Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 786
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Аз бях взела едно на Навахо и го върнах - размера отговаря, но ръкавите са ужасно тесни и неудобни. А съм със слаба фигура, нося 34-36 размер! Иначе изглеждат качествени, но реших да не поръчвам друго от тях.

# 256
Аз тъкмо им се чудех и днес поръчах това… Ще видим как ще ми стои!
Когато плащането е с наложен платеж, при връщане как възстановяват сумата?!?

# 257
Въвеждате си банкова сметка в профила в сайта.

# 258
Аз бих казала, че зависи от модела.При мен единия е с по-тесни ръкави, а другия с по-широки.
Възстановяват сумата по банков път , аз не съм я получавала по друг начин Въвеждате си банковата сметка в приложението веднъж , и готово Simple Smile

# 259
Някакво кодче имали?

# 260
  • Варна
HEYDA15
Важи за сума над 100 лв

# 261
Аз бях взела едно на Навахо и го върнах - размера отговаря, но ръкавите са ужасно тесни и неудобни. А съм със слаба фигура, нося 34-36 размер! Иначе изглеждат качествени, но реших да не поръчвам друго от тях.
Аз съм слаба и много ниска.
Трудно си намирам нещо,което да ми стои както искам. Всичко ми е широко.
А якето искам да е по мен и с тесни ръкави,затова поръчах на тази марка и много се надявам да ми е ок.

# 262
HEYDA15
Важи за сума над 100 лв

Благодаря пробвах го ама нещо неще

# 263
Код за 25% някой?
Иначе за 15%- IVOMILA15

# 264
  • Пловдив
Разглеждах ги и аз тези якета, много ми харесват, но няма никакви налични номера. Или са S, или XXL. На мен ми трябва L, а на всички е изчерпан този номер. Иначе си ги записвам като препоръчани и ще ги дебна (пуснах да ме известят).

Тези, които казвате, че топлят, отвътре с мека вата ли са или са шушлякови?

# 265
  • Варна
HEYDA15
Важи за сума над 100 лв

При мен работи.
Пробвах го преди да го напиша.

# 266
  • Варна
HEYDA15
Важи за сума над 100 лв

При мен работи.
Пробвах го преди да го напиша.

Благодаря и при мен работи отнесох едни мокасинси Simple Smile

# 267
  • София
Аз това поръчах, М размер

# 268
А не са ли тежки тези якета? Иначе отвътре е много миличко. Simple Smile

# 269
Е малко са тежички,да.Но както се съгласихме дружно - поне има за какво, че ти е топло и не усещаш вятъра.
Аз имам и други тежки якета, ама си умирам от студ с тях и бях изключително приятно изненадана, когато получих първото и го облякох с къс ръкав отдолу в един брутално студен вятър.😁

Благодаря за кода, отдавна исках да си направя този комплект, но все не ми се даваха пари( долнището доскоро беще на 90лв редова цена), защото идвам от парфюмните теми и от една година съм вечно разорена...🤣
Така де , редовно се разорявам  и с абаут, но там поне връщам... понякога 😅 Ама тук от два дена нещо пак ме хвана манията да пазарувам.
Ето това :
 Не знам вие как сте с тази марка ( Urban classics), аз съм много доволна от дрешките - и материите и моделите ми допадат и са супер удобни.Имам доста техни неща вече ❣

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 16:08 от KristinaZ

Общи условия

Активация на акаунт