Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 011
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета
Какво значи когато на поръчка изпише отказано? В последствие се е оказало, че номерът го няма наличен или какво? Нямам информация нито на съобщение, нито на мейл.

Досега не съм имала такива проблеми.

# 571
Колко е времето за връщане от aboutyou ? Гледам, че пише 100 дни, така ли е наистина ?

# 572
Получих:
Скрит текст:

Обувките ще задържа и блузата с дълъг ръкав, много е мекичка и крие неприбран корем.
На Lascana блузките и те стоя добре, но много лигава материя.
Другите са за подарък, но уж С-ки пък широки. Тази на Levi's e доста къса.

# 573
  • Пловдив
Може ли линк към панталона Гап?

# 574
Отварят ли ви се отзивите за някой продукт? През приложението виждам обща оценка със звездички, но не и текст. А полетата за отзив съдържат такъв. И аз оставям мнение, когато преценя, но после не ги виждам..

# 575
# 576
  • Пловдив
мерси.
Отговаря ли си? Точно такъв искам, но да не са толкова широки долу крачолите...ако видите, свиркайте Simple Smile
42 р- съм.

# 577
Отварят ли ви се отзивите за някой продукт? През приложението виждам обща оценка със звездички, но не и текст. А полетата за отзив съдържат такъв. И аз оставям мнение, когато преценя, но после не ги виждам..
И мен ме вълнува този въпрос.

# 578
мерси.
Отговаря ли си? Точно такъв искам, но да не са толкова широки долу крачолите...ако видите, свиркайте Simple Smile
42 р- съм.
Не бих казала, че крачолите са толкова широки, колкото на снимката отговарят си.

# 579
  • Пловдив
Ако и зеления намалят ще е супер. Мерси.

# 580
Аз също не мога да видя оставените отзиви.

# 581
  • Варна
Чела съм отзиви, но не точно като текст, а като извод. Например повечето клиенти смятат, че размерът пасва точно. Но да е било на два, три артикула само.
Помислих, че ги има, когато още е можело да се остави отзив.

Доста неща съм поръчала и от известно време не мога да оставя отзив. Полето изпрати, оцени или както там се казва стои сиво и неактивно.

# 582
# 583
За отзивите си мисля, че някои потребители не въвеждат коментари и вероятно за това  не ги виждаме. Може би пък виждаме и тези на потребители от България.

https://m.aboutyou.bg/p/trendyol/-4851800

Ей на тоиз продукт виждам отива например.

# 584
  • Сливен
Аз пък не виждам коментара,но на продукти където съм писала ви излизат.

Общи условия

Активация на акаунт