"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 56

• 36 567
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Имам и аз пак един върпос.
На лекар съм сряда както ви казах имах кръвен положителен тест резултата беше 107 и нещо.
И тази сутрин реших да си направя и пиклив тест имах вкъщи и викам е то нали над 25 отчита. Да ама не излезна си ми отрицателен.
Най-вероятно е пладнала стойността ми. И ако е имало бременност то вече няма
Здравей и при мен се случи нещо подобно имах положителни тестове и кръвен и уринен обаче първо ми беше 20 кръвния после се увеличаваше нормално вчера си направих пак пиклив тест и беше с много бледа чертаа тоест не беше за мен положителен и тази сутрин прокървях дойде ми цикъл защото на тази дата трябва да ми дойде (мисля че може да имате като мен биохимична )бременност но за всеки случай утре и аз ще си пусна кръвен за да не е някаква цветна бременност при мен ... Обърнете се към вашия гинеколог....🥺

# 106
Имам и аз пак един върпос.
На лекар съм сряда както ви казах имах кръвен положителен тест резултата беше 107 и нещо.
И тази сутрин реших да си направя и пиклив тест имах вкъщи и викам е то нали над 25 отчита. Да ама не излезна си ми отрицателен.
Най-вероятно е пладнала стойността ми. И ако е имало бременност то вече няма
Здравей и при мен се случи нещо подобно имах положителни тестове и кръвен и уринен обаче първо ми беше 20 кръвния после се увеличаваше нормално вчера си направих пак пиклив тест и беше с много бледа чертаа тоест не беше за мен положителен и тази сутрин прокървях дойде ми цикъл защото на тази дата трябва да ми дойде (мисля че може да имате като мен биохимична )бременност но за всеки случай утре и аз ще си пусна кръвен за да не е някаква цветна бременност при мен ... Обърнете се към вашия гинеколог....🥺

Ами при мене не знам какво става всеки ден ми е лошо. Кръвното ми пада всяка сутрин, пия хапчета упрогестан, двуфастон и фолиева киселина. Кръвен като пусна ще видим. Надали има бременност вече. Но какво да се прави.
А какво е биохимична? А аз да кажа че оскъдно кървя по една две капки но имам цяла седмица вече и докато кървях ми излезна кръвния положителен. Не знам как но да... гърдите ме болят ужасно нямам такива ПМС. Абе ще видим знам кога ми е била ову. Защото я следи лекар около 22-24 нещо такова беше 11 месец

# 107
Утрогестан приет орално дава тези странични ефекти. Свържете се с медицинското лице и обсъдете този проблем, щом ви става толкова зле от тези хапчета

# 108
  • София
Здравейте, това е 3 + тест , първите два бяха на фолиум , имам 3 дни закъснение

# 109
При три плюс теста ни питаш дали е положителен ли? Аз мога да ти честитя и след 10 дни на лекар Simple Smile ако искаш да установят бременност.

# 110
Здравейте! Закъснение от 2седмици днес направих този тест сутринта , веднага се появи чертичка , но много , много бледа едва доловима на камера. Изпарителна или ... ? Благодаря! В четвъртък съм на гинеколог , за да се вземат мерки за закъснението , ако не е от бебе.

# 111
Направете кръвен тест или друга марка уринарен тест сутрин. За двуседмично закъснение би трябвало да е доста по-наситена чертата.
Здравейте! Закъснение от 2седмици днес направих този тест сутринта , веднага се появи чертичка , но много , много бледа едва доловима на камера. Изпарителна или ... ? Благодаря! В четвъртък съм на гинеколог , за да се вземат мерки за закъснението , ако не е от бебе.

# 112
Здравейте , 2-ри ден на закъснение, днес сутринта направих теста, според вас положителен ли е ?

# 113
Според мен е положителен. Може да се чуете с АГ за час след 10 дни поне, че да се види сакчето.

# 114
Здравейте момичета, имам питане. Възможно ли е тест за овулация да отчете бременност 5 дни преди цикъл?
Понеже три теста вече с плътни две чертички, дали е това което мисля или да изчакам до датата на която трябва да дойде цикъла ?
Благодаря ви предварително!

# 115
А защо просто не направите тест за бременност? Но най-добре изчакайте още няколко дни..
Здравейте момичета, имам питане. Възможно ли е тест за овулация да отчете бременност 5 дни преди цикъл?
Понеже три теста вече с плътни две чертички, дали е това което мисля или да изчакам до датата на която трябва да дойде цикъла ?
Благодаря ви предварително!

# 116
Здравейте Момичета, последната ми менструация беше на 23.11.2021г. Трябваше да ми дойде на 24.11. Цикъла ми беше 3 дена овулацията ми беше не от 2.12 до 7.12м. 28 дена ми е според вас положителен ли е ?

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 20:21 от bubanka

# 117
Цикълът ви е 28 дни, а не 3 дни. В този случай трябва да ви дойде на 21, а не на 24, нещо не сте ги сметнала правилно. Овулацията е само 12 часа, а не пет дена. Това е фертилният прозорец, в който може да забременеете. Ако не засичате овулация с тестове или мерене на температура, няма как да знаете на кой ден е била.
Чертата на теста изглежда като изпарителна.

# 118
Цикълът ви е 28 дни, а не 3 дни. В този случай трябва да ви дойде на 21, а не на 24, нещо не сте ги сметнала правилно. Овулацията е само 12 часа, а не пет дена. Това е фертилният прозорец, в който може да забременеете. Ако не засичате овулация с тестове или мерене на температура, няма как да знаете на кой ден е била.
Цикъла ми беше 3 дена само  на 24/11/2021г. Трябваше да ми дойде а то ми дойде ден по рано 😉

# 119
Цикъл е от първия ден на менструацията до първия ден на следващата менструация, тоест 28 дни, а не 3 дни. Менструацията ви е 3 дни 😉

Общи условия

Активация на акаунт