Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 605
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Аз писах в другата тема, но забравих да споделя в тази - 6-ти и 7-ми епизод на Местен извънземен са много интересни и си струва да се гледат (някои от другите могат да се прескочат). Може би от тук нататък сезонът ще е по-добър Simple Smile

# 196
  • София
Snowpiercer 3.7

Най-слабия епизод в този сезон и всъщност най-слабия епизод от всички сезони.
Андрето едвам го изтрайвам. Не може ли някой от него да ни отърве, защо все готините герои се махат или ги убиват.

КафеЛате,
Най-хубавото в последния епизод беше краят му и
Скрит текст:
това, че се спомена Мелани. Хех, знаех си. Дано не е партенка, че ще ги зарежа след като ми дадоха такава надежда!
Споко, Рут си е тук и би трябвало да вземе властта след като Лейтън се видя за пореден път, че чеп за зеле не става.
Уилфорд какво сега, от егоманиак и психопат го направиха добър ли?

# 197
  • България
Ще има сериал "Жената на пътешественика във времето“ с Роуз Лесли и Тео Джеймс.
https://scifi.bg/?p=74447

https://www.imdb.com/title/tt8783930/?ref_=ttfc_fc_tt

# 198
Спомням си смътно филма, може би трябва да си го припомня...
 Последните седмици ми остава малко време за сериали... Някой гледа ли втори сезон на Ъплоуд? Аз го свалих, но не съм го започвала.

# 199
  • Разпиляна във въображението
Голям рев удрям на този филм. Ще хвърля око на сериала, макар че семейството ни преживява загуба и гледам да пускам нещо, което да не е свързано с тъга.

# 200
  • София
Snowpiercer 3.8

добър епизод! даже много добър!
Скрит текст:
Уилфорд направи пореден ход, хех, не спира да ме изненадва този герой. Много добре написан и изигран!
Уф, дано Мелани наистина е жива и не ни пускат по пързалката, ама не мисля, защото феновете ще ги унишожат. Не се прави така. Така че за мен на 90% ще е жива. Но толкова време да не ползват такава актриса, топ име? Или е имала други проекти и временно не е могла да се снима или наистина е част от генералния сценарий, ама това последното нещо не ми се вярва.

# 201
Изгледах 2 сезон на Upload. Хареса ми, държат ниво, има развитие и завърши с клифхенгър. Все така забавен и с намигване за много неща от нашия живот.
Изгледах и излезлите 3 епизода на Пикар. Добре върви, според мен. Темпото е добро и съобразено с възрастта на Патрик Стюарт.

# 202
И аз за Пикард идвах да коментирам.
Много по-добре от първи сезон,който така и не изгледах и определено от Дискавари. Има борги, Q се появява и обърква нещата.Има и първи кадет ромуланец.

# 203
  • София
Snowpiercer 3.9

Скрит текст:
Юхууууу, Мелани се завърна! Simple Smile
Знаех си, уф
Амаааа, завърна се за това ли? Пак ли ще се върти това, сега пак ще я изкарат лоша. Дано наистина са щели да дерайлират ако бяха продължили, а и няма никакви доказателства за затопляне на климата. Уилфорд с кого ще играе? С нея ли или ще се опита да си върне контрола над влака. Ако Уилфорд и Мелани се съюзят ще е яко, но ще е жалко за георите им, защото пак ще бъдат победени от онзи смешник, поетчето Лейтън. Смешен мечтател, от глупостта на който си патят наивниците.
Хей ми хареса завръщането на Мел, хем не ми харесва начина по който употребяват персонажа и!
Всичко се прави, за да излезе прав главния герой, който е най-слабото звено в цялото шоу.

Halo 1.1
https://www.imdb.com/title/tt2934286/
Започна един от топ сериалите на годината. Високобюджетна продукция на Парамаунт по супер популярната игра и като цяло медия франчайз - ''Хейло''

Хареса ми първия епизод, НО не съм играл играта и не съм чел книгите по играта, така че няма база за пряко сравнение. Обаче четох доста мнения и като цяло хард ядрото го плюе яко, т.е. за пореден път не са успели да екранизират както трябва.

проблемите:
Скрит текст:
Бели герои са ги направили черни ; няма предистория, хвърлят в нищото, без да видим нещото ; спартанците са над 2 метра, а Биг шефа още по-внушителен, а извънземните са по-малки от тях, докато тук е обратното ; главния герой не си свалял каската/шлема никога ; нямало човек при извънземните ; а тук даже намекват за някаква роднинска връзка??? ; ООН са ги направили да изглеждат като нацисти и т.н и т.н. протести

НО
както казах, на мен ми допадна. Личи си, че е снимано с пари и поне засега се ядва и ще го следя.
Обаче ми се набиха на очи яко прилики с Мандалорецът. Все едно гледах Дин Джарин с Грогу, хаха
Или Хънтър с Омега от Бад Батч. ОК, играта е преди шоуто ''Мандалорецът'' ама самата игра е черпила вдъхновение от Стар Уорс и от образа на Боба Фет, това мисля, че е ясно. Зачетох се и наистина е така в н малка степен. Лошо няма, важното е да разкажат добре историята и да сме съпричастни с нея.
Този момент със свалянето на шлема, който хард феновете оплюват (както и политкоректността) тук според мен има смисъл, защото така момичето му повярва, а той имаше нужда от това. Все пак гледаме сериал и вкарват емоция. Това не е X-Box!

# 204
За този Хейло гледах оплаквания в Ю туб, че бил много либерализиран, но и аз не съм запозната с оригинала.

# 205
  • Разпиляна във въображението
И аз не знам играта, не съм гледала някакъв мини сериал по него. Нищо не знам. Дори и трейлърът не съм го загледала. Дано поне е интересно. Пикарт не ми хвана окото, Дискевъри не мога да се насиля да го продължа. Последната фантастика е корейското "Мълчаливо море".

# 206
Аз само извънземния гледам сега. Както и Мистериите на Мърдок, освен това два корейски, но с тях напредвам много бавно, защото нямам време.

Сега изгледах 8-ми епизод на извънземния - пореден добър епизод и нова завръзка:
Скрит текст:
Оказва се, че на Земята открай време пребивава друга извънземна раса, която е по-опасна от тази на Хари!

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 14:26 от pppqqq

# 207
  • София
Качен е първият епизод на Moon Knight Simple Smile

# 208
  • Berlin
Този не съм го чувала дори. Ама като е на Дисни, би трябвало да става за деца, нали? И за Мандалореца се чудя дали ще е подходящ да гледаме с децата, 8 и 11г.🤔

# 209
Има убийства. Не са много брутални, защото не всичко е показано.
Епизодът ми хареса, но ми се видя малко повърхностен.

Общи условия

Активация на акаунт