Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Все пак виждаме какво се случва и сега, когато един сериал е масово популярен - ето миналата година Скуид гейм беше във всички новини. Нетфликс не са плащали за пропаганда.
А сега имаме основно контрол на щетите.

# 676
Все пак виждаме какво се случва и сега, когато един сериал е масово популярен - ето миналата година Скуид гейм беше във всички новини. Нетфликс не са плащали за пропаганда.
А сега имаме основно контрол на щетите.
Аз не съм напълно убедена, че е контрол на щетите. Може и да е стратегия на продуцентите. Може сами да са провокирали развитие, в което да надминат очакванията на зрителите. В момента вървим към такова развитие, забелязвам коментари на различни места, че "не е толкова зле, колкото казвате". Естествено малцина като мен смеят да кажат в прав текст, че им харесва, защото ще ги обвинят, че не разбират от изкуство Simple Smile Но се прокрадват и такива коментари вече.

# 677
Във Фейсбук има много положителни коментари, както и в Туитър. Те не се трият от Амазон, за разлика от ревютата на сайта им.
Сезонът не беше ли 6-7 епизода, той скоро ще свърши? Едва ли тепърва ще се вдигне интересът.

# 678
В българските групи не се трият - във фейсбук, както и коментарите под самите торенти. Чужди не съм чела. 8 епизода са. На средата сме в момента.

# 679
Аз следя различни сайтове за телевизия, излизат ми и във Фб - там виждам коментари.
Между другото, да се върна на темата за Ариел - вече на няколко места (както мейнстрийм, така и други) виждам информация, че филмът ще е много различен от анимацията, но не заради актрисата. Според Дисни, не може русалката да излезе заради мъж - това е неприемливо и е лошо послание за малките момиченца. Така че ще имаме феминистка история Simple Smile

# 680
  • Русе
Естествено малцина като мен смеят да кажат в прав текст, че им харесва, защото ще ги обвинят, че не разбират от изкуство Simple Smile Но се прокрадват и такива коментари вече.
  За Фондацията имаше доста противоречиви мнения. В началото много не го харесаха, но към края имаше май повече позитивни мнения. На мен до края не ми хареса, даже и последната серия не я изгледах. Писах си, че не ми харесва и бях от малкото. Фейсбук групи не следя, освен ако не е нещо професионално или свързано с пряка моя дейност, та нямам идея къде какво се трие .
  Един път твърдите, че не говорите за изкуство , а за шоу. В следващия момент твърдите, че е недооценено изкуство. Май няма смисъл от дебат.

# 681
Бледолилава, гледай каквото ти харесва, но това не го прави непременно хубаво или лошо. Аз не харесвам единствено пропагандата и изопачаването на вече наложили се класики от разни псевдолиберали (либерасти).

# 682
  • София
Абе, взе да писва едно и също да се меля. Реших да гледам и да видя къде ще го докарат. Реално се коментира чернилки, расизъм и пропаганда, нищо друго по самата продукция Grinning

# 683
Темата не е само за една продукция. Май няма тема за Пръстените. Защо ли?

# 684
Мислех да спретна тема, ама колко човека ще пишем в нея?

# 685
  • Вестерос
Аз ще пиша. Не съм гледала още 3 и 4 епизод още.

# 686
  • София
Мислех да спретна тема, ама колко човека ще пишем в нея?
Аз ще се включа. Нищо, че 99% ще е замеряне с домати и яйца Grinning

# 687
  • София
Заповядайте в темата за The Lord of the Rings: The Rings of Power

https://www.bg-mamma.com/?topic=1482708

# 688
Аз мислех, че Пикар свършва с 2.сезон,а се оказа, че щяло да има 3 последен сезон, който излиза на 16 февруари през стриймплатформата Парамаунт+.
https://fb.watch/fBFfLakkm1/

# 689
Да, и ще връщат оригиналния каст на Следващо поколение.

П.п. аз не можах да намеря прилично ревю на Пръстените, прекалено са дълги за моя вкус и се отказах да ги гледам (имам си по-интересни неща). Но от едно клипче (което не беше ревю) разбрах, че все пак Джоузеф Моул, за който преди писах, че е симпатяга, се пак не е човекът от метеорита (а.к.а. Гандалф; преди не казах нищо по въпроса, защото гледането на ревюта не е същото като гледането на сериал и този, когото виждам най-ясно, е ревюистът):
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 21:03 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт