Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 5

• 59 411
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • София
Някой да има да ми даде ЕДНА КУТИЯ от About you ,  ако ще я хвърляте!!
Хвърлих две и сега се сетих, че ми трябва Sad
Някой ако е от Студентски град или Драгалевци.
Извинявам се за спама, но този сайт е вълшебен Simple Smile

# 122
Имам кутия,но е във Варна .Аз пък пътувам и ще се върна след НГ .

# 123
Някой да има да ми даде ЕДНА КУТИЯ от About you ,  ако ще я хвърляте!!
Ако ти трябват за да върнеш нещо, да знаеш, че няма значение в каква опаковка ще го сложиш.

# 124
  • София
Някой да има да ми даде ЕДНА КУТИЯ от About you ,  ако ще я хвърляте!!
Ако ти трябват за да върнеш нещо, да знаеш, че няма значение в каква опаковка ще го сложиш.

Не. Искам да опаковам подаръците на децата в едни и същи кутии, да са еднакви на размер, да ги заблудя малко какво ще получат Simple Smile
Последните две поръчки ми бяха малки и ми пристигнаха в пликчета Sad

# 125
Малко сте поръчвали значи щом питате за кутия Grinning

От About you пращат нещата в поне два размера кутии според обема/броя на поръчките.

П.С. А може и да бъркам кутия с кашон - два размера кашон, а кутиите им са като за обувки. Кое ви трябва?

# 126
  • София
Ето такава търся!

# 127
  • Сливен
Момичета,сещате ли се януари миналата година кога имаше по-големи намаления?

# 128
ketito, това е голяма кутия, дано намериш. Ако не намериш кутия и подаръците са по-дребни може да ги опаковаш в еднаква подаръчна хартия.

oesi, Януари 2021 г третата седмица е имало кампания с големи намаления над 50% от началната цена.

# 129
А защо секнаха кодовете от разни инфлуенсъри? Сега не виждам да има кой знае какви намаления, а и кодове няма Sad Аз искам да поръчам един шал, ама е само 1 бр. но цената му е като за 5 шала хахаха та се оглеждам за код.

# 130
  • София
Не са ги секнали, инфлуенсърите си пишат като имат кодове.

# 131
Според мен сега са празници и АЮ имат намален персонал(да не забравяме, че са немци и вероятно масово почиват), а вероятно и техните партньори по веригата. Може и да бъркам, но очаквам нещо по-сериозно след нова година.

# 132
Seti Beti , ako те устройват 15% отстъпка, ето ти код: 3mfds4ek . Аз няма да го ползвам.

# 133
Seti Beti , ako те устройват 15% отстъпка, ето ти код: 3mfds4ek . Аз няма да го ползвам.
Много благодаря, но някой ме изпревари и шала е свършил. Така че не съм ползвала кода.

# 134
Днес преди обяд получих мейл за одобрено връщане, но само за един от двата артикула, които върнах. В поръчката ми също е отразен само единият върнат артикул. Нормално ли е това? Да очаквам ли и вторият артикул да се появи по някое време?

Общи условия

Активация на акаунт