Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 783
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
И азполучих същото яке, обаче ми беше тясно в раменете и го върнах.
Пуловер на Only с дантела на гърба също върнах, къс и широк се оказа. Освен това отпред идва плътно до шията, а аз обичам да ми е по-свободно.

Но си поръчах друго яке:

# 241
  • София
Здравейте!
Някой да има промо код? Имах два. Но са изтекли преди ден… Sad 15% ми е окей. Simple Smile

Благодаря предварително. Wink

# 242
Пуловер на Only с дантела на гърба също върнах, къс и широк се оказа. Освен това отпред идва плътно до шията, а аз обичам да ми е по-свободно.
Скрит текст:
Devil_Rose, пробва ли ей така за идеята да го облечеш наобратно и да видиш как стои? Smiley

# 243

И моето яке дойде, но ми е малко,  а така хубава цена му направих с кода 160 лв.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 20:50 от kifla_tv

# 244
Мина ми през акъла да го пробвам и наобратно, но така или иначе е къс и широк, повече отколкото ми харесва.
Върнах го следобед заедно с якето.
Това яке си го оставих и си го нося с кеф. То е причината да заглеждам по-дългите модели, до сега не съм носила. Ама да ти е топло на дупето хич не е за подценяване Simple Smile

# 245
  • Варна
Мина ми през акъла да го пробвам и наобратно, но така или иначе е къс и широк, повече отколкото ми харесва.
Върнах го следобед заедно с якето.
Това яке си го оставих и си го нося с кеф. То е причината да заглеждам по-дългите модели, до сега не съм носила. Ама да ти е топло на дупето хич не е за подценяване Simple Smile

Това яке толкова много пъти го слагах и вадих от количката,че вече няма размер като за мен,но е още в любими.Би ли коментирала малко повечко за него!?

# 246
Здравейте!
Някой да има промо код? Имах два. Но са изтекли преди ден… Sad 15% ми е окей. Simple Smile

Благодаря предварително. Wink

Здравейте, преди малко ми попадна този

# 247
Някъде ми попадна:

About You
-15% ЕКСТРА с код 15PROMO
Само на 15.01.2022 от 00:00 до 23:59 ч.

# 248
desuri Поръчах си L от якето Бруноти. Според мен отговаря - обикновено гледам в раменете да ми е ок. Надолу стои право и не пристяга. За да сядам съм разкопчала по едно копче - да не го вдигам, пробвах с ципа разкопчан от долу нагоре и пак става.
Тънък шушляков плат, но ми харесва. Нося със суитчър с качулка, показвам я над яката. Иначе е по врата закопчано. Леко е, но го носих и на 8 C и ми беше добре.
Като качество е добре също, хубаво ушито.
Бих си взела и друго с нормална яка (пак тип риза), но аз не обичам нищо покрай врата.
Следи за номер - цената му е ок сега. Аз го взех за 124 лв.

# 249
Подарен.
Скрит текст:
Имам код за - 25%, няма да го ползвам. Ако някой го иска?

Последна редакция: сб, 15 яну 2022, 14:17 от bg_MAMA_Fan233

# 250
Имам код за - 25%, няма да го ползвам. Ако някой го иска?
Аз, бих го ползвала!

# 251
Не знам как не съм я набарала тази тема по-рано, но се включвам.Виждам , че някой беше питал за якетата Navahoo - взех две , и определно това са най-топлите якета, които съм купувала някога ! Ако някоя се чуди - да спре и да поръчва, заслужават си всеки лев.Особено в момента с -15% е супер.
Моите са тези, като обмислям да си взема и от по-дългите, най-вероятно догодина, че вече имам доста в гардероба.

# 252
  • София
Не съм била аз, ама точно снощи си набелязах няколко... приемам ти мнението като знак от съдбата и ще поръчам. Grinning

# 253
  • София
Най-добрият ми избор за яке е на тази марка. Нито вятър минава през него, нито ми е студено нито като вали се мокри цялото (т.е. мокри се, но съхне адски бързо). Моето е дълго обаче.

# 254
Здравейте. Обръщам се към всички,които са си взели якета на марката Navahoo. Моля за мнение относно размера-отговарят ли си? Ръкавите тесни ли са?
Това е модела,който харесах и поръчах.
П.С. хвърлила съм око и на това

Моля ако някоя го има да сподели дали топли и имало ли е проблем след пране?

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 02:49 от Sunn

Общи условия

Активация на акаунт