Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 026
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Sonadora, пращаш заявка за връщане на някои от нещата чрез приложението,лепиш си етикета от документите , които са ти пратили, и хвърляш в Еконт 😁 Туй то.

Аз вчера като видях тук код за 20% и нали нищо не искам...та поръчах слънчеви очила.🤔 Да видим дали ще ми отиват.

# 526
Азалия, KristinaZ, много благодаря за бързите отговори Simple Smile
Очилата са много готини. Искам и аз такива, но търся в кафявата гама. Имах подобни преди години, но морето ми ги взе Dizzy Face От толкова чифтове, които имам ми отнесе най- любимите...
Получих още едни кубинки Тамарис, които ще пътуват обратно. Пак поръчани по тяхна препоръка 40 номер, но са ми големки. Иначе са много хубави:
 https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/kasi-botushi-s-vrazki-7079852
От този сутиен поръчах в двата цвята, но с номерата съм се пообъркала. Поръчала съм еднакви няколко. От 4 бр. само 1екрю остава, похвалвам го иначе. Ще дебна и кораловия в точен номер.
https://www.aboutyou.bg/p/etam/sutien-7430188

# 527
  • София
Здравейте,
Някой ползващ приложението на еконт и знаещ дали мога да откажа поръчка през него или трябва на място в офиса им? Иначе вчера получих тези АХ маратонки, много свежи 😍

# 528
Аз ползвам ппиложението. Намам в момента активна поръчка с Еконт, но мисля, че няма опция за отказ.

# 529
В приложението на Абаут ю може да се откаже поръчка преди да е изпратена .Иначе след пращане явно ще трябва да звъните или да си я изчакате и върнете на обратно.

# 530
  • Пловдив
В приложението на Абаут ю може да се откаже поръчка преди да е изпратена .Иначе след пращане явно ще трябва да звъните или да си я изчакате и върнете на обратно.
Много е кратък срокът за отказ. Случвало ми се е да поръчам следобед и да се разубедя надвечер. При обаждане за отказ, казаха, че поръчката ми е прехвърлена към склада и не могат да я анулират Sad. Изчаках си я и не я взех...

# 531
  • София
Да, и аз се свързах с aboutyou с искане да я анулираме ,за да не се изпраща илизшно , но казаха че е невъзможно и да я откажа когато пристигне.. Не ми се искаше да застоява в офис на еконт толкова дни преди да я върнат и за това търсех вариант през приложението , но явно няма

# 532
Можете да звъннете в офиса и да кажете, че я отказвате. Еконт нямат тази опция, както Спиди през приложението.
През абаутю пък срока е около половин/един час и започва обработка .. и до там.

# 533
Здравейте,
Някой ползващ приложението на еконт и знаещ дали мога да откажа поръчка през него или трябва на място в офиса им? Иначе вчера получих тези АХ маратонки, много свежи 😍

И аз ги имам мн си ги харесвам

# 534
  • София
Sonadora, пращаш заявка за връщане на някои от нещата чрез приложението

Само в приложението ли има такава опция, защото на сайта не намирам? Трябва ли задължително да заявявам връщане, преди да си върна пратката?

# 535
Здравейте, споделям код за -20% за ELLESSE - xj43vwkj

# 536
  • София

Само в приложението ли има такава опция, защото на сайта не намирам? Трябва ли задължително да заявявам връщане, преди да си върна пратката?
Аз не съм за явявала предварително, но върнах цялата пратка, не части от нея. Еконт ми дадоха документ и с него си проверявах къде се намира пратката.

# 537

А , сигурно може и без да се заявява.Най-вероятно тази опция е основно за олеснение и за нас, и за тях.Не съм поръчвала през сайта , компютър не отварям от години...

# 538
  • София

И на двете има, идете в профила,  поръчки ,, отворете поръчката  скролнете надолу и има надолу черен огромен бутон  "Върни артикула"

# 539
Аз не отбелязвам в профила какво връщам изпращам им листа и каквото връщам.
Случи ми се обаче да върна втори път от една и съща поръчка, тогава си пуснах товарителницата от сайта и натиснах върни артикула, но може и без това упражнение.

Общи условия

Активация на акаунт