Аптеки Galen раздават 24 награди за вашите деца!

• 4 504
  • 157
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Днес с моят син на 2г. украсихме Коледната елха. Също така много обича да ми помага с украсата на сладкишите.

# 106
  • Димитровград
Малката помага за украсяване на меденките, а голямата помага за цялата коледна украса.

# 107
Имам бебче и кака
Дъщеря ми много помага тази година за украсата у дома - украсихме заедно елхата, направихме от хартия няколко снежинки, залепихме коледни лепенки по стъклата на прозорците

# 108
Елхата е украси тази година почти сам!

# 109
Моето момче е на 2 и половина, и още миналата година искаше да ми помага за коледните сладки..даже беше сложил неговата кухненска престилка. Тази година вече искаше да помага с украсяването, искаше да нарисува нещо върху писмото до дядо Коледа..

# 110
  • София
Синът ми е мъничък и само гледа с интерес украсата.Simple Smile

# 111
Лепи коледни стикери по огледала, прозорци. Все още е малка за подреждане на елха (на 2г.) и при всеки опит, елхата "припада"

# 112
Винаги включвам малчовците в приготовлението на празничната питка, забъркването, местенето и оформянето правим задължително с двете ми прекрасни момчета на 8 и 4 годинки!

# 113
  • София
За сега дъщеря ми е украсила цялата къща с коледни стикери, рисунки и играчки за елха. Чака с нетърпение истинската елха и дряновите клонки, за да си направи нова сурвачка. На Бъдни вечер ще участва активно в подготовката на празничната маса и на Коледа - също.

# 114
Тази година сами украсиха елхата както си искат.

# 115
Дъщеря ми е на година и 2м и не се включва особено, но ѝ е доста интересно. Вече имаме няколко счупени сувенир и коледни топки.

# 116
  • Countryside
Дъщеря ми обожава да украсява и на Коледа се развихря. Принципно иска и прави украса за какви ли не празници. Последно сваляхме Хелоуинската и слагахме Коледната. Дори тя сама изработва някои неща. Обича да участва и в месенето на коледни сладки и направата на джинджифилова коледна  къщичка.

# 117
Аз включвам децата в украсяването на елхата и заедно правим коледни курабийки. Месим, изрязване, печем, украсяване... Пада веселба и доста чистене за мен се отваря после Simple Smile

# 118
Дъщеря ми и аз украсява елхата и слагаме лампичките заедно.Синът ми и котката са комбина и правят обратното - свалят играчките и ги разнасят по цялата къща Joy

# 119
Помагам в коледнат украса!

Общи условия

Активация на акаунт