Име на момиченце с буква К

• 9 642
  • 131
  •   1
Отговори
# 60
Stuck Out Tongue Winking Eye Кетина и Келиана? Вие сериозно ли?

От мен Катерина или Калина.

# 61
  • Варна
И аз намирам предложените имена от авторката за ужасни. С К харесвам само Калина и Карина за имена на момиче.

# 62
  • на последния етаж
Калина, Катерина

# 63
Камелия, Карина, Катрин, Клаудия, Клементина, Клеопатра, Косара, Красина, Ксения, Kиара, Катарина, Калиопа

# 64
Не ми харесаха особено. С К харесвам Карина, Калина, Кейли, Кайла, Кайра, Кристина, Киара и може би Клара.

Да добавя също Кейт/Кейти и Клеар!

# 65
Нито едно от имената от първия пост не ми харесва. Предлагам Косара, Карина, Кристина, Каролина и Киара.

# 66
Катерина,
Калина,
Карина,
Камелия,
Кристина

Константина не е лошо, но е много дълго според мен. Другите споменати са ми много измислени...
Аз съм чувала името Константина като Констанс

# 67
Катерина,
Калина,
Карина,
Камелия,
Кристина

Константина не е лошо, но е много дълго според мен. Другите споменати са ми много измислени...
Аз съм чувала името Константина като Констанс
Констанс е много по-нежно и женствено от Константина, наистина. Авторката получи хубави предложения, надявам се да се спре на някое име от тях, защото онова Келиана... Само ще отнесе подигравки детето в училище, че е с кели и какво ли оше не.😱

# 68
Познавам момиченце с името Калея. Уточнявам, че детето е от смесен брак, бащата е чужденец.
На мен много ми харесва името. На галено й казват Кали.

Иначе от по-масовите предпочитам - Калина и Карина. На галено Кали и Кари. Може би и Камелия - Ками.

По-традиционните - Кристина, Константина, масово се съкращават на Тина, Тинче и се губи смисъла на хубавото цяло име.

# 69
Познавам момиченце с името Калея. Уточнявам, че детето е от смесен брак, бащата е чужденец.
На мен много ми харесва името. На галено й казват Кали.

Иначе от по-масовите предпочитам - Калина и Карина. На галено Кали и Кари. Може би и Камелия - Ками.

По-традиционните - Кристина, Константина, масово се съкращават на Тина, Тинче и се губи смисъла на хубавото цяло име.

Имам няколко приятелки Кристина (може и едната да е Кристияна) на всички им викат или Криси или Кристи или Криста. Жалко, че на някои викат Тина, няма нищо общо с красотата на името. Нямам приятелка Константина, но имам Констанс и всички и викат Анси. На Константина бих викала Анси или Кони.

# 70
  • Down south
И аз имам приятелка Констанс. Много ми харесва името, но всички я наричат Кони/Кани.

# 71
Имах колежка Константина, която държеше да й викат Коце.

# 72
Познавам момиче, което всички наричаме Ина и сигурно след десетилетие разбрах, че се казва Константина. Grinning

# 73
От Вашите предложения Константина ми харесва.
Но има риск да й казват Коса.

# 74
Да добавя ,че ми харесват и Кристина и Кристалина🥰

Общи условия

Активация на акаунт