Търсене и размяна на кодове/отстъпки

• 95 112
  • 803
  •   1
Отговори
# 570
Моля спешно за код за емаг

# 571
Имам за 4% ако Ви устройват, пишете.
Здравейте, аз търся код за booking. Трябва да резервирам хотел за придружител на човек в болница.

# 572
  • Пловдив
Имам за 4% ако Ви устройват, пишете.
Здравейте, аз търся код за booking. Трябва да резервирам хотел за придружител на човек в болница.
Всеки лоялен клиент на Н§М има 4% за booking.

# 573
Не знаех, никога не съм ги използвала, така че не им знам условията.  Падна ми се от късметче на Йетел.

# 574
  • Г. О.
Подарявам код за Практис -15%.

# 575
  • София
Благодаря на всички за отзивчивостта 🤗
Лещичка ми прати на л.с код. Бъдете здрави и усмихнат ден на всички 😊

# 576
20% отстъпка Комсед
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 13:10 от FBID100000673874781

# 577
  • Сф
Промокод: YTTL2567

Получаваш промокод, който ти дава 10% отстъпка от Zlatna Ribka 💁‍♀️ като можеш да избереш да пазаруваш онлайн или във физически магазин на веригата в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас или Стара Загора.

PHILIP KINGSLEY, Olioseta, BioSilk, NEUMA, Ellwo, Mediceuticals, MKS Eco, O'right, Compagnia del Colore, ECRU New York, Dessata, ApHogee, BOSLEY и SuperPlex.✨

За да използваш кода в онлайн магазина на www.zlatnaribka.com е необходимо да добавиш желаните продукти в количката, да го въведеш в полето при финализиране на поръчката и да натиснеш бутона „Активирай код“. Можеш да ползваш кода и във физическите магазини на Zlatna Ribka. Покажи го на касата.🙌

➡️Отстъпката, която дава кодът, не се комбинира с други промоции и не важи за артикули, които вече са намалени. Кодът може да се ползва еднократно. Един потребител има право само на един код. Кодовете не се прилагат с натрупване. За една поръчка онлайн или покупка в магазин може да бъде използван само един промокод като отстъпката се прилага за всеки закупен артикул, за който този код за отстъпка може да бъде приложен. ✨

Кодът може да бъде използван до 30.04.2022 г.

# 578
Отпразнувай Великден с онлайн отстъпки до 25% 🐣

Избери смартфон от нашата пролетна онлайн селекция, вземи го с план Тотал +, Тотал Макс или Тийн и спести до 25% от цената в брой с промокод EASTER 🐇

Можеш да се спреш на един от трите актуални модела с атрактивни отстъпки:
📱 SAMSUNG Galaxy A52s 5G 128GB - 15%
📱 XIAOMI Redmi Note 11 64GB - 20%
📱 Realme GT Master 128GB - 25%

Възползвай се от онлайн оферта 💐онлайн до 29.04.2022 г на yettel.bg

Хайде, натисни бутона 👇 и разгледай Великденските ни предложения 🔔 Онлайн е бързо, лесно и удобно, а доставката в цяла България е безплатна 📫

# 579
  • Стара Загора
Бихте ли ми пратили код за 20% от Комсед? Благодаря предварително

# 580
По-нагоре съм пуснала за Комсед,но като гледам май техните кодове са еднакви за всички.

Пускам за 15% Praktis :

Скрит текст:
Твоят промокод за 15% отстъпка от PRAKTIS e 0767399375

Mожеш да избереш да пазаруваш онлайн или във физически магазин на PRAKTIS🔨
За да използваш кода онлайн на praktis.bg е необходимо да създадеш свой профил, да добавиш желаните ненамалени продукти в кошницата и да въведеш кода в поле „Код за отстъпка“. 🙌
Ако искаш да ползваш кода в магазин на PRAKTIS, покажи го на касата. Кодът важи само за наличните стоки в магазините.

➡️ Отстъпката, която дава кодът, не се комбинира с други промоции, талони и карти за намаления и не важи за артикули с безплатна доставка или които вече са намалени в магазините. Кодът може да се ползва еднократно и за една поръчка може да бъде използван само един код. Един потребител има право само на един код.

Възползвай се от отстъпката до 02.05.2022 г. ⏳

Praktis е верига строителни хипермаркети за професионалисти и любители.

Падна ми се и 15% за покупка на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2,но не знам дали на някой му трябва изобщо.

# 581
Здравейте, някой с код за Технополис?
Благодаря предварително Simple Smile

# 582
Някой може ли да сподели код за Buzz, District или obuvki.bg?

# 583
Добро утро! Търся код за Happy Delivery.

# 584
Бриколаж
Парфимо.

Общи условия

Активация на акаунт