Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 19

• 61 689
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Аз ги нося в клиниката в която се следя. Мисля, че го правят по-скоро като услуга. До колкото знам няма къде да се предават иначе инжекциите

# 511
  • Замък сред облаците
Инжекциите се водят опасен отпадък.

Вариант 1: питаш в болницата, дали може да ги предадеш.

Вариант 2: всяка община има график за събиране на опасни отпадъци от домакинствата, проверете на сайта на своята.

# 512
Аз си събирам моите за кифленска снимка и разпространение на информираност Simple Smile След това ще отидат в подвижния пункт, за който спомена АА

# 513
В подвижните пунктове няма да ви ги вземат, пробвала съм. Вариант са болници и лаборатории. На мен също ми съдействаха от болницата в която се следях, но както казват в коментар по-горе е по-скоро услуга, а не практика

# 514
И аз ударих на греда с инжекции и стари лекарства.
Никъде не ги искат ще ги хвърля в общият боклук...нямам избор Sad
А на опаковката на лекарствата пише да се предадат в аптека...изсмяха ми се в няколко аптеки след като им го цитирах Sad

# 515
Тази пролет на мобилния пункт за събиране на опасни отпадъци в София ми взеха старите лекарства.

# 516
Здравейте момичета много ми е приятно да съм сред вас съвсем в началото сме ние 4гс+5 дни  на фраксипарин сме още от теста с 2 черти и положителен кръвен исках да питам чувствате ли нещо като симптоми 🤨 и как бяхте в началото на бременноста  благодаря предварително Бог да бъда с нас до края ❤️❤️❤️

# 517
Здравейте, момичета, къде в София мога да намеря Фраксипарин 0.6?

# 518
.

Звънкай по аптеки например детелина  там си намирам често 03 фраксипарин

# 519
Какво мислите за вагиналния преглед мамчета при ранна бременност, преди 9 години не са ме бъркали да дразнят там незнам хич не го одобрявам това как мислите 🤔🤔🤔

# 520
  • Замък сред облаците
За тези въпроси има други теми, тук темата е за кръворазреждащи лекарства.

# 521
Някой приема ли еутирокс с фраксипарина аз го бях спряла но от няколко дни усещам сърцебиене може би трябва пак да го почна но не знам дали могат заедно притеснено мие акушерката мие голяма работа не ми двига два дни да  бях попитала нея 😑

# 522
Аз взимам елтироксин, то е същото, нищо им няма да се приемат заедно. Защо сте го спрели?

# 523
Аз взимам елтироксин, то е същото, нищо им няма да се приемат заедно. Защо сте го спрели?
.

В токуда  ми бяха направили изследвания и ми назначиха еутирокс моята гениколожка преди седмица две ми каза да не го пия но прочетох в статии че без еутирокс по време на бременност имало сърцебиене

# 524
Аз имах в началото сърцебиене преди да го почна. Но ако ви е било високо тсх-то, би трябвало да го пиете през цялата бременност за да се контролира и да е в нормата при бременни.

Общи условия

Активация на акаунт