Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема X

• 36 630
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Snowpiercer 3.3

Уф, тук малко като на сапунка го обърнаха
Скрит текст:
пак обрат и преврат, сега отново Лейтън е на власт. За 3-ти път се сменя властта. Ама пак се намекна, че Уилфорт ще дочака своя реванш. Е, докога така?
Интересното обаче е, че май ще напускат влака, отиват в Африка, ама Лейтън ги излъга. Интересно, дали наистина ще има наченки за живот, ама не си представям сериала извън влака. Ще бъде нещо съвсем ново.
И май, май няма да видим Мелани повече...

# 166
Отворете в Ю туб и вижте коментарите:

# 167
Joy Интересни коментари.

Четох някъде,че Безос е луд фен на Властелина и само първия епизод струва повече от сезон 1 на Колелото на времето.

# 168
  • София
След Спайдърмен това ще е следващият удар на Marvel. Добре се справят във Фаза 4.

# 169
  • София
Отчетох се най-накрая с Arcane. Много ме плени този сериал. Не съм фен на играта, играл съм я малко. Обаче всичко беше бая изпипано. Финалът бе хипер отворен и се надявам някой да е оцелял след покушението на Джинкс.

# 170
Всичко от сюжетна линия, развитие на героите, динамика на събитията до саундтрак в Arcane е на извънземно ниво.

По повод продукциите на база игри, попадна ми новина, която много ме развълнува, защото играта ми е сред любимите, а именно, че Netflix ще прави филм по BioShock - https://www.ign.com/articles/bioshock-movie-netflix. Нямаше лошо да е сериал, но beggars can't be choosers Grinning

# 171
  • Berlin
E, то е ясно какво ще стане, Джинкс пак оплеска нещата, така да се каже.

Отчетох се най-накрая с Arcane. Много ме плени този сериал. Не съм фен на играта, играл съм я малко. Обаче всичко беше бая изпипано. Финалът бе хипер отворен и се надявам някой да е оцелял след покушението на Джинкс.

# 172
  • София
Resident Alien 2.3

Що за феминистична пропаганда беше този епизод?
Същият екип от сценаристи ли правят и сезон 2???

# 173
Да, за съжаление и тук го удариха на пропаганда. Преди имаше нещо, но сега е в чист вид.

Знам, че не е хубаво и някой може да се обиди, но вчера коментирахме килограми в темата за корейски сериали и днес, докато гледам 4-ти епизод си мисля непрекъснато дали Аста има 90 кг, или е по-малко...

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 13:12 от pppqqq

# 174
  • София
Що ни е изпаднала темичката на втора страница?  Simple Smile
Някой гледа ли From?
Има излезли три серии и пише, че е от създателите на Лост.
Мисля да го погледна, но с всички тези реалита дето тръгнаха, не остава време.

# 175
И на мен ми се събра работа тази седмица и изостанах с корейските и с фантастиките... Нямам търпение за Лунния рицар (заради Оскар Айзък), май само този сериал очаквам в близко бъдеще.

# 176
  • Somewhere far away

Нямам търпение за Лунния рицар (заради Оскар Айзък), май само този сериал очаквам в близко бъдеще.
Е само заради него ли? тцтц...
Grinning Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз също нямам търпение, очертава се да е мноого силен сериал!

# 177
Ами, от тези на Дисни плюс до сега ми харесаха само Мандалорецът, отделни серии на Боба Фет и донякъде Уанда/Вижън. Имах големи очаквания и за Локи, но не ме впечатли.

# 178
  • София
Този с Оскар Айзък как се казва?

# 179
https://www.imdb.com/title/tt10234724/
Moon Knight, започва на 30-ти март.

Общи условия

Активация на акаунт