Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 229
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Отговарят ли си размерите на якетата Navahoo?

# 346
Поръчах си едни боти на Apple of Eden. Някой дали знае дали стават?

# 347
Отговарят ли си размерите на якетата Navahoo?

Като размер за мен си отговарят (зимна дреха е все пак- аз съм S ,зимни връхни дрехи определено взимам М), но зависи от кройката на модела - някои са по талията, както и ръкавите са различни, може да са по-широчки , а при други са по-тесни.

# 348
Ей тези кубинки поръчах аз:
https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/kasi-botushi-s-vrazki-7079852
Исках Мюс, но докато се чудя свърши моят номер 😳
И тези лачени на Габор:
https://m.aboutyou.bg/p/gabor/kasi-botushi-s-vrazki-7390907
От марките имам впечатления, че са добри, да видим и двата ли ще оставя...Метнах и няколко сутиена на Етам и 2 тениски. Връщала съм сутиени преди време, нали няма някакви промени относно връщането на бельо сега? В Лидл има новости, затова се сетих малко след дъжд качулка, ама...

# 349
Сутиени върнах три докато нацеля точен.

# 350
Аз бях поръчвала 9 сутиена на Етам, от тях си избрах 1, а на 1 ми бяха объркали модела. В крайна сметка го върнах и него, че си взех от Лидъл по-хубави 😄

# 351
  • София
Хубавата новина е, че намалението приключи и можем да ползваме всякакви кодове сега. Simple Smile Лошата (за мен) е, че не откривам активни такива за 15% или повече. Grinning

Някой да знае за активен код в момента? Или да има такъв и да не го ползва (ако да, моля да ми пише на ЛС)? Предварително благодаря! Hug

# 352
Момичета помощ, реших да използвам съветника за размери за дънките но не мога да разбера каква е тази дължина, от къде до къде се мери? Максималната дължина е 36 🙄
Да не говорим, че размерите са в инчове, и трябва да се меря с рулетката 🥴

# 353
  • София
Дължината която взимам за дънки е 32. Висока съм 172-173. Но
имам и дънки с дължина 34 които са ми леко дълги но стават, когато са по-тесни.

# 354
А как да си измеря дължината, от талията до петата ли?

# 355
  • София
Дължината е вътрешната дължина на крачола в инчове. 32 е 32 инча т.е. 81,28 до долу. Така мисля че беше.

# 356
  • София
1 инч е 2,54 см.

# 357
Здравейте реших да си купя обувки - Adidas OZWEEGO. Погледнах ги и в About you и във Footshop. Сравних двата модела и се разочаровах малко, имат разлика. Кажете ми на кой сайт са се доверя???

# 358
  • Пловдив
А как изглеждат на официален сайт на марката?

# 359
А как изглеждат на официален сайт на марката?
Като втората снимка, сега проверих.

Общи условия

Активация на акаунт