Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 006
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Интересно, защото коментара от линка, който съм дала не е мой. Явно различни коментари виждаме.

# 586
  • София
Поръчах тези неща...за дънките пише,че не си отговарят, ама по-малки ли са, по-големи ли са??

# 587
  • София
Момичета, подсещам, че от 07.02 в продължение на 48 часа ще бъде активен кодът ANGI20. Аз вече се възползвах. Simple Smile

И да ви попитам - имате ли впечатления от марката LeGer by Lena Gercke? Поръчах си худи с качулка и клин, които поне на снимките в приложението много ми допаднаха.

# 588
Момичета, подсещам, че от 07.02 в продължение на 48 часа ще бъде активен кодът ANGI20. Аз вече се възползвах. Simple Smile

И да ви попитам - имате ли впечатления от марката LeGer by Lena Gercke? Поръчах си худи с качулка и клин, които поне на снимките в приложението много ми допаднаха.

Миналата седмица ги получих и върнах.
Най-малко един размер са уголомени ,нямат нищо общо с модела, както стоят на снимката.
Крачола е много по-широк.
Върнах ги,няма да експериментирам да поръчам по-малкия размер.

# 589
Аз съм поръчвала две рокли на LeGer, едната беше много умалена, другата си отговаря. Явно си е до модел.

# 590
  • София
А как гледате отзивите през приложението? Защото на мен ми излизат като бройка, например 4 отзиви, има звездички и толкоз. Не мога да отворя, за да ги прочета.

# 591
А как гледате отзивите през приложението? Защото на мен ми излизат като бройка, например 4 отзиви, има звездички и толкоз. Не мога да отворя, за да ги прочета.

Единственото което аз виждам е

Размерът е според очакванията си
Поръчайте 1 номер по голям
Поръчайте един номер по малък
И добро качество, средно качество, лошо качество
Примерно ако търся отзиви за даден модел да кажем на Nike го гледам директно в техния сайт или в Amazon  ако го има от About You нищо не може да се види

# 592
Някой да е поръчвал този сутиен? Удобен ли е и отговаря ли на размерите?

# 593
здравейте кода всичко ли намаля или само не намалени? понеже се чудя дали изобщо да гледам

# 594
  • Г. О.
На мен всичко ми намаля. Важи за покупка над 100лв. Не го използвах в крайна сметка, тъй като се изчерпаха бройките за нула време.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 00:36 от НефертитиЯ

# 595
Привет! Оставям код за -20%
FABMAMA20
Валиден е днес и утре

# 596
  • Пловдив
Твоят код: mccame7z
-20% за марка About you.

# 597
Привет! Оставям код за -20%
FABMAMA20
Валиден е днес и утре
Опитах се да поръчам нещо, но и този е за над 100 лв. А струва ми се, че са започнали да връщат много бавно парите, още чакам да ми върнат тези за дънките.

# 598
  • На брега на реката
Ето и от мен код за 20%, който няма да ползвам.
ux4qt3hr
Не виждам да има условия!

# 599
Буболина, твоят да не е за някоя марка?
Снощи пращаха за марката About you.

Общи условия

Активация на акаунт