Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 041
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Споделям ви последните ми покупки

Якето взех за 140.82 размер 10
Ботите 233.94 размер 36

# 496
Здравейте,
На някой да му се намира код за поне 15%, който няма да използва?

# 497
Получих тези лачени кубинки:
https://www.aboutyou.bg/p/gabor/kasi-botushi-s-vrazki-7390907
По препоръка размер 6,5, но ми е голям. Иначе са много готини. Сега ги виждам на добра цена+ 15% отстъпка и поръчах по- малък номер. Да ги видим, защото съм между 2 номера.
Тази тениска:
https://www.aboutyou.bg/p/only/teniska-clean-6960078 - рипсена, умалена е. Л е, стои ми по тялото.
..и тази:
https://www.aboutyou.bg/p/only/teniska-kita-6766049 - М, не е прилепнала, дългичка ми идва, но ще я нося загащена с пола примерно.
Чакам бельо, да видим ще уцеля ли нещо по мярка.

# 498
Здравейте,
На някой да му се намира код за поне 15%, който няма да използва?

Mirela15

# 499
Здравейте, бих искала да споделя какво се случи. Върнах една пратка към About you, като получих имейл, че на 29.12.2021г. е наредено връщането на сумата по сметката, която съм използвала за плащането. Пари нямам получени, 100 пъти си преглеждах банковото извлечение и няма. Днес си писах с тях и ми казват, че парите са възстановени най-късно до 07.01.22г. Към кого да се обърна и как да докажа?

# 500
  • София
Връщането нали не трябва да е в техния кашон/кутия? Ще ми трябва за редене на пъзел 😁

Нее , даже в била торбичка съм връщала хаха. При нас котарака седи в тях. Иначе дънки аз харесвам на Noisy May от абаутю.

Един котарак, не подлежи на връщане 😂

Скрит текст:

# 501
  • София
Здравейте, бих искала да споделя какво се случи. Върнах една пратка към About you, като получих имейл, че на 29.12.2021г. е наредено връщането на сумата по сметката, която съм използвала за плащането. Пари нямам получени, 100 пъти си преглеждах банковото извлечение и няма. Днес си писах с тях и ми казват, че парите са възстановени най-късно до 07.01.22г. Към кого да се обърна и как да докажа?

Вземете банково извлечение и им го пратете като доказателство, че няма превод в посочения период.

# 502

Вземете банково извлечение и им го пратете като доказателство, че няма превод в посочения период.
Дано ви възтановят сумата аз още не съм върнал едни по стари обувки защото ме съмнява да не ми направят тоя номер

# 503
  • София

Сверихте ли си банковата сметка дали е вярна?

# 504

Сверихте ли си банковата сметка дали е вярна?
Да, аз плащам по банков път, и имам СМС за извършеното плащане, като връщам те си се превеждат автоматично по сметката, с която е платено.

Дано ви възтановят сумата аз още не съм върнал едни по стари обувки защото ме съмнява да не ми направят тоя номер
По принцип са коректни и бързи, постоянно пазарувам от там и връщам. Помолиха ме да изчакам, за да ми изпратят номера на транзакцията. Ще видим какво ще стане, за щастие са само 55лв.

# 505
Никога не съм имала проблем с възстановяването на сумата.Гледам си я през мобилното приложение и не пропускам нито едно движение.Понякога връщат още на следващият ден след получаването на върнатия артикул, понякога покрай празници и промоции по-бавничко. Лесно доказуемо е, че нямате превод от тях, както са споменали по-нагоре.

# 506
  • пустинята Гоби
Аз бих звъннала и бих се разправяла с тях лично. Да пратят те платежен документ, че сумата е преведена. Изобщо питайте с кой по-висшестоящ може да говорите, това е много дълъг период от време и реално са пропуснали законоустановения срок.

# 507
Аз също никога не съм имала проблем с възстановяване на сума, най-често след десетина дни са ми ги превеждали по сметката.

Споделям ви последните си покупки:
1. Яке Marikoo (ако някой има отзив за марката ще съм благодарна Heart Exl)

2. Дънки Q/S by s. Oliver

3. Чанта Seidenfelt Manufakfur

# 508
Мацето, благодаря ти, че не подмина Heart Котето е разкош Heart Eyes Снощи не посмях да разпарчатосам кашона, макар че като поразсъждавах малко, стигнах до извода, че няма как да искат да е в техния си кашон Grin 🤷

# 509
  • Сливен
Получих си днес обувките Легеро.

Страхотни са,много леки и наистина се малко уголемени,но са  за нормален крак.
Получих и плик с разни кодове за отстъпки,който според мен е сложен погрешка,защото е за немски сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт