Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 014
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Много ми харесва About you, много хубави условия на връщане имат и са на линия във Фб за въпроси до 10 вечерта, но забелязали ли сте, че нещо с 20-30% промоция при тяхз във Fashion days си е толкова на редовна цена. Много е скъпо, аз си поръчах колан на Guess, ползвах 20% намаление и ми излезе 80лв, после гледам една жена в групите във фб продава същия, чисто нов с кутията, етикети, целофан и всичко и каза, че от Германия закупен за 50лв. Разбирам, че имат много разходи за доставки, но все пак 🙄

# 556
Профил -> Твоите поръчки и ще видиш дали е отбелязано, че продуктът е върнат, как върви процедурата като натиснеш върху поръчката.
Там стои, че е доставена до мен и това е.

# 557
  • София
Може и в Еконт да си направиш регистрация и с документа, който са ти дали при връщането, да си провериш къде е пратката.

# 558
Ако са стигнали безпроблемно, се появява това

# 559
Отдавна не съм се разписвала в тема и изпуснах няколко теми. Записвам се да следя темата и ще споделя няколко неща, които поръчах последният месец.

1.Жълтото яке е за дъжд с лека подплата. Взех един размер по-голям и ми става. Имам още 2 якета на Ragwear и всяко с размера си.
2. Рокля за мега висока жена. Странна е, не мирише много добре, леко груб плат на горната част, но ми допадна. Ще видя къде да я отрежат, че с моите мини размери на височина се влачи.
3. Рокля на Alife and Kickin, допадат ми дрехите на тази марка.
4. Рокля Манго, вмъкнах се в XS учудващо, но се радвам, защото беше последна бройка.
5. Бюстие на Marika. Имам още 2 поръчани на тази марка. Всичките са с подплънки. Бюджетни са и биват за тези цени. Едно от тях малко са му криви шевовете.
6. Другото бюстие е на Hey Honey, плътно и добре ушито, но няма подплънки отпред.
7. Рокля на Leger, допада ми, по-разголенс е отпред.
8. И тази шарена рокля ми допада.

И някои със смесени чувства.

Първо поръчах бялата рокля, дойде с дупка, а и беше много малка. Умален модел ми се струва. Поръчах L размер след това от другият цвят, но L размер пак е по мен.

# 560
Получили са ги в събота. До колко време трябва да се появи това съобщение?

# 561
Тези боти и аз мислех да ги върна, едвам ги обух.. Днес реших да им дам шанс, малко се поотпуснаха и всичко е точно сега.

Ако са стигнали безпроблемно, се появява това

# 562
Изпратих ги в събота обратно. Съобщението го видях вчера.

Аз не можах да ги обуя изобщо, затова ги върнах. За черните говоря.

# 563
Писах им на месинджър, ще направят проверка.

# 564
От снощи се опитвам да поръчам и след избиране на размер зарежда и нищо.Само при мен ли е така?

# 565
Вчера на обяд поръчвах едно яке и имах същия проблем - избирам размера, чакам 30 секунди уж да добави в количката и ми изписваше че не става и стои на 0лв.Обаче аз упорита, да не отмъкне някой единствената бройка , и след настоятелни цъкане 3-4 мин успях да го добавя и поръчам.

# 566
Има налично онова кожено яке, което дружно харесахме Simple Smile
https://m.aboutyou.bg/p/fli-papigu/old-boys-6910956

# 567
  • Варна
Здравейте момичета, имам ваучери за 13% отстъпка до края на февруари, ако някой желае мога да предоставя безвъзмездно.

# 568
Има налично онова кожено яке, което дружно харесахме Simple Smile
https://m.aboutyou.bg/p/fli-papigu/old-boys-6910956
Не е кожено.

# 569

Много са готини

Общи условия

Активация на акаунт