, жалко че няма втори сезон.

# 193
И на мен ми харесваше Поглед в бъдещето и съжалявам, че не го подновиха.

Сега видях, че е излязъл нов клип за Лунния рицар - слагам го в темата:

# 194
И 7 епизод на Snowpiercer е мега скучен, голямо разочарование е този сезон. След отегчителния епизод с раждането на Зара, този пак се върти около изтрещелия главен некадърник - Андре. Изобщо цялата идея за New Eden и толкова лесното убеждаване на пътниците ми се вижда нереално. След Дженифър и Пайк си отива, ако ни лишат и от Рут ги зарязвам.

Общи условия

Активация на акаунт