Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 027
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте, за пръв път поръчах от този сайт. Поръчах си едно яке https://m.aboutyou.bg/p/missguided-tall/zimno-palto-7498624  ,което, както и се притеснявах, ми е голямо, та ще го връщам.

# 511
Снощи не посмях да разпарчатосам кашона, макар че като поразсъждавах малко, стигнах до извода, че няма как да искат да е в техния си кашон Grin 🤷
Онзи ден като получих двата чифта боти, бяха в огромен кашон и още в офиса на Еконт ги питах, дали е нужно да го взимам, защото ми е по-лесно да взема двете кутии една върху друга, а не този сандък, но ако връщам (както и стана) ще е проблем ли, че не е в техния кашон и момчето каза, че абсолютно не е проблем. Мм ги върна, така че не знам в какво са ги сложили. Може и в същия кашон, ако е останал от предния ден, защото ги взех в 18 и на другия ден  9 ги върнах, но кашонът не е задължителен.

# 512
Да, аз точно това си мислех. Че ако от 10 неща задържа 9, то няма смисъл да го връщам с големия кашон. Но ще връщам за първи път и реших да питам за по-сигурно, ако ще и да беше глупав въпросът Bowtie

# 513
Код за -20% за над 100лв. - NJG20

# 514
Сникърсите Ted Baker пристигнаха ами кво да кажа на първо виждане и обуване хич не ме впечатлиха. Утре ще кача снимки и окончателни впечатления.

# 515
Кой номер си поръча? Да ги покажеш .. Simple Smile

# 516
Получих си днес обувките Легеро.

Страхотни са,много леки и наистина се малко уголемени,но са  за нормален крак.
Получих и плик с разни кодове за отстъпки,който според мен е сложен погрешка,защото е за немски сайтове.

Oesi, може ли линк за обувките Легеро. Много ми харесаха на снимките ти, а не можах да ги намеря в приложението.

# 517
  • Сливен
https://m.aboutyou.bg/p/legero/niski-maratonki-4841163
Има ги в друг цвят
https://m.aboutyou.bg/p/legero/sportni-obuvki-s-vrazki-tanaro-4061570

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 20:33 от oesi

# 518
  • Бургас

Суичъра М поръчах и ми е точен. Тениска Л и ми е голяма, но аз обичам широки дрехи.
Всичко е изпрано в сушилня, която ми свива всички нови дрехи, но тези не помръднаха. Супер доволна съм.

# 519
  • Варна
Някой да има код за повече от 20% ?

# 520
  • Сливен
SISI20,снощи работеше

# 521
  • Варна
Благодаря!
На мен ми се искаше за повече от 20%, например 25%.

И да се оплача от onlinepromo!
Пет - шест поръчки през тях, две от answer и другите от about you, нямам кеш бек.

Писах им. Стандартния отговор, да чакам между 1 и 3 месеца за проверка. Единият месец вече изтече.

Само от ФД имам кеш бек.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 07:38 от missNoir

# 522
Аз върнах объркана поръчка на 20.12. Няколко пъти звънях да питам. В такива случаи отнема 4-6 седмици за проверка. Вчера отново звъннах. Вече можело да върнат парите, но да попълня декларация.
Имам потвърждение на email. Днес чакам превод. Оплаквам се от тромава процедура при такива казуси.

# 523
Ще връщам някои неща, но се чудя: разпечатвам за връщане товарителница за Еконт от сайта, а тази на лепящия етикет от техните бланки е различна. Коя от двете лепя на пакета? Нещо се сащисах,  не връщам за първи път уж, а сега съм в чуденка.

# 524
Няма нужда да разпечатваш нищо. Лепиш техния етикет и връщаш.

Общи условия

Активация на акаунт